машинка ел. стъкло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
машинка ел. стъкло
Прецака ми се машинката на задното ел. стъкло. Та карам я при един пич да я прави и ми вика машинка 200 лв. Ама много ми се вижда. Търкалят ли ме нещо по лайсната или са си толко?
палим, гасим и газим ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
съжалявам за оффтопик-а
толкова ли големи гъзари са хората с Е46 та не могат да седнат да видят какво им е на машинките а трябва направо в Дару кар да питат?
нищо лично към никого но защо не разгледате къде се ебава механизма първо и не помислите за решение след което да споделите тук във форума
просто обикновенно на ел стъклата им се прецакват разни зъбни колела или водещи колела който просто се носят на стругар и тои прави съшите за някакви мизерни левчета и от там нататъка машинката става почти вечна
толкова ли големи гъзари са хората с Е46 та не могат да седнат да видят какво им е на машинките а трябва направо в Дару кар да питат?
нищо лично към никого но защо не разгледате къде се ебава механизма първо и не помислите за решение след което да споделите тук във форума
просто обикновенно на ел стъклата им се прецакват разни зъбни колела или водещи колела който просто се носят на стругар и тои прави съшите за някакви мизерни левчета и от там нататъка машинката става почти вечна

_65536_kb_sec_ написа:съжалявам за оффтопик-а
баце аз да не съм монтьор бе .. аман от майстори по всичко .. той жичкаджиата не можа да я оправи аз ше я оправа .. това да не е лада да си я ремонтирам в гаража .. освен това аз знаеш ли колко пъти умножено изкарвам всравнение с един монтьор .. кое ми по на далавера да седя 3 часа да разглабям машинки или за тия 3 часа да изкарам 3 пъти надницата на монтьора

не знам как точно се класифицират газарите ама със сигурност и мене ме има там некъде

палим, гасим и газим ...
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
целия механизъм ли ти трябва или само моторчето!Имам две моторчета и ако искаш мога да Ти го дам за 160лв.
0885199329 Виктор
След 9 и половина ве4ер!
0885199329 Виктор
След 9 и половина ве4ер!
BMWIKTOR написа:целия механизъм ли ти трябва или само моторчето!Имам две моторчета и ако искаш мога да Ти го дам за 160лв.
0885199329 Виктор
След 9 и половина ве4ер!
оправено е вече .. не става въпрос за това дали машинката е 160 а аз ще дам 180 .. става въпрос че за е36 ми дават по 50лв машинката и си мислех че и за е46 е толко некъде .. ама явно не
палим, гасим и газим ...
_65536_kb_sec_ написа:съжалявам за оффтопик-а
до някъде си прав
аз съм имал Е36, четях и участвах активно във форума и ако там нещо се развали знам какво се случва - идеи, съвети информация колкото искаш. Ако ли не - хващаш и разглобяваш до последно

Тук дали защото сме сравнително малко или защото обичаме Дару, Камор и другите официални сервизи няма много информация. Отиваш в сервиза изръсваш се една торба пари и всичко е ОК, ествествено не разбираш къде е проблема, как е отстранен и т.н. Мисля, че постепенно нещата ще се променят, но след 1-2 години може би.
Аз лично кола, която струва над 20 000лв я пипам по-малко и по-внимателно или пък повече съм склонен да отида в М Кар и да оправят всичко, а и тя не се е разваляла сериозно още. А за Е36-цата като струваше 6-7000лв и да ми кажат 1300 лв сметка за окачване направо щях да им тегля майните и да ходя да си ги правя сам

- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: машинка ел. стъкло
shefa написа:Прецака ми се машинката на задното ел. стъкло. Та карам я при един пич да я прави и ми вика машинка 200 лв. Ама много ми се вижда. Търкалят ли ме нещо по лайсната или са си толко?
що не вземеш да пуснеш снимки на проблемната машинка да видим за кво иде реч.може и да се измисли нещо.преди 2 години правих една такава само че предна лява и до ден днешен си бачка и няма ядове.пък може и твоята да не е много зле.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Re: машинка ел. стъкло
Сори, че възраждам толкова стара тема ама това намерих, та да не отварям нова .... днес при отваряне на джама се чу леко изскрибуцване и при вдигане ... 2 пъти хубаво изщракване и до там ... не иска да вдига ... едвам го вдигнах да седи горе ... за сега държи .... да търся нова машинка или са повдигачи това ? Къде да ида да оправя проблема и ако става въпрос за машинка ... някакви идей ?