БМВ ентусиасти от Младост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 31 Яну 2004, 19:05

Да ти кажа и аз така си мислех но не е кой знае какво като си запъпля по цариградско с 80-90...после по Евлоги Георгиев по това време няма коли и за 15 мин макс съм на екото и да ти кажа честно ако ти се струва далеч от финансова гледна точка аз забелязах, че каот излезна да се разходя до някое кафене или се чудя къде да си загубя времето харча около 2 пъти повече бензин отколкото като отида на екото...като изключим екстрийма после :lol: ако се ходи някъде да се въртим или нещо от тоя род :arrow: тоя шестак си е гладен за бензин като го напъваш :lol: особенно на место или в кръг :wink: Но все пак важното от цялата далавера е удоволствието :idea: ако ти се струва че няма какво да праиш на екото и ти е скучно или няма с кой да си говориш и за какво е нормално да не ти се идва :idea:
Аз като тръгна винаги и приятелката ми почти е с мен защото и е интересно и тогава не обръщам много внимание на другите, но и когато съм сам.... просто аз съм маняк на автомобилите и на големите шумни компаний в които се говорят много глупости 8) :lol: не знам на ендо от събиранията ако някой страничен човек ни беше слушал какви глупости говорим и на какви теми щеше да реши че сме ... няма да го пиша щото не сме :lol:
ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА особенно с на Ати вицовете :wink:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 31 Яну 2004, 19:10

човече не си ме разбрал идвам винаги когато мога ако нямаше кола щешели да ходиш?Баща ми се прави на луд и не ми я дава.Иначе за парите не се притеснявам а пък разговорите са готски яко смех.Но като нямам кола няма как да отида до там!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 01 Фев 2004, 21:57

еииииииии народе какво ви сава бре?всеки вика ще доида,кога,къде а накрая пак сме аз и Мпауър :<: моляви малко по сериозно.за някои знам че бяха възпрепятствани(landshark)но се чухме и всичко беше ок.оставих и гсм-а си за връзка ако някои не може да ни намери но нъцки.както и да е следващия път може и да се получи аиде със здраве и наздраве :bchug: :bchug: :drink: и после :puke:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Потребител
Аватар

младост сити

Мнение от e30m3evo » 03 Фев 2004, 22:01

пи4ове надявам се скоро пак да има сре6та 6ото таэи съьота се разминахме.ьиах пред matrix 19:57 и 20:30.на паркинга няма6е нито едно BMW.разминавка жалко.с miller ве4е се запознахме в matrix . та кажете дата за нова сре6та

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Фев 2004, 0:31

ами аз бях с едно кафяво чероки дизел и чаках ме с милер повече от половин час ,но като не дойде никой си тръгнах ме
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от e30m3evo » 04 Фев 2004, 21:49

следва6тия път 6е се видиме

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 05 Фев 2004, 21:45

народе искатели да направим още един опит да се съберем в младост да се видим и да заформим един младост склад :D ако искате елате в събота в 20.00ч. на паркинга на матрицата.

п.с. landshark пусни sms ако няма да идваш.
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Потребител
Аватар

Мнение от e30m3evo » 05 Фев 2004, 21:50

аз съм там 100%

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 06 Фев 2004, 22:11

ще идва ли някои утре или ...