новото робство
Модератор: Общи модератори
BarniPPP написа:И ако не си с тях,дай конкретен пример с какво точно ти навредиха на тебе?Защото аз не съм с тях пък все още не съм осетил
да имам някаква вреда.
Кандидатите за пост дарявали ДПС авансово
Министрите и депутатите на движението са дали по 8300 лв. през изборната 2005 г.
Наделина Анева
Всички членове на ДПС, които станаха министри, депутати, областни и зам.областни управители през 2005 година, са дарили на ДПС по 8300 лв. Това сочи декларацията на движението, подадена пред Сметната палата, която "Сега" получи по закона за достъп до обществена информация.
Статията е от вестник "Сега"
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000201
Да караш Peugeot е страст!
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
BarniPPP написа:А относно тая телевизия СКАТ,според мене това "нещо" наречено телевизия трябва да се забрани със закон.Тя вкарва най-голямото етническо напрежение в България-не ДПС,не някой друг-СКАТ.
Съгласен съм! После и новините в 17:00 на български по БНТ трябва да забранят!Със закон!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
sonny написа:Ей сега чак пуснах да го гледам и честно казано ми се насълзяват очите. Преди 3 години, с баща ми искахме да си купим вила из Родопите. Обиколил съм всички селца от Смолян, До Благоевград, прибирахме се през родопите, пирин и рила, всичко съм обиколил. В едно единствено село само има ше Църква, без да има джамия и без да има турци. Това беше Полковник Серафимово, малко над Смолян е, оттам тръгна и идиеята, оттъм тръгнахме и ние. Влизахме в села, в който незнаеха български, неможеш хляб да си купиш, ако незнаиш български. Неотидох да гласувам на тези избори и сега откровенно съжалявам, но и да бях отишъл пак същото. Щото Доган си прави проучването и знае колко рейса да си докара от турция, за да гласуват, за ад се оправи тая работа, трябва, първо всички турци из парламента и властта да бъдат избити и изклани с кози рог, после всички налични турци в нашата държавица, да бъдат изселени, а които неискат или покръстени или избити. Само тогава ще имаме наша държава. Аз останах в България, незаминах като хилядите предатели, защото малко или много си обичам държавата, малко или много имам морални ценности и задължения към нея. Но ако това продължи, не ми остава нищо друго освен и аз да си набия камшика. Неможе "царя" да дойде в България, всеки да има надиждая в него и това гадно, мазно копеленце, да направи съюз с тези които го прокудиха преди 50години, да направи съюз и с тези които са изибавали родата и поколенията му 500 години. Този човек, трябваше да е олицетворението на думата БЪЛГАРИН. А то кво, нож в гърба и две палета кинти в домашния сейф. Ние сме си за бой, щото не се вдигаме, щото 97г се вдигнахме и свалихме виденов, ако се вдигнем и сега и изгоним пак мършата, следвамщите ще се позамислят дали да правят толкова очевадни гафове и далавери, щото и с тях ще се случи. Трябв да излезнат на сцената и нови, млади лица, хора които са закърмени с демокрация, а не с коран и комунизъм. Само тогава ще тръгнем напред. Ще се опитам да ги изгледам, всичките 6 части, но незнам дали ще успея да издържа.
Приятелю,за всичко си прав,само за едно ще си позволя да те поправя - доколкото съм запознат с Българската история,във вените на Симеон 2-ри няма и капка Българска кръв....
П.П. И аз не гласувах на тия избори,имах лошия късмет баща ми да получи инсулт точно на тоя ден (сега е добре вече),но по принцип не пропускам,защотото предците ни са умирали да им се даде право на глас,за да променят нещо,а ние го имаме даром и много малко от нас се въползват от него!Докато трае всичко това,ще гледаме новини на търски,ще слушаме търска реч в министерството на ХЛЯБА и т.н.!!!

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
колеги аз лично съм потресен......нямах сили да изгледам клипа до край но ако в този момент Доган застане пред мен ще ме съдят за убийство.........
чухте ли ги само ...
- Какъв си ?
-Мисюлманин!
-а по националност?
-Турчин
-Турски знаеш ли? (някои си признаха други не)
-Значи си българин мохамеданин?
- Не турчин съм (помак)
мн криво ми стана мама му стара...майка ми е от родопите и е чиста българка и цяла рода имам от чисти българи християни в родопите и всеки път като ходя там ми си иска да взема един постолет и да избия всички агенти на ДПС там!!! защото хората не са виновни ! те им го набиват тва в главите ...същото като в Македония ама абсолютно същото ...... жал ми е! реве ми се! Няма ли някои в тая държава който да кресне и да каже "Стога толкова " да обърнем внимание и на Западноевропейските страни....че тука война ще става усещам го...не ми се смейте а се замислете кво става по цялата южна и западна граница!!!!!!

чухте ли ги само ...
- Какъв си ?
-Мисюлманин!
-а по националност?
-Турчин
-Турски знаеш ли? (някои си признаха други не)
-Значи си българин мохамеданин?
- Не турчин съм (помак)
мн криво ми стана мама му стара...майка ми е от родопите и е чиста българка и цяла рода имам от чисти българи християни в родопите и всеки път като ходя там ми си иска да взема един постолет и да избия всички агенти на ДПС там!!! защото хората не са виновни ! те им го набиват тва в главите ...същото като в Македония ама абсолютно същото ...... жал ми е! реве ми се! Няма ли някои в тая държава който да кресне и да каже "Стога толкова " да обърнем внимание и на Западноевропейските страни....че тука война ще става усещам го...не ми се смейте а се замислете кво става по цялата южна и западна граница!!!!!!
Eva* написа:BarniPPP написа:И ако не си с тях,дай конкретен пример с какво точно ти навредиха на тебе?Защото аз не съм с тях пък все още не съм осетил
да имам някаква вреда.Кандидатите за пост дарявали ДПС авансово
Министрите и депутатите на движението са дали по 8300 лв. през изборната 2005 г.
Наделина Анева
Всички членове на ДПС, които станаха министри, депутати, областни и зам.областни управители през 2005 година, са дарили на ДПС по 8300 лв. Това сочи декларацията на движението, подадена пред Сметната палата, която "Сега" получи по закона за достъп до обществена информация.
Статията е от вестник "Сега"
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000201
Който иска да става депутат да приготвя 8300 лв. и работата е готова.Аз мисля да влизам следващия мандат в парламента.

