BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 09 Юли 2007, 22:53

мамка му и късмет! :twisted:
семейството ти да е живо и здраво,другото е пари....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Юли 2007, 7:49

Да благодарим на Господ,че Миро остана жив братлета! :bowdown:
За неделя колко коли се очертавате да идвате от северна Турция ве фенче? :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 10 Юли 2007, 8:44

Миро надявам се ти да си жив и здрав баце а колкото до колата тенекий да го е.а ще се оправят :yes:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 10 Юли 2007, 10:35

A_DUNCHEV написа:Да благодарим на Господ,че Миро остана жив братлета! :bowdown:
За неделя колко коли се очертавате да идвате от северна Турция ве фенче? :mhihi:
засега 2 :!:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Юли 2007, 10:43

А бе рапон :mhihi: :mhihi: Ква северна турция бе. Земи една карта погледни малко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ша бъдеш глобяван с бири кът дойда че не знаеш географията :have one: :drinking: :have one:

Мироооо. Важното е че ти си жив братле. Аз нали преди сбирката в Любимец
и аз челен удър преживях. Майната им на железата. Ти да си здрав.
Щото железа се купуват. Аз сега като си помисля, че мога да ходя
и въобще съм жив :D :D :D не знаеш колко съм щастлив.
Пък специално за тебе ша зема 5 кила Ивайловградска ракия :drinking:
Последна промяна zAcK на 10 Юли 2007, 10:49, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 10 Юли 2007, 10:48

zAcK написа:

А бе рапон :mhihi: :mhihi: Ква северна турция бе. Земи една карта погледни малко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ша бъдеш глобяван с бири кът дойда че не знаеш географията :have one: :drinking: :have one:
той е свикнал на глоби :mhihi: :mhihi: Апостоле намери Миро и виж кво става :?:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Юли 2007, 11:15

zAcK написа:

[/b] :drinking:

Слушай бе отворко вържи си езика ако искаш да успееш да излезеш от града на мангалите! :mhihi: :bang:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Юли 2007, 11:19

bmwfena написа: Апостоле намери Миро и виж кво става :?:

Говорих с Миро братле.Колата е на тенекеджия,а той е във В.Търново да взема другата!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 10 Юли 2007, 11:36

А ве така и така та да ви питам-Сливен града на мангалите ли е :?:
ами Кондьо нали е сливенски юнак :mhihi: :mhihi: Миро нека ми се обади като се върне.А групата заформяте ли я за неделя.тия Бургаслии трябва да се схванат :mhihi: вземете си поясите да не ви спасявам по морето :mhihi: Апостол и Миро да си вземат поясите направени от вътрешна гума на Краз :mhihi:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Юли 2007, 11:58

bmwfena написа:А ве така и така та да ви питам-Сливен града на мангалите ли е :?:
ами Кондьо нали е сливенски юнак :mhihi: :mhihi: Миро нека ми се обади като се върне.А групата заформяте ли я за неделя.тия Бургаслии трябва да се схванат :mhihi: вземете си поясите да не ви спасявам по морето :mhihi: Апостол и Миро да си вземат поясите направени от вътрешна гума на Краз :mhihi:

Че ти не знаеш ли ве,че сме столица на беритчедите? :mhihi: А за неделя кат ги гледам как се стягат направо се късат. :( И имаш да взема6 за гумата от Краз!А ползвам задна гума на Беларус,ама кат гледам на "Стамбо тупалката" и нейната гума ще ми стане или поне на ръцете. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 10 Юли 2007, 21:30

никва организация-къде е Миро :evil: ще взема тоягата и ще ви нашляпам дебелите дупета-БМВ сектанти такива-а ма ха...в неделя да не хвана пътя през Тополовград-Елхово- Бургас-още малко ще ви почакам и изменям програмата :evil: :evil: :evil: Миро да ми се обади по Скайп-а :!:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 10 Юли 2007, 22:57

Споко ве Бисерчо, в неделя часът е 8:00, мястото е бензиностанция Минет :mhihi: Пък за Миро трябва да го полеем едно хубаво, че е жив и няма никакви жертви след такъв зверски удар :!: ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 10 Юли 2007, 23:50

Пичове незнам ама тва мойто е ебаси коцуза ебахти и каръщината. Не мога да си дойда от В.Търново 5 часа. Да еба таз калязка сто пъти загряв и си хвърля чорбите. Май ще ви събирам на курбан за да не ми се случват вече нещастия че много ми станаха за 24часа май. Благодаря ви за топлите думи че съм останал жив, ама май само това е хубавото в цялата тая шибана история. Хич не ми върви бре маймуни да зема да набия някой голфър че да ми мине.
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 11 Юли 2007, 7:23

miro_mcm написа:Пичове незнам ама тва мойто е ебаси коцуза ебахти и каръщината. Не мога да си дойда от В.Търново 5 часа. Да еба таз калязка сто пъти загряв и си хвърля чорбите. Май ще ви събирам на курбан за да не ми се случват вече нещастия че много ми станаха за 24часа май. Благодаря ви за топлите думи че съм останал жив, ама май само това е хубавото в цялата тая шибана история. Хич не ми върви бре маймуни да зема да набия някой голфър че да ми мине.

И аз мисля,че трябва да направиш курбанче братле,ама май трябва да сготвиш някой опелджия в казана. :mhihi: А за неделя се стягай,иначе :bang: !!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Юли 2007, 8:29

A_DUNCHEV написа:
miro_mcm написа:Пичове незнам ама тва мойто е ебаси коцуза ебахти и каръщината. Не мога да си дойда от В.Търново 5 часа. Да еба таз калязка сто пъти загряв и си хвърля чорбите. Май ще ви събирам на курбан за да не ми се случват вече нещастия че много ми станаха за 24часа май. Благодаря ви за топлите думи че съм останал жив, ама май само това е хубавото в цялата тая шибана история. Хич не ми върви бре маймуни да зема да набия някой голфър че да ми мине.

И аз мисля,че трябва да направиш курбанче братле,ама май трябва да сготвиш някой опелджия в казана. :mhihi: А за неделя се стягай,иначе :bang: !!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
може ли аз да бъркам курбана в казана :mhihi: :mhihi: Апостоле-не забравяй че имам ОРЕЛ--- :mhihi: :mhihi: :mhihi: нека миро си набие едно голфърче че да му олекне :mhihi:бой трябва да има -поне малко :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия