Зверска катастрофа с БМВ на магистрала Тракия
Модератор: Общи модератори
- NeoPrint
- бай печатар
- 

- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Maverick_VS написа:Е това е ненормална скорост! Карал съм с до 200км/ч(на Тракия) и мога да кажа, че до 170 си усещам колата, т.е. имам някакъв контрол над нея - над 170-180 вече става като лодка - все едно се нося във въздуха! Поне при мен е така и това е мойто усещане и наблюдения - не ми се мисли при 240 как е и този как е имал мозък в главата да дигне такава скорост с кола на 13 че и може би повече години
!
Поведението на 5-та сериа е съвсем различно от 3-ките. Моята при 190 лежи на пътя супер стабилно,повече не съм вдигал заради натовареното движение /пътувахме към събора
 /.
 /.
Може да е каква ли не причината за катастрофата,нито имаме право да ги съдим,нито нищо. Оставете мъртвите на мира. Лека им пръст.
И умната!
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Според мен не е най - важното дали е Е36 или Е34
По-важно е ,че не може да се кара по този луд начин ,това ,че колата може да вдигне 240км/ч. не значи ,че с тази скорост трябва да се кара даже и по магистралата.
Надявам се шофьора да не е от форума.
Нека караме малко по-разумно.

По-важно е ,че не може да се кара по този луд начин ,това ,че колата може да вдигне 240км/ч. не значи ,че с тази скорост трябва да се кара даже и по магистралата.
Надявам се шофьора да не е от форума.
Нека караме малко по-разумно.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
- 

Гръмване на гума  
   Не, че оправдавам високата скорост.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
		След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Maverick_VS
- ентусиаст
- 

- Кара: '07 E91 335i
Е нормално да е по различно - все пак е по-тежка кола - но каквото и да е поведението 240 е ненормална скорост за кола на 13+ години  ! А и никой не ги съди просто си коментираме и изливаме емоции
 ! А и никой не ги съди просто си коментираме и изливаме емоции  !
 !

! А и никой не ги съди просто си коментираме и изливаме емоции
 ! А и никой не ги съди просто си коментираме и изливаме емоции  !
 !- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
- 

- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- DrivinGGoD
- 
				The Ultimate Driver  
- 

- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
 2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
 2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
 2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
 2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
 2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
 2009- - '92 BMW E36 320i
 2011- - '98 BMW E36 323Ci
http://www.dnes.bg/article.php?id=37612
Само тази статия със снимка намерих,но ми се струва съвсем друга колата...тук е сива а там ми се видя черна...И според мен е Е36...Но както и да е...Съмнявам се че е карал с 240 имайки предвид все пак каква е колата,както знаете полицаите обичат да преувеличават скоростта...Но дори и с 200 да е карал пак добре се е нагласил...Причините за катастрофата може да са много...Не разумно да се кара с такава скорост но всички го правим така че...Нека просто бъдем разумни и да си позволяваме по-рядко такива неща...
Карайте разумно....
			Само тази статия със снимка намерих,но ми се струва съвсем друга колата...тук е сива а там ми се видя черна...И според мен е Е36...Но както и да е...Съмнявам се че е карал с 240 имайки предвид все пак каква е колата,както знаете полицаите обичат да преувеличават скоростта...Но дори и с 200 да е карал пак добре се е нагласил...Причините за катастрофата може да са много...Не разумно да се кара с такава скорост но всички го правим така че...Нека просто бъдем разумни и да си позволяваме по-рядко такива неща...
Карайте разумно....
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Kocil
- младши ентусиаст
- 

Току-що го гледах,ама каква е колата,не може да се каже въобще...ужас!  а това е точно по завоите преди София...няма значение дали е Е34 или Е36,с такава скорост аз не бих карал по наште магистрали...мен ми е некомфортно над 170-180,щото тогава вече не контролирам колата...
 а това е точно по завоите преди София...няма значение дали е Е34 или Е36,с такава скорост аз не бих карал по наште магистрали...мен ми е некомфортно над 170-180,щото тогава вече не контролирам колата...  

ПП.Наистина се чудя какво ли е било,за да кара с 240...и то по нагорнище... 

а това е точно по завоите преди София...няма значение дали е Е34 или Е36,с такава скорост аз не бих карал по наште магистрали...мен ми е некомфортно над 170-180,щото тогава вече не контролирам колата...

ПП.Наистина се чудя какво ли е било,за да кара с 240...и то по нагорнище...

- Facheff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 740xd lci M-Packet
Добре де, защо всички приемата като чиста монета тая тъпа скорост 240, и със 170 може да стане, в завоя, на хлъзгаво, колата губи сцепление и ето. Нито оправдавам шфьора, нито нищо. Ам за да се стигне дотам, възможности хиляди. Може двигетл да е блокирал и да са завлачили гуми, може гуми да са гръмнали, може животтно да е минало, възможно е да е засечен автомобила от някой кон с капаци, де незнае мигачи, огледала и т.н., възможности много.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
- 

Каквато и да е била като модел ,...вече е по малка от Мини  
   Бог да ги прости ,"безсмъртните"...

Бог да ги прости ,"безсмъртните"...Последна промяна Le Transporteur на 14 Юни 2007, 20:24, променена общо 1 път

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
		- Sharo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
DrivinGGoD написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=37612
Карайте разумно....
http://btv.bg/news/?magic=all&story=58966
колега колите са 2 .. черна и сива
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати  номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
		Хайде да покараме малко кола
sonny написа:Добре де, защо всички приемата като чиста монета тая тъпа скорост 240, и със 170 може да стане, в завоя, на хлъзгаво, колата губи сцепление и ето. Нито оправдавам шфьора, нито нищо. Ам за да се стигне дотам, възможности хиляди. Може двигетл да е блокирал и да са завлачили гуми, може гуми да са гръмнали, може животтно да е минало, възможно е да е засечен автомобила от някой кон с капаци, де незнае мигачи, огледала и т.н., възможности много.
По Нова очевидци си го казаха какво е станало

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.