BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
miro_mcm написа:Наиш как ша ви разделя аз вас, ей лапета с брадъра Апостол ще раздаваме шамари май.
Кажи бе объл, кво ти пречи деленето на горивото, не може всички да сме пачкосани

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ах моите едри приятелчетаmiro_mcm написа:Наиш как ша ви разделя аз вас, ей лапета с брадъра Апостол ще раздаваме шамари май. В сливенската група забранявам квито и да било раздели всичко е един тийм. BMW Team SLIVEN - СТРАХУВАЙТЕ СЕ!!! МНОГО СЕ СТРАХУВАЙТЕ!!!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
SuPeR_FLY написа:miro_mcm написа:Наиш как ша ви разделя аз вас, ей лапета с брадъра Апостол ще раздаваме шамари май.
Кажи бе объл, кво ти пречи деленето на горивото, не може всички да сме пачкосани![]()
А бре бастун малък никой не иска да се говори за разделяне а за споделяне. Научете се как да се изразявате в тва нашето братство. И мнооо ясно че не всички са пачкосани, то на днешно време не се знай кой какъв е, те онея с парите са си скръндзи от всякъде както и да го погледнеш.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Andronoff написа:аз тука.. изпуснал съм края..
Миро, сега видях кво е станало бате, кофти е, но важното е, че си наред, другото не е болка за умиралка..![]()
Колкото до плажуването - ми там съм бе, накъде без менПътя до хотела го знам вече, не искам посрещачи, само някой да ми каже за колко часа иде реч... и ако евентуално закъснея, къде да ви търся?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... start=1080
Аре,ще те чакаме!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
miro_mcm написа:SuPeR_FLY написа:miro_mcm написа:Наиш как ша ви разделя аз вас, ей лапета с брадъра Апостол ще раздаваме шамари май.
Кажи бе объл, кво ти пречи деленето на горивото, не може всички да сме пачкосани![]()
А бре бастун малък никой не иска да се говори за разделяне а за споделяне. Научете се как да се изразявате в тва нашето братство. И мнооо ясно че не всички са пачкосани, то на днешно време не се знай кой какъв е, те онея с парите са си скръндзи от всякъде както и да го погледнеш.
Бий му два тупаника на тоя малкия за да не го набия аз!!!

bmwfena написа:ти няма ли да си размърдаш задника да дойдеш или пак ще ми се оправдаваш....Aleks написа:А бе закарайте му плажа на фена зад хотела бре ама ха![]()
незнам като чета и ме хваща страх направо

може с бате Милко да възпламеним една от колите и да дойдем но лошото е че ако тръгна с мойта ща требе да спра горивото а на пасти и боза издържа ли се

нали знаеш че в последния момент решаваме
ти през Зарата ли ще минаваш

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ами към 7.15 сме в Зарата и оттам СливенAleks написа:bmwfena написа:ти няма ли да си размърдаш задника да дойдеш или пак ще ми се оправдаваш....Aleks написа:А бе закарайте му плажа на фена зад хотела бре ама ха![]()
незнам като чета и ме хваща страх направо![]()
![]()
може с бате Милко да възпламеним една от колите и да дойдем но лошото е че ако тръгна с мойта ща требе да спра горивото а на пасти и боза издържа ли се![]()
![]()
нали знаеш че в последния момент решаваме
ти през Зарата ли ще минаваш

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Скачайте с Милко в подвижната палатка и драсвайте с нас
Поздрав с Тодор Колев - Черно море да се надъхате малко

Поздрав с Тодор Колев - Черно море да се надъхате малко

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Aleks написа:
Фена Саманта ще идва ли
или викаш на море с пясък ходи ли се![]()
всички идваме с женичките ни

- Гост
-
Andronoff написа:аз тука.. изпуснал съм края..
Миро, сега видях кво е станало бате, кофти е, но важното е, че си наред, другото не е болка за умиралка..![]()
Колкото до плажуването - ми там съм бе, накъде без менПътя до хотела го знам вече, не искам посрещачи, само някой да ми каже за колко часа иде реч... и ако евентуално закъснея, къде да ви търся?
Брат в 9 - 9:30 на хотел Парк и да не закъсняваш

- bmwfena
- БМВманиачения
-
как няма ве-тя е по голям фен от мене-нея в мерцедес не мож я качи-не като менеAleks написа:the_gate написа:бате Милко нет ли няма,срам ли го е ...но нещо не пише
не бе баце в Пловдив е и затова не пише![]()
ама днеска се прибира и ще има включване![]()
![]()
Фена Саманта ще идва ли

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
bmwfena написа:как няма ве-тя е по голям фен от мене-нея в мерцедес не мож я качи-не като менеAleks написа:the_gate написа:бате Милко нет ли няма,срам ли го е ...но нещо не пише
не бе баце в Пловдив е и затова не пише![]()
ама днеска се прибира и ще има включване![]()
![]()
Фена Саманта ще идва ли
всички си идваме с жените
Айде брат ми!Не остана много време!Аз стягам плавници,плувки,обувки и бира дето имам да изкупувам грехове пред теб!!!