Що е то АУДИ-фен и има ли той почва у нас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 23 Фев 2004, 20:11

По въпроса кои са били възгордяни с колиците си и т.н.-
Що стояха всички Ауди шофьори до колите си и не си направиха труда да наравят свръзката с двата клуба, стоят отстрани и гледат с пренебрежение:
- Глей кви са смешници тея с 20 годишните си талиги, пълни селяни!
ТТ-то наистина беше Машина, обаче не виждам смисъл да ми го хвалят защото от нашите коли няма ше нито една която можеше да сравни с тях. Да бяха изкрали някое яйчице, та се издрифти така хубавичко със 2.3 литровото си моторче, тогава да ми ги хвалят.
Не предполагах, че ще се получи така. Струва ми се че не бяхме ние главната причина за тая мизерия дето се получи. Сега ще питате защо!? Веднага отговарям! Преди около месец се събрахме заедно с Пежо клуба, аз си мислех че нищо няма да се получи, обаче дойдоха хората, отидохме заедно до Бояна, еми какво да ви кажа- големи са пичове хората ,поговорихме си кротко, никой ама никои не е правил изцепки. Аз останах изненадан от доброто им отношение към нас. Други хора също могат да го потвърдят.
Не може да стоиш като паметник и да псуваш хората които се радват на автомобилите си, да не покажеш и ти нещо със своя, и като се прибереш у вас да говориш колко смешни били тея БМВ-та със все шофьорите им! Извинявам се на всички 0000 фенове ако съм ги убидил с нещо, ама просто не е много коректно от ваша страна не мислите ли?
Много съм разочарован, и все още не съм разбрал каква беше причината да ни псувате, така и никой не разясни. Разбирам да беше обща сбирка на ЗАЗ клуба с Ауди, че да ми говорите кви сме били смешни, как някой показал че има 1 кон под капака и т.н. Това са продукти на европейското автомобилостроене, и всяка една марка има както предимства така и недостатъци
Аз така и не видях пиленцата под капака в действие.
Познавам се само с "Един" , запознах се миналата седмица с него и човека наистина е страшно точен, много ме кефи как само той дойде, поздрави ни разгледа и нашия автопарк, това е единственият човек който разведри настроението ми в тая обстановка.

Ще съм много благодарен на някой от хората с Ауди които бяха на вчерашната сбирка да разяснят защо беше това пренебрежително отношение към нашия Клуб
П.П. : Тоя Ники Златков ,кой е бе!?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 23 Фев 2004, 21:58

BMW///M-ma6inata написа:...

Еми относно разлика в срещаат с Пежо и Ауди .. според мен просто Пежо клуба не претендира да е най-големия в България и хората са приели предварително, че БМВ Клуб България е клуб с няколко годишна история ... И понеже Ауди Клуб вървят по нашите стъпки (така да се изразя) има и хора измежд тях които вече са се само забравили и летят във облаците .. защото на техните сбирки ходят 150 статисти, едно ТТ и Ники Златков. Е хубаво ние си нямам е ТТ нямаме си и Ники Златков ама си имаме 20 върли фена равни на тяхни 20 ТТ та.

А Ники Златков е автомобилен състезател който мисля все още се състезава и е доста известен в автомобилните среди. също така е известен и сервиза му зад автокъща СофАвто ... като сервиза наистина е много качествен и само хубави коли се карат там ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 23 Фев 2004, 22:51

BMW///M-ma6inata написа:Ще съм много благодарен на някой от хората с Ауди които бяха на вчерашната сбирка да разяснят защо беше това пренебрежително отношение към нашия Клуб

Ще изкажа моето мнение, машинке, дано не ми се нахвърлят всички!
Както вече се разбра, двата клуба са със съвсем различна психология!
Аз малко закъснях, но какво видях с идването си - вие, които сте гости на мизерната ни неорганизирана среща на мизерния ни полигон си разпъвате знамето - ми лично аз не мисля, че това беше особено коректно! Съмнявам се, че ще одобрите подобна постъпка на екото....
И друго - неззнам за Вас, но за мен е жизнено важно състоянието на колата - както техническото, така и външния вид! И какво стана - колата ми/и не само моята/ изяде порядъчна порция камъни заради тъпите ви изпълнения :evil: Еми няма какво да си кажа с тези хора. Видях се с няколко човека, които много уважавам, и това е достатъчно според мен!
Така че, респект, но аз лично не подкрепям повтаряне на такива общи срещи. С удоволствие бих дошъл на Ваша среща, но подготвен за това, което ще се случи! :wink: Да не сезаблуждаваме, и на мен са ми /меко казано/ приятни тези изпълнения, но не мисля, че трябва да се правят на такова място между другите коли! Айде, поздрави на истинските фенове, но не и на тези, които само спекулират с лубовта си към автомобилите - те са комплексарите, които развалят отношенията между двата клуба!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 23 Фев 2004, 23:04

Аве пич стига вече де. Да не би ТТ-то да не хвърляше камъни - даже и гуми и брони хвърчаха.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Фев 2004, 23:19

това го пост-нах и във другия ни форум (сбирки и срещи)...

ходих, четох на ауди форума... обидно ми стана. независимо какво е станало на сбирката и колко добре/зле е минала, винаги ще се намерят хора които да се опитат да развалят впечатленията и да игнорират хубавото... не знам защо е така. стурва ми се, че не сте имали програма и мероприятието е било хаотично.. не сте имали обща цел и затова хората са избили на 2 страни- такива дето са се показвали и такива дето са седяли да гледат. всеки си е имал причини да се държи както се е държал. едни са имали пари за гуми, тунинг и тн... други са нямали пари и за бензин и едвам са се дотътрили. проблема е друг- много хора не са разбрали че това което ви сплотява е интереса към колите, желанието да научите повече, да ви е повече кеф като карате, да сте горди от това че сте инсталирали еди какво си, да се чувствате като част от нещо по-голямо и важно.

обиждате се като във 6ти клас. не си зачитате возилата. ае, возилата ги оставете- не може да се очаква в бг да има супер наточени такива, но не зачитате фенското у вас а това е недопустимо за всеки които се води авто-фен. аз лично мисля че един авто ентусиаст със 20 годишна кола на която собственоръчно и е сложил една тунинг генерация и която си е измил и изваксал специално за мерприятието е много по-читав от колкото някои които идва със по-мощна кола, но не знае откъде да и сипе антифриз дето се казва.

думата е респект. винаги преди да си отвориш устата да кажеш нещо лошо се замисли дали от това ще има полза. най-важното да се цени не е на кои му е по-бърза колата (щото това е общо взето функция на колко пари може да си позволи да фърли в нея), а кои е наи-запаления фен- кои знае наи-много, помогнал е най-много на другите и тн... не трябва да се гледа то високо на хората които едвам са си сглобили колите и едва ли не ги добутват до срещата- те са също толкова фенове колкото човека със 1500+ коня кола. важно е усещането и чувството за принадлежност.

мое си мнение де.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 23 Фев 2004, 23:32

tsvet40 написа:
BMW///M-ma6inata написа:Ще съм много благодарен на някой от хората с Ауди които бяха на вчерашната сбирка да разяснят защо беше това пренебрежително отношение към нашия Клуб

Ще изкажа моето мнение, машинке, дано не ми се нахвърлят всички!
Както вече се разбра, двата клуба са със съвсем различна психология!
Аз малко закъснях, но какво видях с идването си - вие, които сте гости на мизерната ни неорганизирана среща на мизерния ни полигон си разпъвате знамето - ми лично аз не мисля, че това беше особено коректно! Съмнявам се, че ще одобрите подобна постъпка на екото....
И друго - неззнам за Вас, но за мен е жизнено важно състоянието на колата - както техническото, така и външния вид! И какво стана - колата ми/и не само моята/ изяде порядъчна порция камъни заради тъпите ви изпълнения :evil: Еми няма какво да си кажа с тези хора. Видях се с няколко човека, които много уважавам, и това е достатъчно според мен!
Така че, респект, но аз лично не подкрепям повтаряне на такива общи срещи. С удоволствие бих дошъл на Ваша среща, но подготвен за това, което ще се случи! :wink: Да не сезаблуждаваме, и на мен са ми /меко казано/ приятни тези изпълнения, но не мисля, че трябва да се правят на такова място между другите коли! Айде, поздрави на истинските фенове, но не и на тези, които само спекулират с лубовта си към автомобилите - те са комплексарите, които развалят отношенията между двата клуба!

да ви кажа на вас ауди феновете имах що годе добро мнение, на сбирката както се видя ние дойдохме при вас да си поговорим държахме се приятелски....

