Честито на X-citer
Модератор: Общи модератори
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
CheGevara написа:...тъкмо пи*ките нема да си удрят главата в тавана

кой разбира там се спира

айде честито и от мен
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
А честито на бате Юбно и на любчозавъра
Любчозавъра ще намаже
само хубави моменти с тая колица 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Есктра а:)))) 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Благодаря на всички за пожеланията
Тъпкано да ви се връщат
Аз в момента нямам думи. Не помня от кога не съм се чувствал толкова щастлив. Цял ден днес се развозвам със свален гюрук и мога да кажа само едно: Е НЯМА ТАКЪВ КЕФ!!!!
Почти два месеца ходене по мъките. Обиколих сума ти градове, селца и т.н. докато Я открих. Искам да изкажа благодарности и признателност към всички които тормозих волно или неволно докато търсех моята кола. Благодаря ви приятели, радвам се, че ви има!
Успях да сбъдна детската си мечта и се надявам да имаме приятен и безпроблемен съвместен живот отук на сетне докато съдбата ни раздели.
Колата е в много добро състояние с изключение на почукването от ваноса. Масов проблем при повечето ми познати с този двигател, така че за сега не се притеснявам особено. Ако случайно стане нещо с двигателя Явор ще ми намери поне още три за заместител
Имаме си всички екстри: шестак под капака - 320, шпер диференциал, ел. гюрук, големия борд компютър, черна кожа(салона е в уникално състояние има само една лека забележчица на шоф. седалка, но не е нищо страшно.), климатроник, таблото с двата еърбег-а, гюрука е чисто нов, цвят - мадейра шварц металик (като хамелеон е и се мени на светлината).... Абе направо нямам думи!
Сега ще имам доста работа по тази кукличка, но се надявам след известно време да стане наистина нещо много красиво. Първото с което ще започна да я ъпгрейдвам са джантите. Живот и здраве утре ще я обуем със М-кови 17-ки MOTORSPORT. Следват бяла оптика и качествена музика, която да кърти мивки
По груби изчисления към есента ще дойде време за М-пакет, ейнджъл айс и ако е рекъл господ ксенон.

Аз в момента нямам думи. Не помня от кога не съм се чувствал толкова щастлив. Цял ден днес се развозвам със свален гюрук и мога да кажа само едно: Е НЯМА ТАКЪВ КЕФ!!!!
Почти два месеца ходене по мъките. Обиколих сума ти градове, селца и т.н. докато Я открих. Искам да изкажа благодарности и признателност към всички които тормозих волно или неволно докато търсех моята кола. Благодаря ви приятели, радвам се, че ви има!
Успях да сбъдна детската си мечта и се надявам да имаме приятен и безпроблемен съвместен живот отук на сетне докато съдбата ни раздели.
BMW_F1Team написа:
Ще може ли малко повечко характеристики за колата, и на кви пари ти стъпи
Колата е в много добро състояние с изключение на почукването от ваноса. Масов проблем при повечето ми познати с този двигател, така че за сега не се притеснявам особено. Ако случайно стане нещо с двигателя Явор ще ми намери поне още три за заместител

Имаме си всички екстри: шестак под капака - 320, шпер диференциал, ел. гюрук, големия борд компютър, черна кожа(салона е в уникално състояние има само една лека забележчица на шоф. седалка, но не е нищо страшно.), климатроник, таблото с двата еърбег-а, гюрука е чисто нов, цвят - мадейра шварц металик (като хамелеон е и се мени на светлината).... Абе направо нямам думи!
Сега ще имам доста работа по тази кукличка, но се надявам след известно време да стане наистина нещо много красиво. Първото с което ще започна да я ъпгрейдвам са джантите. Живот и здраве утре ще я обуем със М-кови 17-ки MOTORSPORT. Следват бяла оптика и качествена музика, която да кърти мивки

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
CheGevara написа:много красива![]()
тъкмо пи*ките нема да си удрят главата в тавана
... и краката...

честито

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
честито Юпчо...нали ше ме повозиш като си дойда 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
X-citer написа:Благодаря на всички за пожеланиятаТъпкано да ви се връщат
![]()
Успях да сбъдна детската си мечта и се надявам да имаме приятен и безпроблемен съвместен живот отук на сетне докато съдбата ни раздели.BMW_F1Team написа:
Ще може ли малко повечко характеристики за колата, и на кви пари ти стъпи
Колата е в много добро състояние с изключение на почукването от ваноса. Масов проблем при повечето ми познати с този двигател, така че за сега не се притеснявам особено. Ако случайно стане нещо с двигателя Явор ще ми намери поне още три за заместител![]()
Сега ще имам доста работа по тази кукличка, но се надявам след известно време да стане наистина нещо много красиво. Първото с което ще започна да я ъпгрейдвам са джантите. Живот и здраве утре ще я обуем със М-кови 17-ки MOTORSPORT. Следват бяла оптика и качествена музика, която да кърти мивкиПо груби изчисления към есента ще дойде време за М-пакет, ейнджъл айс и ако е рекъл господ ксенон.

Представям си какъв е кефа просто

А, представям си каква ще изглежда, с целия М пакет

Само не спомена на какви пари си я взел, ако не е тайна де

Hard-top има ли

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Честито приятелю! Със Здраве да си я караш и много да те радва!
НАИСТИНА е много красива!

НАИСТИНА е много красива!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Хубава е дееба . . . кво мога да кажа друго освен милион безавариини километри и всичко най най с новата хубавица.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio