Що е то АУДИ-фен и има ли той почва у нас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

IBIZA Killer
Аватар

Що е то АУДИ-фен и има ли той почва у нас

Мнение от bawareca » 23 Фев 2004, 15:05

Много ми се искаше след срещата с АУДИ Клуба да напиша някоя и друга добра дума , да се зарадвам на съвместното мереоприятие , нооооооо.........
Отказах се дори да се регистрирам там , явно сме нежелани.
Все пак си позволих да прочета темата посветена на срещата в техния форум , много ми стана неприятно , доста се изкушавах да се включа в тоталното оплюване , но учудващо и за мен се сдържах.
Все пак , анализирайки мненията на АУДИ-феновете , доста неща не успях да осмисля.
Значи според моя любимец Насти /да прощава че го пиша на кирилица/ значи има само една кола и тя е конкретно АУДИ ТТ на Васко еди-кой-си и щом тя е направила шоу ние трябвало да паднем по очи на леда и да се молим някой ден да ни огрее и нас божието просветление. Много , ама много евала на човека с ТТ-то , човека е дал много парици да си ъпгрейдва колата , върви изродски , мен рядко ме впечатлява нещо , обаче това ме изкефи на макс. Обаче се оказва че когато ауди прави дрифтове , това е върхът , когато БМВ ги прави е селяния. Всички АУДИ-фенове били спокойни и не си падали по изцепките , а пък всички сочеха ТТ-то и викаха :”Вижте бе глупаци , това е кола , не като ваште дръгели” . Бих казал че по-скоро на повечето им се иска да правят такива “селянии” , но просто не им стиска , пък и няма с какво да ги направят. Що се отнася до зелената антика , тя се кара така вече 10г. и над 130 х.км. и си е още здрава , даже купето не скърца. Е, верно няма возията на АУДИ 80 , ама аз и така си я харесвам.
А пък според няква червена госпожичка , основен принцип в психологията било , че хората които са тъпкани , мачкани , газени , само те имали нуждата да излезнат на мегдана и да бият тъпана колко са велики и невероятни. Аз съм си комплексар отвсякъде ама що пък трябва да обижда своя колега с ТТ-то така и не разбрах ?
А, и да ви призная нещо :arrow: да се еба в шофьора щото не знам кой е Ники Златков :oops:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 23 Фев 2004, 15:09

БЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО ТОЛКОВА СЕ КАРАТЕ.ОСТАЙ ГИ НЕ ИМ ОБРЪ6ТАЙ ВНИМАНИЕ
BMW is the car...another cars are just traffic

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 23 Фев 2004, 15:26

koko_star написа:БЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО ТОЛКОВА СЕ КАРАТЕ.ОСТАЙ ГИ НЕ ИМ ОБРЪ6ТАЙ ВНИМАНИЕ

Аз пък не мога да разбера за какво пишеш в тази тема като не знаеш въобще за какво става въпрос! Не ми отговаряй!
Ако някои сметне за нужно нека изтрие мнението ми
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 23 Фев 2004, 15:27

Ще кажа мен какво ми направи много голямо впечатление.Всички от Ауди влизаха бавно заобикаляха дупките отиваха и се нареждаха и излизяха да си говорят.Всички от БМВ влезнаха с въртене на гуми настрани нямаше зна4ение дали има яма ,сняг или квото има там се намери паркираха с ръчна ,с дрифтове или някой започваше да се върти а другите бурно го аплодираха.По-добро картина от тази едва ли мога да намеря или да си представя за различното мислене на двата клуба!!!!! (само човека с ТТ влезе като нас)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 23 Фев 2004, 15:31

Кво да правиш всеки мисли по различен начин не можем да сме еднакви.Те искат да си гледат колите да се снимат и да си говорят(без пича с ТТ-то)ние искаме да свирят гуми да ръмжат двигатели,да хвърчат камъни и т.н.Така,че недейте да коментирате вече на тази среща се видя колко различни са двата клуба.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Фев 2004, 15:33

Аз казах ли ви, че нищо хубаво няма да излезе от тази среща....
напълно подкрепям Кирето.
Не че няма свестни хора в Ауди-форума и клуба, които аз много уважавам, но те си го знаят и без да го пиша тук.
Но за всички останали.....
дано и ние някога прогледнем и узнаем, кой аджеба е тоя Ники Златков...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 23 Фев 2004, 15:57