не съм очаквал такива оценки за МОЯ (НАШИЯ) клуб, това което прочетох във вашия форум много ме натъжи и обиди

надали ще има респект, по скоро ще има игнор (ignore)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 24 Фев 2004, 0:57

koko_star написа:
smg написа:
koko_star написа:БЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО ТОЛКОВА СЕ КАРАТЕ.ОСТАЙ ГИ НЕ ИМ ОБРЪ6ТАЙ ВНИМАНИЕ

Аз пък не мога да разбера за какво пишеш в тази тема като не знаеш въобще за какво става въпрос! Не ми отговаряй!
Ако някои сметне за нужно нека изтрие мнението ми

не мога да не отговоря.ако не се лъжа става дума за сре6тата м/у 2-та клуба.мисля 4е е това.не съм бил там ама 4етох ауди форума.знам за какво става въпрос така 4е 6е изразя мнение,6тото въпреки 4е не съм бил там мисля 4е имам някаква представа какво е било.аиде piece clubs

Коко, вярно е че имаш правото да изразиш мнение, ама някой път задавал ли си си въпроса дали мнението което си изразил не е просто някаква празна приказка?Преди малко ти прочетох информацията във профила - имаш малко над 4 мнения на ден средно.Радвам се че си фен на марката но се вслушай малко в думите на Пенчев изказани в една дълга тема : но когато няма какво да напиша просто не пиша !!!
Лично аз влизам в този форум да науча нещо интересно и полезно, а не да чета три часа мненията по дадена тема и в крайна сметка да разбера че само две-три от тях имат връзка към поставения въпрос!
Аз също не бях на сбирката както написах по-горе обаче в никакъв ама никакъв случай не мога да твърдя че знам за какво става въпрос!Именно затова помолих за снимки или филмче!
П.С. извинявам се ако съм бил груб с тебе ама това е моето лично мнение!и аз съм писал празни приказки - вярно е ама поне го правя по-рядко!
П.С.2 - ако не си чел по-старите теми отпреди половин година и имаш време им хвърли по едно око за да видиш какъв беше форума когато аз се регистрирах тук
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Фев 2004, 1:09

П.С.2 - ако не си чел по-старите теми отпреди половин година и имаш време им хвърли по едно око за да видиш какъв беше форума когато аз се регистрирах тук

Айде пак се почва...

Съжалявам за оффтопика :OT:

Аве пич, виж какъв е форума сега има няма през няколко дена излизат теми за ДЪ БЕСТ ОФ... Виж кво праят пичовете, със сърцето си го правят и се получава адски добре!!! Защо не престанете да мрънкате и не се вземете в ръце?!?! Ами само ревете (някой), че еди кой си го нямало и еди кой си не пишел... Като го няма, това си е по негова/нейна преценка, но ние сме тука и кво следва, трябва само да се олакваме, не мисля така!!! А ТИ??? Съжелявам за отклонението от темата и може би мястото на този пост не е тука, обаче май съм прав а? Просто не издържах... Вижте за пример "///М", "алпина-машината" и други пичове които правят превъзходни теми, а доколкото разбрах ///М е на 16-17 години, обаче момчето бъка от ентусиасъм и любов към ВСЕОБЩАТА НИ ЛЮБИМА МАРКА и се справя блестящо!!! Поогледайте се, замислете се и взимайте пример! Според мене форума си е на 6 и като гледам ръстът на качествени постове расте, безмислени също има, то е неизбежно (както и тоя сигурно) обаче качеството преобладава!!!

кво разбирам аз баси
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 24 Фев 2004, 6:54

antonpenev написа:
koko_star написа:
smg написа:
koko_star написа:БЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВО ТОЛКОВА СЕ КАРАТЕ.ОСТАЙ ГИ НЕ ИМ ОБРЪ6ТАЙ ВНИМАНИЕ

Аз пък не мога да разбера за какво пишеш в тази тема като не знаеш въобще за какво става въпрос! Не ми отговаряй!
Ако някои сметне за нужно нека изтрие мнението ми

не мога да не отговоря.ако не се лъжа става дума за сре6тата м/у 2-та клуба.мисля 4е е това.не съм бил там ама 4етох ауди форума.знам за какво става въпрос така 4е 6е изразя мнение,6тото въпреки 4е не съм бил там мисля 4е имам някаква представа какво е било.аиде piece clubs

Коко, вярно е че имаш правото да изразиш мнение, ама някой път задавал ли си си въпроса дали мнението което си изразил не е просто някаква празна приказка?Преди малко ти прочетох информацията във профила - имаш малко над 4 мнения на ден средно.Радвам се че си фен на марката но се вслушай малко в думите на Пенчев изказани в една дълга тема : но когато няма какво да напиша просто не пиша !!!
Лично аз влизам в този форум да науча нещо интересно и полезно, а не да чета три часа мненията по дадена тема и в крайна сметка да разбера че само две-три от тях имат връзка към поставения въпрос!
Аз също не бях на сбирката както написах по-горе обаче в никакъв ама никакъв случай не мога да твърдя че знам за какво става въпрос!Именно затова помолих за снимки или филмче!
П.С. извинявам се ако съм бил груб с тебе ама това е моето лично мнение!и аз съм писал празни приказки - вярно е ама поне го правя по-рядко!

