Въпроси за Интернета?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Въпроси за Интернета?

Мнение от gazzzar » 29 Яну 2004, 0:09

Кажете на един не много вещ интернетаджия как ще ми излиза по-евтино, аз сега влизам с тел(цифров) през БТК с 0134200 или да си купя интернет-карта и да влизам с нея?! Предварително благодаря и ако има и други конкурентни варианти за дом. интернет пишете!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 29 Яну 2004, 0:15

ако влизаш с тоя account на БТК.....s user:impulse; pass: infotel е отвратително скъпо....начисляват ти го към сметката за телефона............аз лично не го ползвам домашния ми за друго и с този акаунт ми идваха сметки по 50-60 лв само от нет......карта ако си купиш ще ти е по-изгодно.
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 29 Яну 2004, 4:42

____ не знам в БГ дали ще става и дали ще работи но ето link до една тукашна компания чрез която можеш да гледаш интернет и да имаш Е mail напълно безплатно. По формална информация тя е free всеки месец по 10 часа но общо взето си работи постоянно стига да няма голямо натоврване ...... ( btw scroll надоло по средата докато видиш: "Free Internet Access", отнема 2 минути да гo заредиш, дори без нуждата от кредитна карта или др. лич. инфо .... ) :

www.juno.com

PS: ...... аз на единият flat съм я заредил и нея, и тя си работи без проблемно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 29 Яну 2004, 10:00

Мога да ти предложа Интернет по кабелната мрежа на Евроком кабел.
В момента тече промоция-ако сключиш договор за 1 год. за неограничен
достъп(60 лв. на месец),получаваш модема безплатно.Така можеш цял
месец да не излизаш от Интернет и да теглиш каквото искаш.Скороста
е 50-60 К към Български сайтове и 10-20 к към чужди.
Ако се интересуваш тел. е 97000.Там ще получиш повече инфо.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 29 Яну 2004, 10:39

офертата на Евроком е добра
от 2 години съм към тях и сам супер доволен :lol:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Яну 2004, 11:52

Аз не знам обаче би трябвало вече да няма юсъри позлващи нет-а през телефон :roll: не е рентабилно :arrow: от както станаха цифрови се наройха доста доставчици по какви ли не начини, ние имаме локална мрежа и тя доста се разрастна и в нея са включени няколко сървъра на различни доставчици :arrow: аз плащам 20 лв на месец и ми доставят нет-а по мойта си мрежа като трафика в българия е на 50-60 к а в чужбина е малко слабичко едва 4 к но какво да ви кажа за 20 лв.... :lol: гледам че вече в доста квартали има изградени такива мрежи даже някой от доставчиците сами ги изграждат :arrow: поинтересувай се ако няма до вас опънат кабел и има няколко желаещи там около тебе може да ти дръпнат един :arrow: хем ще си имаш локална мрежа а компютър без мрежа за мене е като кола без гуми :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 29 Яну 2004, 12:04

Да и аз съм на принципа на Penchev. С още трима от моя блок си направихме мрежа сами и си имаме доставчик от които съм супер доволен. Началната инвестиция е малко повечко (купувате си компютър за сървър и хъб както и кабелите естествено ), но пък после е тънкана. Аз плащам 16 лева за 128к неограничен ( 1 лев от тях за тока в комшията кадето е сървъра ). Общо сметката ни е 60 лева. Има доста български саитове където достигам 500к :shock: ,а от чужбина е около 10к и съм супер доволен. :mrgreen:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 29 Яну 2004, 12:16

Виш http://laninternet.net/firmsandmaps.php
Силно препоръчвам ЛАН връзка - виш само в твоя квартал кой доставчик предлага услугата :wink:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Яну 2004, 14:10

Така е. През LAN излиза доста по-евтин. Най-евтината тарифа "икономична" с трафик до 150 MB е почти навсякде 15 лева, като имаш скорост, достатъчно добра да провериш мейла си, да чатиш или да посещаваш форума. Дори някои фирми ти дават и фрий сървър (free.evro.net например), от които като теглиш не ти се числи като трафик. И кабелните оператори предоставят добри цени и услуги, но там пък закопуването на модема е доста скъпо. Докато за LAN ти трябва само една LAN карта - не по-скъпа от $7. Доставчика сам си прекарва кабела до теб, а ти само си го плащаш от входната врата до компа.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Яну 2004, 15:02

И аз смятам, че LAN е най-оптималния вариант. Аз съм вързан към HomeLan. Плащам 50лв. на месец. Скороста с която тегля от БГ сървъри е около 150kb/s.

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 29 Яну 2004, 22:28

Има ли някой които не е на ЛАН,е по правилния въпрос, е явно има :) и ще има... :twisted:
аз съм що годе доволен от моя доставчик квартален е,Хоме ЛАН не ме кефят макра 4е ги има, а през кабеларките ми се струва набутвация :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 29 Яну 2004, 23:41

Определено най-добре е LAN от кварталното клубче,ако имаш късмет :D .

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 01 Фев 2004, 9:00

Такъв е моя случай :lol: :lol:

Назад към Извън Темата