За БМВтата, магистралите и шофьорите
Модератор: Общи модератори
- Georgieff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е91 325i N53
dexter написа:Днес по магистрала Хемус един миркобус изпреварва един камион, долита отнякъде една еденичка, лепва се отзад на микробуса и почва святкане...Силно се надявам този човек да не е от форума...
Е ти пък къде си - земи се нареди след единичката и почвай и ти да и светиш
 .
 .Georgieff написа:dexter написа:Днес по магистрала Хемус един миркобус изпреварва един камион, долита отнякъде една еденичка, лепва се отзад на микробуса и почва святкане...Силно се надявам този човек да не е от форума...
Е ти пък къде си - земи се нареди след единичката и почвай и ти да и светиш.
Какво имаш предвид?
- ///peter
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
 HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
Непрятно ми е да го кажа, но...много сте зле. Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици. Относно моята кола... винаги бих я предпочел пред някоя 15 годишна, а пък как върви това си е мой проблем, но мога да кажа, че много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж. Когато го видях това с еденичката бях в един ML на няколко месеца, но моят човек кара много умерено и супер толерантно, видя го, че се е засилил и му направи път. 
Радвам се, че оставих колата в Германия, за да не си късам нервите с такива "шофьoри". Но вие сте големи гъзари, нали карате БМВ-та.
Кой каква кола кара, няма значение. Предната ми кола беше Голф 3 и всичките ми приятели ми викаха, че не съм никакъв голфаджия, и че съм си взел грешната кола.
В крайна сметка всичко се свежда до една пределно ясна дума, чието значение на много хора убягва- култура.
Поздрави на всички и помнете, че пътищата на България са такива каквито си ги направим!

Радвам се, че оставих колата в Германия, за да не си късам нервите с такива "шофьoри". Но вие сте големи гъзари, нали карате БМВ-та.
Кой каква кола кара, няма значение. Предната ми кола беше Голф 3 и всичките ми приятели ми викаха, че не съм никакъв голфаджия, и че съм си взел грешната кола.
В крайна сметка всичко се свежда до една пределно ясна дума, чието значение на много хора убягва- култура.
Поздрави на всички и помнете, че пътищата на България са такива каквито си ги направим!
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
dexter написа:Непрятно ми е да го кажа, но...много сте зле. Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици. Относно моята кола... винаги бих я предпочел пред някоя 15 годишна, а пък как върви това си е мой проблем, но мога да кажа, че много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж.
Евала за изказването, напълно те подкрепям

охлюви с охлювите ви
 от къде преиждате всеки ден
  от къде преиждате всеки ден  

- ///peter
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
 HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Gemar
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '98 E39 M52B20
Stanchev написа:dexter написа:Непрятно ми е да го кажа, но...много сте зле. Мислех, че в този форум свестните хора са повече, но май и тук са еденици. Относно моята кола... винаги бих я предпочел пред някоя 15 годишна, а пък как върви това си е мой проблем, но мога да кажа, че много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж.
Евала за изказването, напълно те подкрепям
охлюви с охлювите виот къде преиждате всеки ден

Какво се хилиш.. виж как хубаво говори момчето.. не е като други голфаджии

Черпи опит от него и се стягай
 Черпи опит от него и се стягай  
- Gemar
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '98 E39 M52B20
Gemar написа:dexter написа:много отвас могат да си мечтаят само за такъв вървеж

Винаги съм се чудил тоя Явор защо постоянно се хили
 Винаги съм се чудил тоя Явор защо постоянно се хили   

ама имало защо, тук е весело с такива хора като dexter
  ама имало защо, тук е весело с такива хора като dexter   

Май надушваш къде е истинатаdexter написа: Но вие сте големи гъзари, нали карате БМВ-та.

Имаш нюх на ловджийско куче
 Имаш нюх на ловджийско куче   

Вие наистина сте много елементарни. Пича с 316 на 11 години тръгнал да коментира как вървяла моята кола. Нали знаеш, че на Е36 му се носи същата слава като на голфа...така,че леко с гъзарията. 
Наистина съжалих, че изобщо писах в тази тема. Очаквах, че хората тук са на друго ниво, но май не е така. Толкова сте дребнави, че изобщо не можахте да разберете за какво става въпрос.
Както и да е, аз не мислия повече да си губя времето.
Успех и утре, когато някой ви засече и започне да ви святка се надявам да се сетите за тази тема и за глупостите, които изписахте.

Наистина съжалих, че изобщо писах в тази тема. Очаквах, че хората тук са на друго ниво, но май не е така. Толкова сте дребнави, че изобщо не можахте да разберете за какво става въпрос.
Както и да е, аз не мислия повече да си губя времето.
Успех и утре, когато някой ви засече и започне да ви святка се надявам да се сетите за тази тема и за глупостите, които изписахте.
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

отдавна не съм се смял така  като сега когато четях тая  тема
така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
А на него ще кажа че момчетата в този форум ако съдиш по хилядите им мнения и исказвания наистина са толерантни въпреки че са поклонници на

така и не ми стана ясно с какво обидихте момчето с голфа то ни подтикваше към толерантност а вие го зачесахте
А на него ще кажа че момчетата в този форум ако съдиш по хилядите им мнения и исказвания наистина са толерантни въпреки че са поклонници на