Коя е най яката водка ?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
:)
Това пиенето е ебаси гадното
кХХХХХХХ, шегувам се
Аз най-обичам Финландия и Днаска, иначе и Флирт и Селект пия
Все пак аз съм от Select+ Drinking Team, който вече не е Select+, а просто Vodka Racing Team или Mаstika Drinkers Crew

Аз най-обичам Финландия и Днаска, иначе и Флирт и Селект пия

Все пак аз съм от Select+ Drinking Team, който вече не е Select+, а просто Vodka Racing Team или Mаstika Drinkers Crew

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
:)
Много бих искал да пиша и в темите относно любимата ми кола, но просто съм много неразбираш още и само чета, може би след 1/2 - 1 година ще може и аз да почна да пиша що-годе смислени неша там 

Legends may sleep...but they never die!
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
И аз определено най-обичам зеленият собиески и финландията!!! За съжаление на скоро (на 8ми декември)се опитах да изпробвам колко макс. зелен собиески мога да изпия и резултата на следващата сутрин беше много неприятен, такъв махмурлук не бях имал през живота си на закуска изпих 3 айрияна, 2 млека и литър и половина минерална вода
и пак ме мореше жаждата, изобщо бях разочарован, мислех, че е по-качествено собиескито!!!
Собиески струва около 11-12 лева, ако не се лъжа.

Много се извинявам а цената на тоя зеления Собиески ква е ?
Собиески струва около 11-12 лева, ако не се лъжа.
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Коя е най яката ли ???
Аз като един въздържател(не пия и не пуша
) ще ви кажа, че алкохола си е много яко нещо.
Няма значение дали ще е водка, ракия, джин, уиски, мастика, шльокавица, скоросмъртница... и всякакви други елексири с градус над 40, важното е да е в голями количества и в приятна компания, защото няма кофти пиене- има кофти мезе и кофти хора с които се опустошава въпросното количество

Аз като един въздържател(не пия и не пуша

Няма значение дали ще е водка, ракия, джин, уиски, мастика, шльокавица, скоросмъртница... и всякакви други елексири с градус над 40, важното е да е в голями количества и в приятна компания, защото няма кофти пиене- има кофти мезе и кофти хора с които се опустошава въпросното количество

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
[X-citer написа:]Коя е най яката ли ???
Аз като един въздържател(не пия и не пуша ) ще ви кажа, че алкохола си е много яко нещо.
Няма значение дали ще е водка, ракия, джин, уиски, мастика, шльокавица, скоросмъртница... и всякакви други елексири с градус над 40, важното е да е в голями количества и в приятна компания, защото няма кофти пиене- има кофти мезе и кофти хора с които се опустошава въпросното количество [/quote]
Ето това е цялата истина каквото и да си говорим!!!
Аз като един въздържател(не пия и не пуша ) ще ви кажа, че алкохола си е много яко нещо.
Няма значение дали ще е водка, ракия, джин, уиски, мастика, шльокавица, скоросмъртница... и всякакви други елексири с градус над 40, важното е да е в голями количества и в приятна компания, защото няма кофти пиене- има кофти мезе и кофти хора с които се опустошава въпросното количество [/quote]

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Напълно подкрепям Engi за Sobieski Vodka, пък и в Mетро е около 10 лева някой път даже си варви със натуралния сок заедно 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Engi написа:аз мога да кажа само, че за зелен Субиески със сок от ябълка ВСИЧКО ДАВАМ !!!! не бях фен на водката и я пия от скоро, но ТОВА Е ПИТИЕТО![]()
![]()
Добре че съм аз да те светна

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз съм чувал, че от водка се забременява. Пил съм водка само няколко пъти и нищо ми няма
, ама я споделете вий пиячите

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5