Махане на старото листче за скоростите как?
Модератор: bum_bum
			25 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- babbilqn
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 318i Е46 2000
Махане на старото листче за скоростите как?
как да махна оригиналното и има ли възможност да се скъси малко самия железен лост  и да се сложи ново спортно топче и как става цялата врътка
bmw 520 i
			bmw 520 i
/// BMW е КоЛаТа БлОнДиНкА е ЖеНаТа ///
		- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Махане на старото листче за скоростите как?
Аз си взех оригинално МОМО за скоростният лост. На самата топка направих отвора по дълбок като го го разпробих максимално дълбоко и така без да си скъсявам лоста топката си слезе достатъчно надолу. Стана за 10-тина минути и изглежда къде-къде по якоbabbilqn написа:как да махна оригиналното и има ли възможност да се скъси малко самия железен лост и да се сложи ново спортно топче и как става цялата врътка
bmw 520 i
 Имам снимка тук в галерията ми.
 Имам снимка тук в галерията ми.Последна промяна slavianko на 25 Юни 2007, 22:59, променена общо 1 път

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 318i Е46 2000
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
slavianko написа:Аз си взех оригинално МОМО за скоростният лост. На самата топка направих отвора по дълбок като го го разпробих максимално дълбоко и така без да си скъсявам лоста топката си слезе достатъчно надолу. Стана за 10-тина минути и изглежда къде-къде по якоbabbilqn написа:как да махна оригиналното и има ли възможност да се скъси малко самия железен лост и да се сложи ново спортно топче и как става цялата врътка
bmw 520 iИмам снимка тук в галерията ми.
сега сериозно.а за това кво ше кажете...
Последна промяна sachs на 25 Юни 2007, 23:21, променена общо 1 път

- bum_bum
- старши ентусиаст
- 

- Кара: турбо бмв
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

я кажи кой,че да спретнеме интригаbum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка
 ...и некви залагания
 ...и некви залагания 
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

става ли за обратниsachs написа:slavianko написа:Аз си взех оригинално МОМО за скоростният лост. На самата топка направих отвора по дълбок като го го разпробих максимално дълбоко и така без да си скъсявам лоста топката си слезе достатъчно надолу. Стана за 10-тина минути и изглежда къде-къде по якоbabbilqn написа:как да махна оригиналното и има ли възможност да се скъси малко самия железен лост и да се сложи ново спортно топче и как става цялата врътка
bmw 520 iИмам снимка тук в галерията ми.
сега сериозно.а за това кво ше кажете...
 /скорости де/
 /скорости де/ 
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

ре
Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
мухиииииихихихихихихииххиих
какакаккакаккаккаакаккакаа

ето бе бате пак научихме по нещо...ама сигурно става само с момо инче не..

Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката
  Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката   
Последна промяна slavianko на 25 Юни 2007, 23:38, променена общо 1 път

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bum_bum
- старши ентусиаст
- 

- Кара: турбо бмв
Явор написа:я кажи кой,че да спретнеме интригаbum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка...и некви залагания
Aз залагам шпера от 324- ката за якото момче срещу 3- ма от форума по избор, даже едниния ко иска мое да носи и въпросния къс лост

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
- 

- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Явор написа:Спутииии,тва да не ти е новия ник
някой да види IP-тата,че са всички са ми еднакви

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
		- slavianko
- старши ентусиаст
- 

bum_bum написа:Явор написа:я кажи кой,че да спретнеме интригаbum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка...и некви залагания
Aз залагам шпера от 324- ката за якото момче срещу 3- ма от форума по избор, даже едниния ко иска мое да носи и въпросния къс лост

Стига ве вие ма вкарахте в ебати екшъна
  Стига ве вие ма вкарахте в ебати екшъна   
   Аз иначе не съм лош
  Аз иначе не съм лош   
   Не че не го мога ама.....  По добре на по бира не на по бой.  Тогаз да видим кой кого
 Не че не го мога ама.....  По добре на по бира не на по бой.  Тогаз да видим кой кого  
Re: ре
slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
мухиииииихихихихихихииххиих
какакаккакаккаккаакаккакаа

ето бе бате пак научихме по нещо...ама сигурно става само с момо инче не..

напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
			25 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2