ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- humman
- кандидат ентусиаст
-
DJJonny аз бях там видях ви и теб видях и те познах по БМВ-то даже те поздравих 2 пъти ама ти не ми обърна внимание и аз си тръгнах бях с онова бялото БМВ комби дизелака с още двама надявам се другия път да ме вкараш в компанията щото така да се внедра сам не става...все пак съм малко
пък и да доида и да кажа аз съм от "ВАШИТЕ" тоес от клуба и любителите на БМВ

Автомобили по поръчка внос от Германия тел:0878/725 032
- humman
- кандидат ентусиаст
-
веско не искам много много да се запознавам с адреналинчо само с адреналинката ама нищо повече от запознанство....имам си гадже и може би нещо повече ама по нататак
- humman
- кандидат ентусиаст
-
оная вечер на ОМВ-то бяхте доста хора и ви беше доста интересно Джони кав беше тоя списак където го показа
humman, еми баце обаждай се че то много хора идват и кой на кого приятел дошъл... и няма как да ги знам всички
. Сори ако не съм ти обърнал внимание
Този четвъртък ако си на линия ми се обади 

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
humman написа:веско не искам много много да се запознавам с адреналинчо само с адреналинката ама нищо повече от запознанство....имам си гадже и може би нещо повече ама по нататак
Доведи и жена ти, ако иска

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
humman написа:веско не искам много много да се запознавам с адреналинчо само с адреналинката ама нищо повече от запознанство....имам си гадже и може би нещо повече ама по нататак
---Хехе.Адреналинчо е образно казано.Нема такъв филм.Ще трябва и с мен да се запознаеш.

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Незнам за неговата ама моята много иска,нищо че кара Пежо.Adrenalinka написа:humman написа:веско не искам много много да се запознавам с адреналинчо само с адреналинката ама нищо повече от запознанство....имам си гадже и може би нещо повече ама по нататак
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
MaXimal написа:Тоя четвъртък да не идваме с дъждобраните
аз имам гумена лодка с мотор, ма е ямаха

има един проблем, че недозавива

body написа:Незнам за неговата ама моята много иска,нищо че кара Пежо.Adrenalinka написа:humman написа:веско не искам много много да се запознавам с адреналинчо само с адреналинката ама нищо повече от запознанство....имам си гадже и може би нещо повече ама по нататак
Абе вие тука нещо мноо взехте да се сватосвате.....на любовен форум го обърнахте