E36 Coupe

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 23 Юни 2007, 23:13

bmw_e36_fen написа:ludiagsm делни цялата тема то е ясно че няма да се спре ,а и аз не виждам смисъл да се доказвам на t0sh и които и да било. Човешката завистя няма край аз пред себе си съм се доказал гоня си целите и амбициите и правя това което мога и имам възможност ,а на завистници като него дето вместо да направят нещо само плуят кво да кажа ? Аз знам от къде съм тръгнал и за мен труда и успеха са най-добрата отплата ,а не мнението на човек търсещ себе си в море от клюки и други мизерии. Вече не ми е интересен дори и аз съм си виновен че му пиша ... СПИРАМ ... Жал ми е за този човек защото цялото това заяждане са комплекси за малоценност трупани с много години не от вчера не от днес. И нека като клуб (обещество) си направим равносметка има ли смисъл от хора като него :?: И в днешно време като е пълно с такива като него важи ли правилото че "Където и да сме Българин значи роднина" :!: :?: :!: :?:

aве колега появи се на една среща и ще разбоеш съмненията на всички ...кво толко сложно има ... хем ще се запознаем, ще чуем на един музиката на друг двигателя ...забавно е ...
се ще се прежалиш един път е така за нас .. да спим спокойно, а не да се чудим имаш ли музика нямаш ли ... ;) :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Предишна

Назад към Car аудио и видео