Ама как ме е яд че се седих че вчера е 22 чак в 10 вечерта - а пък живея на не повече от 500 метра от зимния дворец :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Имам един въпрос към Киро БАВАРЕЦА:
Кире, с тебе не се познаваме лично,но аз знам какво нещо беше 3??i, защото съм го виждал веднъж и беше....
Та тъй де - въпросът ми към теб е:дали за същата сума ще успееш да събереш едно Ауди и да го направиш такава хала.Не ми се вярва!
А пък и Ауди ТТ е само един модел на тая фирма и е направен само за спорт,докато БМВ което да е само за спокойно каране....
Както казва един приятел - като си избираш кола трябва да си наясно за какво ще я ползваш - да се возиш или да караш.А БМВ според мене е най-вече кола за каране!
П.С.Ще съм благодарен ако някой даде линк за филмче от вчерашната сбирка
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 23 Фев 2004, 16:22

Аз имах удоволствието да съм един от първите на полигона след ,като ходихме да ядем. Бях спрял отстрани и можех да наблюдавам и Ауди-тата и БМВ-тата наистина имаше един контраст ,феновете на Ауди отваха към тяхния край на полигона на полусъеденител и заобикаляха дупките. Като те пристига на групи от двама трима. И изведнъж се изсипаха около 10 бмв-та ,които влизаха ,като ХУНИ и настана матраш. Всеки въртеше гуми и се носеше без значение от това, какво има под капака. В тая цялата суматоха едно А6 се опита да мине покраи бмв-тата( имаше по малко дупки ) но след, като видя залпа от изстреляни камъчета от гумите на БМВ-тата реши, че е по добре да някое ожулване на пода (от дупките) от колкото безмилостен разтрел.
Никой от истинските и отвоорени фенове на БМВ не оспори вървежа на ТТ-то но пак ви питам ,защо само то показа какво може, вярно терена бе отвратителен ,но можеше да се направи по някоя друга метла. Дори аз накря надъхан от шоуто започнах да правя щуотии с Пежо-то. А то е дизел и беше с пълен багажник.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Фев 2004, 16:30

И с яка ръчна Бесен :lol: Луд си бре спря му тока :P

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 23 Фев 2004, 16:50

Не виждам какво повече да коментираме! Отдавна е ясно, че двата клуба са много различни. Признавам, идеята за съвместна среща беше голяма грешка, но лично аз не очаквах такова поведение и от двата клуба. :cry:

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 23 Фев 2004, 16:55

tsvet40 написа:Не виждам какво повече да коментираме! Отдавна е ясно, че двата клуба са много различни. Признавам, идеята за съвместна среща беше голяма грешка, но лично аз не очаквах такова поведение и от двата клуба. :cry:

Що бе на мен ми хареса малко смешно изглегдаше разделението на фронтове. И трябвше да направим една обща снимка. Но както казва бай Тоти " тая година полу ,а догодина цели и още по цели проводници"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 23 Фев 2004, 17:06

smg написа:
koko_star написа:БЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО ТОЛКОВА СЕ КАРАТЕ.ОСТАЙ ГИ НЕ ИМ ОБРЪ6ТАЙ ВНИМАНИЕ

Аз пък не мога да разбера за какво пишеш в тази тема като не знаеш въобще за какво става въпрос! Не ми отговаряй!
Ако някои сметне за нужно нека изтрие мнението ми

не мога да не отговоря.ако не се лъжа става дума за сре6тата м/у 2-та клуба.мисля 4е е това.не съм бил там ама 4етох ауди форума.знам за какво става въпрос така 4е 6е изразя мнение,6тото въпреки 4е не съм бил там мисля 4е имам някаква представа какво е било.аиде piece clubs
BMW is the car...another cars are just traffic

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 23 Фев 2004, 17:43

одавна ви бях казал, че ще оплескаме нещата с тая среща...:(
ТТто беше супер и наистина не виждам кой го е отрекал. колата беше направена точно както трябва да е. мен лично повече ми хареса как го караше Васко а не великиа и неповторим Ники Златоков ( който явно е идула на ауди клуба ). Знам само, че тоя пич с ТТто, явно е избрал колата, която обича, но тотално е збъркал хората и средата, в която вирее:) това момче просто е родено за наща проста селска компания, която обича да си троши колите :wink:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 23 Фев 2004, 17:55

Така ли нямаше едно от тия Audi-ta със здрава ръчна бре(без ТТ-то) :?: :?: BESSNIA браво, добре допълни БМВ фиестата :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 23 Фев 2004, 19:44

Немога да се начудя к'во се занимавате още с тая среща. Че беше гот - беше. Че чак от Пловдив се довлякохме да я уважим- така е, даже и въобще не съжаляваме. Ама като чета (особено в техния форум) какви глупости се изписаха - направо ми се повръща.
Че то е ясно като бя ден бе хора - те си купуват коли дето да ги возят меко от т.А до т.Б - ние си ги купуваме да ни се вдига адреналина. Това са коренно различни философии. Че то и с двете фирми май е така. Няма какво да се коментира почече. 8)

Следваща

Назад към Извън Темата