ок.малко се отплеснах и говоря без да съм запознат със слу4ая.просто исках да ви успокоя,да не се нервиме.6е се помъ4а да 4ета пове4е а пи6а по-малко. :)
BMW is the car...another cars are just traffic

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Фев 2004, 7:48

alx написа:.... много хора не са разбрали че това което ви сплотява е интереса към колите, желанието да научите повече, да ви е повече кеф като карате, да сте горди от това че сте инсталирали еди какво си, да се чувствате като част от нещо по-голямо и важно.

обиждате се като във 6ти клас. не си зачитате возилата. ае, возилата ги оставете- не може да се очаква в бг да има супер наточени такива, но не зачитате фенското у вас а това е недопустимо за всеки които се води авто-фен. аз лично мисля че един авто ентусиаст със 20 годишна кола на която собственоръчно и е сложил една тунинг генерация и която си е измил и изваксал специално за мерприятието е много по-читав от колкото някои които идва със по-мощна кола, но не знае откъде да и сипе антифриз дето се казва. ..........

Ми аз само бих допълнил че от глупостите които се изговориха и от двете страни , поне никой от нас не обиди АУДИ като марка , въпреки че ние си знаем мнението , но не сме го натрапвали на никой :!: За разлика от изказванията: "Карайте си там шейните" "Аз с на баща ми ладата правя същото , ама на сухо , а вие само на лед можете" :x :x
Съшо така, разбираш ли, смели се били на зелената антика , мен ме боли фара де , ама се смели на 27 г. кола , която върви и вози по-добре от много съвременни коли , дето само гумите са й повече от 1.000 лв. :shock:
Значи тези факти на мен ми говорят че тези пичове не са авто-фенове , а на нещо друго , то и заглавието така съм го написал :!:
Та и аз като Любо минавам на "IGNORE"
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 24 Фев 2004, 10:48

Какъв е смисъла на думата среща?
Според тълковния речник?

Аз съм сигурен че никъде по тълковните речници не пише че на среща трябва да демонстрираш нещо! ОСОБЕНО КОГАТО ЦЕНАТА ЗА ТОВА МОЖЕ ДА Е ДОСТА СКЪПА, ИМАЙКИ ПРЕДВИД ДУПКИТЕ, КАМАЧЕТАТА И ЦЯЛАТА ТАЯ ГАДОСТ! Това е относно статистите!
Избягвали сме дупките. Е да скачаме ли в тях?
Пазели сме си колите от камъчета. Не е ли нормално?

[quotе]Значи според моя любимец Насти /да прощава че го пиша на кирилица/ значи има само една кола и тя е конкретно АУДИ ТТ на Васко еди-кой-си и щом тя е направила шоу ние трябвало да паднем по очи на леда и да се молим някой ден да ни огрее и нас божието просветление. [/quote]

Много плоско изказване, коли има много, но като демонстрираш нещо не го прави летейки към Голф 2, нищо че за вас не е кола, някой си я е купил и си я кара с кеф, негова си я и си я харесва не по-малко от колкото ти харесваш 27годишната си антика!

В тая цялата суматоха едно А6 се опита да мине покраи бмв-тата( имаше по малко дупки ) но след, като видя залпа от изстреляни камъчета от гумите на БМВ-тата реши, че е по добре да някое ожулване на пода (от дупките) от колкото безмилостен разтрел.

Ти на това "колегиалност ли му викаш?! И не е ли селяния, докато идват некви си хора на неква си среща да правиш фурор и да им обстрелваш колите? Точно от там идва мнението за селянията!

alx е прав, ама по-прав неможе и да бъде...

