Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
За да пусна подобна тема съм направо бесен
Нови правила, нови попълнения в закона. Някои не съвсем добре измислени (невъзможността за обжалване на постановление налагащо до 50лв глоба), но ОК. Викам си- добре, влязохме в Европа, правилата са за да се спазват. Ще ида да си взема талона най- накрая, ще си платя глобите, които дължа и ще карам културно и според правилника, както съм започнал напоследък. (преди седмица минах 1200км в Бг, като нито 1 път не наруших ограничението на скоростта
).
Обаче онази сутрин си вървя пеш към работата и що да видя?
Граф Игнатиев както всички знаят е затворен, пропуски има само в посоката Васил Левски- Алабин ако не се лъжа. Ноооооо на светофара на Попа--->
В забранената зона, където изключения уж няма за никой. Колани някой да вижда?
Няма естествено.
Пример 2. Някой да се е разхождал скоро по Витошка? Личи ли по нещо, че е затворена за автомобили? Дебелия тупан полицай Паржу с поршето ако има как и по тротоарите да го подкара, но за съжаление са заградени
Областният управител има сигурно по 5 коли отпред постоянно. Толкова ли го мързи да мине 5 метра от Алабин пеша, не знам.
Това, обаче което максималко ме подразни точно преди малко, беше че минавайки по Стамболийски точно срещу магазин Фамилия имаше спряни точно 7 коли с какви ли не пропуски в тях и нито един от тях нямаше талон за паркиране в синята зона, а един тлъст и гнусен катаджия само ги гледаше и се пулеше, като и през ум не му минаваше, че може да пише актове, да вика паяка или да сложи скоби. Пропуските бяха на КАТ (някакъв за паркиране там), Министерство на образованието, Министерство на културата и все някакви такива, не виждам нито един от тях с какво предполага да се паркира безплатно в синята зона. Малко по- нагоре точно под знака "паркирането забранено" всеки ден си седи БМВ- то на Мин. на културата.Наполвина качено и върху тротоара. Никой не се сеща, че е редно да се направи поне един служебен абонамент.
За полицаите минаващи на червено, каращи пили, по трамвайни релси, в забранени улици, пък изобщо не искам да споменавам, че и така съм достатъчно бесен.
При това положение, обаче ще си карам с изтеклите актове, докато може, данък на колата няма да платя посмъртно (не ме питайте как, има си начини), с една винетка ще си карам на всичките коли, гражданска ще си правя ама възможно най- евтината и винаги, когато сметна, че има начин да се придвижа по- бързо и преценя за безопасно за околните и за мен да не ме гепят ченгелите ще си карам както знам в разрез на тъпия пумярски закон, щото е явно, че оправия няма!!!

Нови правила, нови попълнения в закона. Някои не съвсем добре измислени (невъзможността за обжалване на постановление налагащо до 50лв глоба), но ОК. Викам си- добре, влязохме в Европа, правилата са за да се спазват. Ще ида да си взема талона най- накрая, ще си платя глобите, които дължа и ще карам културно и според правилника, както съм започнал напоследък. (преди седмица минах 1200км в Бг, като нито 1 път не наруших ограничението на скоростта

Обаче онази сутрин си вървя пеш към работата и що да видя?

Граф Игнатиев както всички знаят е затворен, пропуски има само в посоката Васил Левски- Алабин ако не се лъжа. Ноооооо на светофара на Попа--->

В забранената зона, където изключения уж няма за никой. Колани някой да вижда?

Пример 2. Някой да се е разхождал скоро по Витошка? Личи ли по нещо, че е затворена за автомобили? Дебелия тупан полицай Паржу с поршето ако има как и по тротоарите да го подкара, но за съжаление са заградени

