ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Колко карти требе да събера (ама не банкови) та да ми е безплатен бензина и на мен
??

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Еми аз се оглеждах за ДЖ Джони щото само него познавам от 1 среща ама не го видях и за тва не спрях. Кво да спра и да обикалям по масите " абе вие от форума ли сте или не сте ?? " Малко съм
Нищо де другия четвъртък ще гледам да доийда първи та някой да ме познае . С черна е46 съм РВ9995. Ако я видите и има някви двама самотници на по бира ще съм аз 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Agande написа:........ Кво да спра и да обикалям по масите " абе вие от форума ли сте или не сте ?? ........
Те си личат от далече няма нужда да питаш кои са

Съвет от КАТ !
Agande написа:Еми аз се оглеждах за ДЖ Джони щото само него познавам от 1 среща ама не го видях и за тва не спрях. Кво да спра и да обикалям по масите " абе вие от форума ли сте или не сте ?? " Малко съм![]()
Нищо де другия четвъртък ще гледам да доийда първи та някой да ме познае . С черна е46 съм РВ9995. Ако я видите и има някви двама самотници на по бира ще съм аз
---Жорката беше там.Явно не си го видял.Заповядай другия четвъртък.Ще се запознаеш и с другите.

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
Agande, аз винаги съм там към 20:00 но спирам колата винаги на различно място. Пък напоследък ползвам стелт технология и може да не си ме видял затова
ориентираш се по музиката

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе кажете къде да си допълня фреон на климатика без тия импаси, педераси
и тем подобни сервизчета дето ще ми вземат 100 лв за 200 грама Р134А некой качествен дето си разбира от работата. и дали некой хладилен техник ще може да ми свърши работа?
айде казвайте че много жена днес

айде казвайте че много жена днес

Stanchev написа:абе кажете къде да си допълня фреон на климатика
Значи в района на Братската могила или по точно до ЖП линията, където беше окръжното данъчно в тези улички е ,попитай там и ще ти го покажат по точно.Машинката си показва колко да се допълва ( в моя случай беше за некви 30 лв.) и са коректни много.Успех
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
PROSTAKA написа:Stanchev написа:абе кажете къде да си допълня фреон на климатика
Значи в района на Братската могила или по точно до ЖП линията, където беше окръжното данъчно в тези улички е ,попитай там и ще ти го покажат по точно.Машинката си показва колко да се допълва ( в моя случай беше за некви 30 лв.) и са коректни много.Успех
май ми говориш за импас 56 на улица знаме 4. не ми се ходи при тех, щото тепърва ще ми записват час и ала бала...
мерси все пак