Относно това кой е Ники Златков: това е един мъж показал на доста голям брой хора как се карат и как се правят коли!
Умни момчета сте, имате интернет, погледнете кой е и настина не е хубаво да задавате така този въпрос. Човека е един от най-големите български състезатели и го е доказвал многократно, дори и в чужбина!
Да велик е наистина, много по-велик от доста голяма част от нас тук, поне хората го знаят и знаят какво е направил, а колкото и тъжно да звучи, ние тук не сме направили нищо съществено освен да си дерем очите за глупости!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 24 Фев 2004, 10:54

А относно некоректното поведение мисля че малолетните келешчета регистрирали се в нашия форум с никове Fuck_audi и т.н. е най-добре сами да си ги разпознаете и да си ги приберете преди да са ви изложили и на други места :D

С най-добри чуства всеобщ любимец НАСТИ!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Фев 2004, 13:27

Машина - Един е един от най-върлите фенове на БМВ, просто по стечение на обстоятелствата кара Ауди, така че той си е от "нашия" лагер.
АЗ мисля, че тази тема е безсмислена и отгоре на всичкото и смешна. Били сме опъвали знаме на "ваша" територия, какво сме щели да направим, ако Вие опънете знаме на ЕКО.Ами какво ще направим...То ЕКО да не е наше, каквото каже собственика на бензиностанцията, това ще правите, ние не сме никакви, че да казваме какво да се прави на ЕКО. Значи на "вашия" полигон сме били направили еди какво си, явн не съм видял табелата "Собстеност на Ауди Клуб". Ся какво, на Ийст коуст и Уест коуст ли ще си играем :?:
Насти - споко бе, и ние живеем от светлата страна на луната и ние сме чули нещичко за Ники Златков, не вярвам да не си схванал иронията, ама понеже не сме шофери, не знаем толкова много, колкото ти.
НЕ оправдавам постъпките на дрифтаджийте, защото е кофти да те нахвърлят с камъни, ама полигона е затова, не са се въртяли на улицата нали? Отгоре на всичкото не са били само хора с БМВ-та, които са се въртяли, ама срещу постъпката на ТТ-то няма критики от ваша страна.
Искам да ви кажа следното : този спор, се води на ниво 16-годишни, които подклаждат огъня умишленое и на малко по-големи, които им се връзват на акъла и плещят глупости в нашия форум. Какво си пишете във вашия форум си е ваша работа, мен ме интересува, че пълните този с глупости. За съжаление и моите нерви не са железни, но принципно си мълча, а има какво да кажа, нищо че не ми личи (юот съм заблуден компелксар).
Ако смятате, че трябва да продължават да обръщате внимание на 16-годишни -правете го, дотогава аз и още членове от нашия клуб ще си се среющаме както досега с членове от вашия клуб на малки сбирки и ще си ни е така добре, както досега.
Ние не сме наставници и няма кого да прибираме отникъде, един заблуден тинейджър с ник "мразя_Ауди" по никакъв начин не може да ни изложи и това е ясно на всеки средностатистически интелигентен човек.
Пак казвам - като няма какво да кажете, не го правете тук
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от antonpenev » 24 Фев 2004, 13:30

vicho написа:

Айде пак се почва...

Вичо,явно не си ме разбрал добре - по-точно аз не съм се изразил ясно.Нямах впредвид че форума в момента не се развива - напротив!
Имах впредвид че според мене в темите отпреди да кажем 6 месеца преобладаваха смислени постове и глупавите бяха далеч по-малко.
Нека не спорим повече и да пишем теми дето не са във връзка с темата на Бавареца.
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 24 Фев 2004, 17:31

Начи искам да кажа че съм на 16 и никога не съм разпалвал кавги тук или в,който и да било друг форум.Също от сичките посттове до тук разбирам че на тая "среща" сте се разделили на два лагера и сте се чудили един на друг.Немога да разбера що тия от тоя клуб ауди са явно големи съхари(мое мнение).Кво им пречат баниците бе дееба.Тва си е яко.Е да има и поражения по неку път ноооо все пак вие кво искате да си спрете колите и да излезете да пийнете по едно кафенце а?
БМВ е кола с агресивен характер и е нормално и хората дет я карат да се кефата на такии неща.Аз съм фен на секви марки.Щото сека марка си има яката кола.Сеа ако кажа че съм луд фен на ФОРД Капри предполагам че нема да ми кажат хората в тоя фотум-"ей ти си тъпанар щот харесваш 35 годишна кола"
Прав ли съм.

Тва гоизписах щот е тъпо хора,които се представят за авто ентусиасти да се карат за тва ква кола карат. Важното е шоу да има и приказката да върви.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата