Въпроси за Интернета?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Въпроси за Интернета?
Кажете на един не много вещ интернетаджия как ще ми излиза по-евтино, аз сега влизам с тел(цифров) през БТК с 0134200 или да си купя интернет-карта и да влизам с нея?! Предварително благодаря и ако има и други конкурентни варианти за дом. интернет пишете!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
____ не знам в БГ дали ще става и дали ще работи но ето link до една тукашна компания чрез която можеш да гледаш интернет и да имаш Е mail напълно безплатно. По формална информация тя е free всеки месец по 10 часа но общо взето си работи постоянно стига да няма голямо натоврване ...... ( btw scroll надоло по средата докато видиш: "Free Internet Access", отнема 2 минути да гo заредиш, дори без нуждата от кредитна карта или др. лич. инфо .... ) :
www.juno.com
PS: ...... аз на единият flat съм я заредил и нея, и тя си работи без проблемно.
www.juno.com
PS: ...... аз на единият flat съм я заредил и нея, и тя си работи без проблемно.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мога да ти предложа Интернет по кабелната мрежа на Евроком кабел.
В момента тече промоция-ако сключиш договор за 1 год. за неограничен
достъп(60 лв. на месец),получаваш модема безплатно.Така можеш цял
месец да не излизаш от Интернет и да теглиш каквото искаш.Скороста
е 50-60 К към Български сайтове и 10-20 к към чужди.
Ако се интересуваш тел. е 97000.Там ще получиш повече инфо.
В момента тече промоция-ако сключиш договор за 1 год. за неограничен
достъп(60 лв. на месец),получаваш модема безплатно.Така можеш цял
месец да не излизаш от Интернет и да теглиш каквото искаш.Скороста
е 50-60 К към Български сайтове и 10-20 к към чужди.
Ако се интересуваш тел. е 97000.Там ще получиш повече инфо.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз не знам обаче би трябвало вече да няма юсъри позлващи нет-а през телефон
не е рентабилно
от както станаха цифрови се наройха доста доставчици по какви ли не начини, ние имаме локална мрежа и тя доста се разрастна и в нея са включени няколко сървъра на различни доставчици
аз плащам 20 лв на месец и ми доставят нет-а по мойта си мрежа като трафика в българия е на 50-60 к а в чужбина е малко слабичко едва 4 к но какво да ви кажа за 20 лв....
гледам че вече в доста квартали има изградени такива мрежи даже някой от доставчиците сами ги изграждат
поинтересувай се ако няма до вас опънат кабел и има няколко желаещи там около тебе може да ти дръпнат един
хем ще си имаш локална мрежа а компютър без мрежа за мене е като кола без гуми 

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Да и аз съм на принципа на Penchev. С още трима от моя блок си направихме мрежа сами и си имаме доставчик от които съм супер доволен. Началната инвестиция е малко повечко (купувате си компютър за сървър и хъб както и кабелите естествено ), но пък после е тънкана. Аз плащам 16 лева за 128к неограничен ( 1 лев от тях за тока в комшията кадето е сървъра ). Общо сметката ни е 60 лева. Има доста български саитове където достигам 500к
,а от чужбина е около 10к и съм супер доволен. 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
Виш http://laninternet.net/firmsandmaps.php
Силно препоръчвам ЛАН връзка - виш само в твоя квартал кой доставчик предлага услугата
Силно препоръчвам ЛАН връзка - виш само в твоя квартал кой доставчик предлага услугата

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Така е. През LAN излиза доста по-евтин. Най-евтината тарифа "икономична" с трафик до 150 MB е почти навсякде 15 лева, като имаш скорост, достатъчно добра да провериш мейла си, да чатиш или да посещаваш форума. Дори някои фирми ти дават и фрий сървър (free.evro.net например), от които като теглиш не ти се числи като трафик. И кабелните оператори предоставят добри цени и услуги, но там пък закопуването на модема е доста скъпо. Докато за LAN ти трябва само една LAN карта - не по-скъпа от $7. Доставчика сам си прекарва кабела до теб, а ти само си го плащаш от входната врата до компа.

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Има ли някой които не е на ЛАН,е по правилния въпрос, е явно има
и ще има...
аз съм що годе доволен от моя доставчик квартален е,Хоме ЛАН не ме кефят макра 4е ги има, а през кабеларките ми се струва набутвация

аз съм що годе доволен от моя доставчик квартален е,Хоме ЛАН не ме кефят макра 4е ги има, а през кабеларките ми се струва набутвация

13 мнения
• Страница 1 от 1