16ти Февруари и "любовните" падения на един Бабуна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

16ти Февруари и "любовните" падения на един Бабуна

Мнение от Babuna » 18 Фев 2004, 19:38

Внимание: дълъг пост!

Не мога да кажа, че не харесвам деня Понеделник. Скоро свършвам 12ти клас и се научих да се наслаждавам
на училището, знам, че ще ми липсва. Да, обаче този Понеделник настроението ми беше дооооста под 0-та.
Не е важно защо. Та поради тази причина "дръпнах" от последните 2 часа Английски език. Хванах си влака
към Асеновград в 16:30 часа (уча в Пловдив, а живея в Асеновград, разстоянието между тях е 18км). В
16:54 бях вече в града ми. Бях отегчен и потиснат. За да прогоня лошото настроение реших, че ще е добре
да мина през един и-нет клуб (малкия ТВ САТ), щото сега нямам нет вкъщи, и да поразцъкам из форума за релакс.
Седнах за половин час, попрочетох някой теми, видях какви отговори сте писали на моята тема. Усмихнах се.
Понаписах някой отговори и лошото вече го нямаше. Отворих мобиле.бг-то и цъкнах БМВ-та до 2к лева...
нищо интересно. Времето ми вече изтичаше и операторката в залата ми извика "Първи ша продължава ли?
(стоях на ПЦ Номер1). Отговорих отрицателно, сложих си ръкавиците, шала и якето. Станах и... !
Айдеееееееееееее... пак ще има шперови образувания......
Е вече сигурно се сещате к'во стана... момичето от събота се запътваше към мен. ХАХ, поне ми се искаше
(или по-точно не ми се искаше, щото адреналинът рязко ме изпраска в камбанарията) да е
така - тя просто сядаше на едно от съседните ПЦ-та. Мене ми трабваха около 2.5 стотни, за да я позная и извърнах
глава. Тя не позна, за щастие! Не, не, въобще не се базикам виждах я за втори път изобщо през живота си (или поне така си мислех тогава)...,
все пак, в Асвновград не живеем 3ма души, а към 60-65 хиляди. Тъкмо ми беше минало гадното от Събота вечер и сега ПАК. ФААААК! Съдбата обича да се
гаври май. Край с лирическото отклонение! Пооправих си якото, надух се, стегнах мускулите, изпънах
гърдите (а, а ЩО ХОДа НА ФИТНЕС аз, А? ...ако не мога да се изфукам, а?... лошото е, че само аз се забелязах в този
момент хахах). Тръгнах към изхода като вкарах леко прикрита небрежно-тежкарска походка и авантюристичен поглед,
на който би завидял й Брат Пит... както се
досещате въобще не погледнах към момичето. Защо ли? Веднъж я видях и пак беше прекрасна, даже
по-прекрасна, отколкото в дискотеката. НО ГЛЕДАНЕТО КЪМ НЕЯ, СЪЗДАВАШЕ ОПАСНОСТ ОТ ФРЕКВЕНТНО УДРЯНЕ НА
МАСК ОБОРОТИ, а аз до преди минута си бях цъкал най-спокойно из форума и просто не бях в работна
температура. А изпълненията, когато не си загрял, не са полезни, както знаете ... Хахаха. Добрах се до
изхода. Казах си: "Ай Ем Куул! Ай Ем Куул!". Ооооо, какво ли стана след това? Чудите ли се? Е, то няма
какво да се чудите - веднага нов план беше, нов блестящ план беше оформен в кратуната ми. А ся де? К'во направи пак тва момче? Верно ли, че лудите (слабоумните) са на изчезване?
РАЗГОВОР В ИРЦ!!! Щом ходи на зала има голяма вероятност да е чатърка! Е, нали туко що станах от ПЦ-то и не продължих, щеше да е подозрително и глупаво да
се върна. Отивам у Момо-то. Тъкмо ми е по път, има кабелен интернет и той вече е свикнал с моето
нахалство ...
Последваха едни яки ръчки по улицата (стига сега ве, не съм тичал :) ).
1ва гааааааааааааааааз (Спарко АУУУУУУП), фани таааааааа 2ра и така ги изредих до към 160 км/ч в града.
Разстоянието между и-нет клуба и блока на Калин е към 1км- взех го за към 8-9 минути. Звъня на звънеца на Калин:
Б: Ко стаа е?
М: Абе ти няма ли да се научиш да звъниш като хората един път завинаги ?!?
(дразни се щот някой път звъня кат на пожар, ама и неговия звънец е един тъп...) (сори, Калине) :)
Б: Аз ша са науча, ама ти земи да излизаш по-бързичко...
Б: Аре познай кой видях?
М: ????
Б: Онова хубавото дете от събота! Ей са бях в ТВ-САТ-а и тя седна тъкмо, кагато аз си тръгвах. Трябва да седна малко
на твоя комп и да я издирим по някакъв начин в ИРЦ!
М: Качвай се!

Калин ме остави в стаята му и отиде да вечеря. Аз се знаех с издирването, което не се оказа особено
лесна работа, ама аз просто колко съм изобретателен, когато се налага... не мога да се трая чак.
ИРЦ скрипта, в тази зала джойнва юзера автоматично в канала на залата #ТВ-САТ. Това ми послужи като
отправна точка. (Кво ще кажете - да създам ли детективско бюро?).От там нататък ударих на камък, ама яката!
В канала на залата я нямаше (въобще фимейл никове не видях освен един, а той бързо беше проверен и отхвърлен).
Добре, че поне научих какво е горе-долу ип-то на залата. В #Асеновград (тогава си мислех, че има около 94% вероятност тя да е там, ако въобще чати) имаше в този момент точно 134 човека,
нищо работа да ги проверя всичките, нямаше повече от 1 час да отнеме. :) Опаааа! Т'ва не стана, не се наложи да се
стига до такива ексцесии. Пред очите ми се мъдреше никът на един приятел. Спокойно в съзнанието ми се оформи образът му,
неща който знам за него... като например какво работи. АМИ, ЧЕ ТОЙ Е АДМИН В ТАЗИ ЗАЛА ТВ-САТ СИНЕМА. Е, те са две зали ТВ САТ,
а той работеше в другата. ДА, МА ТВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЩОТ АЗ ЛИ ША ЗНАМ ПО-ХУБУУ ОТ НЕГО ИП-ТАТА И ТАМ РАЗНИТЕ ДРУГИ ГЛУПОСТИ.
ВИкам му "Мишо, работата е на живот и смърт, тряя да помагаш! Кажи ми как е ИП-то на ПЦ2 или ПЦ3 в ТВ САТ 2?
Той отговаря: "Чай малко, готин! Ша та опраим." Благодарение на т'ва момче търсенето се сведе до 2 ника.
Не мислите ли, че 2 по-малко от 134... доста по-малко. :) Хубаво е човек да има на кого да разчита.
Още с първия ник "ударих джакпота". Ейц, Ейц представяте ли си, ако красавицата случайно разбере какви подвизи
съм извършил (т'ва Херкулес, Одисей и аргонафтите с техните изпълнения ряпа да ядат, дето се вика - начинаещи са спрямо мен), само за да си поговоря с
нея какво ще стане? Не, не се заблуждавайте НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!
СЛед като започна разговора с нея второто падение започна, но падение от друг тип, не такова в следствие от
срамежливостта ми. Момичето, с което говорих бързо се сети за мен. Аз се извиних неколкократно и пожелах да си говорим.
Но тя ... каза ми, че не и се занимава с глупости и е писнало от нахалници като мен (или аматьор-свалячи с други думи).
Разбирам я напълно, милата... То си е направо прокоба да си толкоз хубава, само навлеци ще те преследват. Лоша работа е това, ей! Правете си сметката.
Пак се извиних, казах й, че съм се почувствал доста неловко и че обикновено не се опитвам да привлека вниманието на
момичета из разни дискотеки с разни листчета. Хич не обичам да ме причисляват към някакво "стадо", още повече към "стадото" на навлеците, щото губи се идентичността, която е хубаво нещо.
За съжаление ТЯ е презадоволена от към обожатели за много време напред и мъничкото, но прекрасно внимание, с което я бях удостоил въобще не я трогна. Изобщо се отнесе меко
казано НЕДЕЛИКАТНО към мен, а ние момчетата сме толкоз раними в такива ситуации, е поне аз. ХАХАХ
Каза ми, че постъпката ми е била тъпа.(не разбрах... Опитваше се да ме поощтри ли? Да опитам пак може би,а ? ... The line is busy! Try again later!)
("ДААААААААА, ТЪПА БЕШЕ ИДЕЯТА!" - крещях в себе си ,ама желанието е 100 пъти
по-важно от самия резултат!) Далеч бяхме от момента, в който можех да си позволя да й говоря сериозни
неща като това. Имах си работа с момиче, притежаващо завидно самочувствие, което, както можете да се досетите, "убиваше всичко детско в мен".
Ся, наистина, доста предвидливо от ваша страна би било да се съмнявате в моето мнение за нея, все пак аз съм афектиран и може би съм и малко обиден, което значи, че едва ли съм обективен.
Приключихме разговора си, като й казах, че веднъж съм се изложили и втори път няма да има. ЗДРАВЕ ДА Е!
Сега се чудя дали да направя извадка от ИРЦ разговора ни, аре ще направя...
Не може ли поне веднъж да ми се случи да си имам работа с момиче, красиво външно и едновременно вътрешно.
Кутцуз мааму стара!

П.С.

Стоя си и размишлявам за тази млада дама... И образът и в един момент започва да ми струва нещо доста познат.
Миналата година по това време снимах конкура "Мис АСеновград" (работя към вестник "24 часа", нещо като фотокореспондент съм им, помните ли кой отрази ВТОРИЯ НАЦИОНАЛЕН БМВ СЪБОР с цяла страница в 24 часа? 8) ).
И красавицата, за която ви разказвах удивително взе да ми напомня за тази, която класираха на 3-то място (тогава беше моята фаворитка). Та разгледах
си фотоархива и наистина - прилика има. Не съм обаче 100% сигурен дали е двете са едно й също момиче. Тази
от дискотеката и и-нет клуба е малко по-пищна, наляла се е като зреещ плод :). Има и малко по-друг имидж сега.
Няма проблем, обаче за една година да е качила 2-3 килца и да си е сменила прическата.
Имам няколко нейни снимки - значи, ще проверя догатките ми, и ако се окажат правилни ще кача ПИКС, за да я видите.
Е, бати! Как изведнъж намерих толкова много инфо за едно напълно непознато момиче - и ИРЦ ника и открих,
и на колко години е (~18), че и нейни снимки май имам, май разбрах, че е участвала в конкурси за красота... А, бе то
мамата си трака... хаха (Внимавайте да не се наложи някой от форума да разследвам)
Колко бързо му порастват на човек крила и колко бързо атрофират ?!? Т'ва е тъжно. :(

П.С. 2

Между другото сега се сетих:
Когато взимах нещо като интервю от миналогодишната Мис Асеновград, се сдобих с номера й! Ако някой има
някакъв интерес(ЛС!) ... имам го записан в ГСМ-ката... давам го срещу... - ако почерпите, разбира се! :) :) :)

П.С. 3

Помня един въпрос от импровизираното интервю:
Бабуна: На колко си/сте години?
Миската: НА ШЕСТНАЙСЕТ И ПОЛОВИНА! (може вече да е ударила пълнолетието и да не дава такива отговори) :mha:

Няма базик ....
:)

Не мислех да пиша втора такава тема, но бях поласкан от отзивите Ви за първата, пък и имаше повод.
Дано да сте се позабавлявали с тази порция простотии, щото смятам да е последна. Сори! Мнооо смях не е
на хувабо :)

Вечерта завърши с Карлос Сантана и Блек Меджик Уоман...

Got a black magic woman...
Got a black magic woman...
I got a black magic woman
got me so blind, I can't see
...that she's a black magic woman
SHE'S TRYING ТО МАКЕ A DEVIL OUT OF ME! :twisted:
Нещо такова тряя да е текста...

Поздрави!
:shock:
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 18 Фев 2004, 19:39

Два дни по-късно, на 18ти, пак я видях. Разбрах вече и къде учи.
Хаха
Аре стига толкоз!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Фев 2004, 20:18

аз ще изразя мое лично мнение...
Може да е кофти, гадно, грубо и какво ли още не!!!