Това, обаче което максималко ме подразни точно преди малко, беше че минавайки по Стамболийски точно срещу магазин Фамилия имаше спряни точно 7 коли с какви ли не пропуски в тях и нито един от тях нямаше талон за паркиране в синята зона, а един тлъст и гнусен катаджия само ги гледаше и се пулеше, като и през ум не му минаваше, че може да пише актове, да вика паяка или да сложи скоби. Пропуските бяха на КАТ (някакъв за паркиране там), Министерство на образованието, Министерство на културата и все някакви такива, не виждам нито един от тях с какво предполага да се паркира безплатно в синята зона. Малко по- нагоре точно под знака "паркирането забранено" всеки ден си седи БМВ- то на Мин. на културата.Наполвина качено и върху тротоара. Никой не се сеща, че е редно да се направи поне един служебен абонамент.
За полицаите минаващи на червено, каращи пили, по трамвайни релси, в забранени улици, пък изобщо не искам да споменавам, че и така съм достатъчно бесен.
При това положение, обаче ще си карам с изтеклите актове, докато може, данък на колата няма да платя посмъртно (не ме питайте как, има си начини), с една винетка ще си карам на всичките коли, гражданска ще си правя ама възможно най- евтината и винаги, когато сметна, че има начин да се придвижа по- бързо и преценя за безопасно за околните и за мен да не ме гепят ченгелите ще си карам както знам в разрез на тъпия пумярски закон, щото е явно, че оправия няма!!!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Точно така пичага-мамка им мръсна на всичките видове ченгели, дебелогъзи Оправници и всякяква друга пдобна на тях паплач! На тая държава не трябва нищо да се плаща-докато не опре ножа в кокала глоби и актове НЕ плащам! И ще нарушавам къде как мога! И да го духат всички тия дето не са съгласни!
А, и забравих-да го лапат мазния цигански всички катаджий!!!!!!!!!
А, и забравих-да го лапат мазния цигански всички катаджий!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
момчета, такава е защото ги търпим
ПРЕДЛАГАМ ДА СЪЗДАДЕМ ИНИЦИАТИВА И СТАЧЕН КОМИТЕТ, КОЙТО ДА НАПРАВИ НОВИ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА
да поканим и другите автомобилни клубове да се присъединят към нашата инициатива...и да правим стачки докато не ни обърнат внимание
в Гърция като има проблем - хората стачкуват
а нас като ни мачкат кво ? продължаваме да си мълчим... като че ли имаме безкрайни доходи и ще им търпим сичките простотии...ами ако утре забранят да караме коли в големите градове по-мощни от 45 к.с. щото са мн опасни за движението пак ли ще си мълчим ... ПЪТИЩАТА ЛИ СА НИ ПЪТИЩА
МАРКИРОВКИТЕ ЛИ СА НИ МАРКИРОВКИ
ЗНАЦИТЕ ЛИ СА НИ ЗНАЦИ, ТА НИЕ ДА СМЕ 100% ПРИМЕРНИ ШОФЬОРИ
ЧЕ НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ-ЗАБЛУДЕНИТЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА ТА НЕ СИ ЗАЩИТАВАМЕ ПРАВАТА

... Как беше онзи лаф ... кучетата лаят, а кервана си върви ...
Всички много добре знаете, че колкото и да се пудриме нищо няма да се промени! Единственото стойностно нещо казано в тази тема е, че трябва да излеме накрая на улицата, ако нещо може да се промени, то това е начина! Ако верно излеземе всички авто клубове може и да ни забележи някой. Макар, че тия кретени толкова арогантно се държат, че не е истина. Вижте Пирогов, вижте онзи ден Марица Изток, там направо си ги набиха хорицата .....
Бтв, имам връзки в синдикатите може да измислим нещо
П.С. Майтапа на страна, ама наистина панаири по улиците му е майката!

Всички много добре знаете, че колкото и да се пудриме нищо няма да се промени! Единственото стойностно нещо казано в тази тема е, че трябва да излеме накрая на улицата, ако нещо може да се промени, то това е начина! Ако верно излеземе всички авто клубове може и да ни забележи някой. Макар, че тия кретени толкова арогантно се държат, че не е истина. Вижте Пирогов, вижте онзи ден Марица Изток, там направо си ги набиха хорицата .....
Бтв, имам връзки в синдикатите може да измислим нещо

П.С. Майтапа на страна, ама наистина панаири по улиците му е майката!

_!_
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
това е вече мъжка приказка,съобразена с реалноста..
в БГ масово се практикува аналния секс,още като се родиш тук и ти го набутват отзад!
това е вече мъжка приказка,съобразена с реалноста..
в БГ масово се практикува аналния секс,още като се родиш тук и ти го набутват отзад!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........

Точно така е-държава на педерастите и манафите!
In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
аз съм абсолютно сериозен
цял живот ли ще ни мачкат
за кви се мислят тия управници...докато ги търпим НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ... и ще лаем, щото това е начина да си защитаваме правата.... номерата да сменим ... добре.... акциз вместо мито - пак добре ! докога ще ги търпим тия мазници
те ще паркират където им дойде, а на нас ще ни вдигат колите и ще ни зимат книжките ! ЩО - ЩОТО НЕ СМЕ ОТ "вътрешните" ееее
в крайна сметка ние ги храним... те живеят с нашите данъци
крайно време е да се опълчим срещу държавната машина
ние сме жителите на тази държава... ние определяме кво да става и затова има избори...да пращаме хората, които трябва да защитават нашите права, а не техните интереси ... дигаме ли дандания ще ни обърнат внимание...първо шествия, после ще паркираме сички коли пред парламента...и тези със старите номера и тях ще паркираме ... пък нека да ги дигнат
писна ми от тия законодатели.... 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
© написа:като налагат сурови наказания за едната страна, поне малко трябва да затегнат и другата страна, но май няма кой да го направи, защото те определят правилата... поне до следващите избори
крайно време е да има нови избори...или поне да има промени в законите и политиката на тази държаваа.....

Към казаното по-горе искам да те глобяват независимо дали караш Ламборгини или Голф (когато си виновен), вместо да се напъват за некви жилетки по 2 лева да гледат за навлизане в насрещното, неправилно престрояване и отнемане на предимство. Писна ми от ремонти по ходовата част, големи камиони в час-пик, 30 годишни кошници в лявата лента и още, и още...
Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията, пък ако ще турско да стане...
Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията, пък ако ще турско да стане...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5