А да ви попитам нали все някой трябва да спонсорира партията ДПС какво толкова лошо има в това,че симпатизантите които имат вазможност са дали пари на ДПС и даже са го декларирали,а другите партии?Интересно те какво са декларирали?Интересно на тях от каде им идват парите?Сигурно валят от небето

А за Мюсюлманите ... ето колегата по горе ще ходи да ги трепе с пистолет,защото е велик Българин,В такъв случай какво очакваш от Мюсюлманите,като не им се защитават интересите и като искат да ги трепят те ще искат някой да ги защити.Турция явно е готова да защитава хора само заради това,че са казали,че са турци,а аз кат се казвам,че сам Българин какво получавам ... тука с 99 % от форума спорим за разни неща,и половината сигурно не ми мислят доброто,защото съм Мюсюлманин,ама то нали си е такъв Българския манталитет трябва на другия да му е зле.Или като не се споделя нашето мнение ... а мани го този ,той мисли различно,не варви с нашето стадо.И вие сега какво се хващате,че там няколко неуки старци се мислят за Турци.Те след някоя година ще си заминат,ама е важно от тук на сетне как ще се прави политиката,а модерната политика не се прави с оръжие ,ами с разум.И ако днес се отнасяте към онези хора с малко топлина и разбиране,то утре на тях ще им харесва да са Българи,а като тръгвате да ги трепете,сигурно няма да им харесва да са Българи.В крайна сметка тези хора не са по малко Българи от всички Вас,защото като ги гледам на каква възраст са вероятно са защитавали България на Фронта,отделно си са плащали данъци както всички останали,живели са тук и са градили живота си в България,работили са за България.Каквото са постигнали е останло в България,не в Турция.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- Гост
-
Кобега,аз специално нямам нищо против мюсулманите! Всеки може да си избира в какво да вярва! Имам против да се мюсулманизират цели райони/понякога с доста натрапчиви средства/ и също , по-лошото , да се турцизират! Нека всеки си изповядва вярата-стига да не пречи на другите и все пак да не е много натрапчиво,щото в Доспат не ми беше приятно сека сутрин и вечер да ми вият от джамията -аз съм отишъл на почивка,не ми се слуша ходжата! Не ми пречи да си ходят и да си се молят вътре,но да не се натрапва така...! И другото е - ДПС или там местните тартори по районите с повече мюсулманско население - да не се опитват да правят некви отцепки,да дърпат части към Турция,автономии или подобни....! Ако няма такива ядове-нема проблем! Ясно е ,че всяка партия се захранва от някъде-малко са тези ,които си казват от къде.
В крайна сметка всичко опира до толерантност,но и от двете страни!!! Щото същият момент го е имало в САЩ - първо мачкали негрите,после па негрите почнали да се качват на белите на главите...! Щот били толерирани! Ако има реципрочност и от двете страни-проблемите ще са решими..... ако ли не-ше надделее по-силния!
В крайна сметка всичко опира до толерантност,но и от двете страни!!! Щото същият момент го е имало в САЩ - първо мачкали негрите,после па негрите почнали да се качват на белите на главите...! Щот били толерирани! Ако има реципрочност и от двете страни-проблемите ще са решими..... ако ли не-ше надделее по-силния!
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
продажна работа,ние сме жалък народ,за какво да се гордеем,че сме българи?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Re: !
Това,че политиците ни са к*рви и педали не означава,че трябва да ни е срам от историята ни и от всичко,което сме постигнали и постигаме...не трябва да ни е срам от нас - все пак нормалните хора малко или много си обичаме страната,щом живеем тук и не сме напуснали нанякъде...pavlin_e30 написа:продажна работа,ние сме жалък народ,за какво да се гордеем,че сме българи?

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
управниците са част от народа,щом за толкова години(от 681) няма нищо насреща,кво прайм тогава?
всичко се разпада,всичко се продава,няма морал.....
всичко се разпада,всичко се продава,няма морал.....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
И някой разправяше за ДПС а?
Много показателно е всеки един от нас да изгледа това до край:
http://www.zazz.bg/play:95c326ae
Особено накрая където идва ред на България...
Много показателно е всеки един от нас да изгледа това до край:
http://www.zazz.bg/play:95c326ae
Особено накрая където идва ред на България...
Всичко това е потресаващо,припомнете си http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=149&T1=%C7%E0%EF%E8%F1%EA%E8%20%EF%EE%20%E1%FA%EB%E3%E0%F0%F1%EA%E8%F2%E5%20%E2%FA%F1%F2%E0%ED%E8%FF&Add1= това и дано някой го преведе на турски и разпострани из села и паланки в който не се говори на "булгаристан"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Крайно време е този палячо Амед Доган да бъде разкаран от Българския парламент

Дано този пъ им дойде ъкъла на повечето Българи да Гласуват за България!То си е за нас