Тая пи*ка на какво се прави, че баш баш не мога да отгатна, ква и е целта... Кво като е хубава ве, да му се не види, и аз съм хубав, пък кво?!?! Да не би да съм се надул и да съм си вирнал носа толкова, че да събирам дъждовна вода с него!!! Напротив съвсем нормален човек съм си, просто не ги разбирам тия хора и това си е!!! За нещо повече от нас ли се имат, кво ли? Тая кво струва повече от тебе Бабун та се прай на "виж ме коя съм аз" ... Дрън дрън, врели некипели!!! По принцип съм адски против боя на момичета, но тая определено си го заслужава, няква пикла, ква ли е там, хубава е и край, светът е неин, Е ДА... АМА НЕ!!! Не е познала ми се струва! Знайш един хубав бой колко добре ша и дойде... Ше гледа като прецицало теле :shock: и ми са види, че ще се замисли над себе си и няма да е толко отворена и надута!!! Такива работи адски мразя (не знам някои да обича), много е кофти така! Просто ако не те харесва да ти каже "пич, не си мой тип, така и така" ... А не писнало ми е от простаци и подобни глупости, там знам ли какво ти е наговорила (само мога да си представя). Като не става, не става де**а ма** му... Аз не бих си хабил нервите за такива (същност не съм сигурен), но като разбирам тая кво "ДУПЕ СМОТАНО" е... ми става ядосано и гадно! И Ви казвам момчета и момичета с цялото си уважение, че ще ида при нея и така хубаво ще я наредя (може и некой шамар да отвлече, ако се прай на отворена) с приказки и ПСУВНИ най-вече, че ще ме помни цял живот!!!

Знам кво ще кажете, "глейте го поредния простак", може би сте прави, може да съм прост, обаче всеки човек си има достойнство и всичко си има граници, А ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ИЗЛИЗА ИЗВЪН ВСИЧКИ ГРАНИЦИ, баси поведението. Дано тая не стигне никъде в живота, дано стане неква дето ще я ПОЛЗВАТ като парцал, дано остане без приятели... МАМ** и, пък нека се замисли тогава, да я видя, дали ще е толко надута и ще се държи така шиба** с хората...

Самочувствието е хубаво нещо и без него хората биха били еднообразни и скучни, обаче с норми и в рамките на нормалното... Нека всеки намери границата на "ГОТИН СЪМ" и "НАДУТ СЪМ" и да не преминава във втората такава, щот много лесно отиваме там и е наистина кофти в очите на другите докато ние си мислим "кои сме ние?", "вижте съм колко съм ГОТИН/а и Богат и сички са в краката ми"... Това не бива да се случва. При "Русата" се е случило и ей го на резултата на лице... ТЪПА КРАВА!!!

Бабуне, тая не те заслужава, не заслужава момче което е направило всички тези неща... само заради нея!!!

п.с. Ако искате ми триите поста, щот е нецензуриран и несдържан, обаче поне за мъничко го оставете, да го прочетат всички!!! Мисля, че има доста верни неща които съм казал... БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 18 Фев 2004, 23:01

Babuna написа:Аре стига толкоз!

Е как стига? Стана толкова интересно? :wink: Все едно чета книга :mha:

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 18 Фев 2004, 23:50

то станало като на филма 'ю гат мейл' :)

бтв съгласен съм донякъде с вичо

абе трябва по-агресивно бе бабуне, батка много си се разчувствал :wink:

моят съвет е, ако още имаш нерви, свържи се с нея и и кажи нещо от сорта: въобще не е имала вид на човек, който нищо не струва; че се е отнесла шибано с тебе, който си имал толкова добри намерения и чувства; че не е имала вид на човек, които така си изпуска възможностите(много вълшебно изречение); и я питай защо не е била в настроение, за да се държи така (или нещо друго такова, да и дадеш възможност да излезе от ситуациата, иначе остава само да си признае "ми да, шибана кучка бях и съм"). ако тогава пак се държи като кучка кажи и нещо да се почувства гадно или направо нещо по майчина линия и move on 8).

абе жени колкото щеш, 51% от хората са жени :lol: какво да се прави като някои от тях, дори много хубави екземпляри, обикалят наоколо dead inside :dunno:

:wink:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Фев 2004, 0:31

Момчета, сформирам ударна група за пребиваване в Асеновград - целта на посещението е да защитим честта на нашия Бабун пред кифлата :))...пък той после за отплата ще ни води по мадами :lol:

Бабуне, страшен си брат, честно ти казвам. От къде ги измисляш да ги правиш тия неща - радваш ме направо.

Правилно си подходил - информацията е 50% от битката но правилното й прилагане е другите 50%.
Ся помисли дали си заслужава. Ако си заслужава - продължаваш. Има един интересен факт - жените често си вадят грешно първоначално мнение за някого. Не трябва да се отказваш ами напротив - смело напреде но само при положение че си с напълно ясната представа че може и нищо да не стане но поне ще се позабавляваш ако не друго.
Изнамери телефона или адреса й ....от там насетне - знаеш си ... :wink:
Опитай пак да я налазиш в IRC.... Покажи й че не си поредния сваляч - малко бавно ще се развиват нещата ама нали ти е мерак за нея - ще търпиш :wink: За начало - опитай да й станеш поне познат в чата - демек като почне да ти казва здрасти първа, начи едно на нула за теб.... :wink:

Айде и да пишеш ко става .....

