Махане на старото листче за скоростите как?
Модератор: bum_bum
			25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

slavianko написа:bum_bum написа:Явор написа:я кажи кой,че да спретнеме интригаbum_bum написа:Некои май ше ядат шамари от 52 ръка...и некви залагания
Aз залагам шпера от 324- ката за якото момче срещу 3- ма от форума по избор, даже едниния ко иска мое да носи и въпросния къс лост
Стига ве вие ма вкарахте в ебати екшъна

Аз иначе не съм лош

Не че не го мога ама..... По добре на по бира не на по бой. Тогаз да видим кой кого
за бира щом става въпрос само кажете кога и къде...

Последна промяна sachs на 25 Юни 2007, 23:49, променена общо 1 път

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това еsachs написа:slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха
мухиииииихихихихихихииххиих
какакаккакаккаккаакаккакаа

ето бе бате пак научихме по нещо...ама сигурно става само с момо инче не..

Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката
напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
И не казвай че съм нинджа. Аз тренирам нелегално вече 20г
Последна промяна slavianko на 25 Юни 2007, 23:55, променена общо 1 път

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
slavianko написа:Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това еsachs написа:slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха

Човека не пита как да си скъси хода на скоростният лост а как да си скъси ДЪЛЖИНАТА на лоста. А и това е далеч по лесен вариянт. А и що не му кажеш за цената на това от снимката
напротив отлично разбрах ква им е идеята на момчетата,само не разбирам кво ше постигнат със скъсяване на лоста,точно кво се опитват да направят...
по добре изглежда наистина,но въобще не е по удобно...поне на мен не ми е удобно
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

Бе то и на мен не ми е по удобно в интерес на истината ама кат усрах Момото вече и сега ме е срам да кажаsachs написа:slavianko написа:Еми аз първо смених моят лост с такъв от снимката ти но с оригиналната топка понеже тя е доста дълга ми изглеждаше все така стърчащ и по този начин се намали леко. Иначе си прав само с намаляне на дължината нищо не помага. Просто като че ли по добре изглежда само това еsachs написа:slavianko написа:Баце и ти май четеш между редоветеsachs написа:Явор написа:бухахахаххахаххахахаххахахахха

по добре изглежда наистина,но въобще не е по удобно...поне на мен не ми е удобно
 Ма поне пък е красиво ко
 Ма поне пък е красиво ко   

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ?Явор написа:май само тва за минджата е истина

- Sharo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
slavianko написа:Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ?Явор написа:май само тва за минджата е истина
в турбинираната ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати  номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
		Хайде да покараме малко кола
- Turbo_Ted
- великият шестак
- 

- Кара: няколко и киселее
Sharo написа:slavianko написа:Две камили летели ендата на ляво другата в жълто. А сега ти кажи в коя минджа е истината ?Явор написа:май само тва за минджата е истина
в турбинираната ...
тва е истината

25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2