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 19 Фев 2004, 9:04

И аз така мисля - ако мислиш, че си струва, продължавай... Жените са много чувствителни на тая тема - не могат да устояват като забележат толкова силен интерес. А ние трябва да се целим в слабите им места, нали?
Но пък остава :?: дали наиситна си струва? Ако е такава куч*а, каквато я описваш, аз не бих се занимавал с нея... Все пак едно момиче не е само черупка, нали? :wink:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 19 Фев 2004, 10:26

Браво на момчето, аз вече съм му фен, следващия път като ходя към Бачково мисля да се запозная с тебе.
Може пък да се окаже от Визаж момичето и да ти уредим един малко по-нормален контакт с нея ;-)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Фев 2004, 11:29

БАБУУУУУУУУН
страшен си пич :D
Първо поздравления за разказа ти, много увлекателно написан, страшно се изкефих.
Второ поздравления за екшъна, който си сътворил, изисква се доста смелост (аз примерно никога не бих направил такова нещо за непознато момиче :oops: )
Трето: много се радвам, че споделяш с нас тези неща.
Не знам какво да ти кажа, защото ако бях толкова изтънчен сваляч нямаше да съм толкова време сам.
Но пък представяш ли си тая да е някакъв фен на марката и да чете как половината форуме слушаме за нея, яко а :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Nicka » 19 Фев 2004, 12:30

страхотен разказ..обаче....само мога да ти кажа..не си губи времето повече!!!..а иначе мисля че жените се дразнят, когато се подходи към тях свалячески..като към сексуален обект, а не като към личност../особено хубавите, които са свикнали с вниманието, като част от ежеднежието им/ опитай се да й станеш първо приятел, а след това гадже..иначе ставаш един от многото обожатели...:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 19 Фев 2004, 13:04

Ани предполагам ,че си момиче , искам да кажа нещо по въпроса за първо приятели а после гаджета(аз почти винаги така правя).Идеята е добра обаче от личен опит ще ти кажа ,че после отговора е аре да си останем само приятели.И така ако си свестен ще си останете приятели ама знаеш ли колко е гадно хем си я харесваш хем сте само приятели и се чудиш кво да правиш!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 19 Фев 2004, 13:28

Бабуб и аз съм ти фен 8) Имаш черпене от мен за този разказ
Как си изнамерим всичко за нея...супер като по филмите. Наистина чуствата нямат граници :lol:
Според мен добре са ти го казали....Ако е такава какво я описваш няма смисъл да се занимаваш с нея въобще. То хубаво да има самочуствие ама това чак дразни. Пък да става това дето Вичо го е написал-няма нужда :lol: :lol: :lol:
Прецени си добре дали въобще искаш такъв човек до себи си. След този размисъл мисли дали да я хващаш в крачка :lol:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 19 Фев 2004, 15:16

ха. Готино разказче.
Моето мнение по въпроса е че в момента си се влюбил много в нея, и друга нещеш да видиш. От нейна страна пък звучи всякаш не те е харесала, и затова се държи надуто и високомерно. Обаче няма място за косене. Те жените са такива - чакат внимание, обяче системно и постоянно. Рядко са тези дето идват и искат да се запознаят с тебе. Защото от векове е такъв принципа - мъжете отиват при жените. Обаче по принцип едно момиче ако те е харесало като те е видяло не те реже веднага.. Абе то ги има всякакви.... Продължавай да опитваш докато стане нещо или стане TOTALED :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 19 Фев 2004, 15:21

Бабун аз няма да ти давам никакви съвети, защото не смятам себе си за чак толкова компетентен, само искам да те поздравя за невероятните истории! :bowdown: Това верно стана като някакъв сериал, от който не искаш да изпуснеш и един епизод, много готино пишеш, има защо да работиш за "24 часа"!!! Освен това направо ме смая ти верно си е баси детектива, направо ме е страх да не те обидя с нещо, че току виж си ми направил досие с това какво съм правил всяка минута от живота си!!! :lol: :lol: :lol:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Фев 2004, 20:04

защо не и дадеш линка към 2та ти поста? ако след като ги прочете не ти пристане- не ти и трябва такава...

.. случайна мисъл..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Извън Темата