Моренце 2007 или защо МРАЗЯ тая гадна кочина (БГ)...
Модератор: Общи модератори
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Моренце 2007 или защо МРАЗЯ тая гадна кочина (БГ)...
Начи вчера се завърнах.....досега спах, че там всеки ден беха некви погроми-пиенЬе и т.н.
Първо ЕВАЛА на Лекс-апартамента беше перфектен-клими, ДВД-та, секви екстри, басейнче готино, паркинг охраняем и въобще супер, а да не забравяме и направо смешната за Слънчев Бряг цена на нощувките-мерси много пич
Иначе за пореден път се убедих колко ужасно много е насрана тая държавка и тоя народ като цяло...на Съни Бич, където и да отидеш е фул с отвратителни ужасно бели англичани и секви скандинавци, които в собствените си страни най-вероятно живеят на социални и с тях са дошли тука на море, но тук ги третират като царе и всичко им е позволено...Пример-в дискотеката насраните и пияни на свине англичани ги пускат по шорти и чехли, а на Любо, който винаги и навсякъде прави ебати сметките гранде, не му разрешиха да влезе защото бил по къси панталони....е да и защо е българин....
По сергиите, които между другото са все едно Световния Търговски Център (Илиянци) насякъде те заговарят на английски или немски, а когато понякога ти писне и и им кажеш, че "може и на български, няма проблем.." автоматично ти обръщат гръб все едно си некой просяк....нормално-типичния комплексарски български манталитет-ако си българин начи си бедняк и пумияр....
В Аква парка изрично ни обясниха след като разбраха,, че сме българи да не си внасяме храна!!!!!!!! Представяте ли си-а насраните и АДСКИ грозни чужденци си правеха каквото пожелаят вътре....ма нали са туристи и са не стаа да им се праи забележка.......да ви еба и в предприемачите изсрани!!!!!!!
Иначе колите отново бяха номер едно-Съни Бич е нещо като Дейтона в момента-Ферарита, Ламбота, АМГ-та секви, ///М-ки почти всички, Бентлита-от кабрио до лимо, Майбаси, джипове изродски, Корвети състезателни, Вайпър с окраска на истинска змия, мотори неземни и т.н...с гордост ще отбележа, че повечето са с номера С, СА, както и трябва да бъде!!!!!!! Кофти, че доста селяци си купиха софийски коли и не сменят рег. табелите ма това е друга тема....
НЕМА ТАКАВА насрана държава пичове-на връщане се пребах мноо лошо и погрешка минах по т. нар. подбалкански път-е тва го има май в Афганистан само-караш около 200 км. по изцяло кърпен и то нескопосано път, отвреме-навреме най-неочаквано изникват ГРАНДЕ дупки и си като на електронна игра-слаломи или разбити джанти или по-лошо....Слава богу оцелях-НЕ МОЖАХТЕ ДА МЕ ПРЕБИЕТЕ И ТОЯ ПЪТ мазни лайновози, дето само прибирате данъци и такси!!!!!!!
На едно място отново за кой ли път съжалих, че живея в тая мръсна дупка наречена бг-некъв жп прелез, аз съм първа кола, чакаме щото е спусната бариерата-композиция се движи напред-назад в опит да закачи един вагон най-отзад...минава повече от половин час, а дебилите не могат да свършат тая елементарна работа, отзад се събира колона около половин километър и отпред също, и всички седят и се чудят на кой свят са...аз слизам от колата, отивам до будката на идЕота дето е отговорен за вдигането и свалянето на бариерата и най-културно питам не може ли докато за пореден път се опитват да закачат вагона и трасето де факто е чисто, да вдигне да минеме-тоя ми вика не зависи от мене....аз оттам излизам от будката, отивам от задната и страна, бия един шут на кучето дето ме лае и се изпикавам на будката пред цялата колона...следват свиркания и ръкопляскания
...след 45 минути и доста псувни по адрес на дебилите, пичето дето беше с мен отива при дебила и му вика-дигай, че закъснявам за участие-оня е така
-бе певица съм и бързаме за участие бе тупан...и кво да ви кажа-бариерата се вдигна като по чудо-МАЛОУМИЕ БЪЛГАРСКО ОТНОВО!!!!-Да живее чалгата, Азис, Преслава и русите пичета
Верно че всеки път си викаме догодина в Гърция или Турция ма тоя път вече задължително-в тая клоака гадна вече НЕ!!!!!!
Да не говориме за кретените с кошници за по 2 хилки кви простоти правят по и без това насраните пътища- и после що катастрофи....
.
В общи линии моренцето беше ОК (добре, че всички хотели са с басейни, че морето беше адски насрано-не се къпах нито веднъж в тия лайна!!!), но пак си личеше отвсякъде, че си в страна от 5-тия свят...и това в най-истинския-Съни Бич, а кво да кажеме за мизерии като Ахтопол или другите подобни....
Дай боже догодина като човек в Гърция или още по-истински в Испания! А, и да го духат зеленодрешковците дето се изживяват верно като полицаи....кой заблуждавате бе плужеци?????

Първо ЕВАЛА на Лекс-апартамента беше перфектен-клими, ДВД-та, секви екстри, басейнче готино, паркинг охраняем и въобще супер, а да не забравяме и направо смешната за Слънчев Бряг цена на нощувките-мерси много пич

Иначе за пореден път се убедих колко ужасно много е насрана тая държавка и тоя народ като цяло...на Съни Бич, където и да отидеш е фул с отвратителни ужасно бели англичани и секви скандинавци, които в собствените си страни най-вероятно живеят на социални и с тях са дошли тука на море, но тук ги третират като царе и всичко им е позволено...Пример-в дискотеката насраните и пияни на свине англичани ги пускат по шорти и чехли, а на Любо, който винаги и навсякъде прави ебати сметките гранде, не му разрешиха да влезе защото бил по къси панталони....е да и защо е българин....

По сергиите, които между другото са все едно Световния Търговски Център (Илиянци) насякъде те заговарят на английски или немски, а когато понякога ти писне и и им кажеш, че "може и на български, няма проблем.." автоматично ти обръщат гръб все едно си некой просяк....нормално-типичния комплексарски български манталитет-ако си българин начи си бедняк и пумияр....
В Аква парка изрично ни обясниха след като разбраха,, че сме българи да не си внасяме храна!!!!!!!! Представяте ли си-а насраните и АДСКИ грозни чужденци си правеха каквото пожелаят вътре....ма нали са туристи и са не стаа да им се праи забележка.......да ви еба и в предприемачите изсрани!!!!!!!
Иначе колите отново бяха номер едно-Съни Бич е нещо като Дейтона в момента-Ферарита, Ламбота, АМГ-та секви, ///М-ки почти всички, Бентлита-от кабрио до лимо, Майбаси, джипове изродски, Корвети състезателни, Вайпър с окраска на истинска змия, мотори неземни и т.н...с гордост ще отбележа, че повечето са с номера С, СА, както и трябва да бъде!!!!!!! Кофти, че доста селяци си купиха софийски коли и не сменят рег. табелите ма това е друга тема....
НЕМА ТАКАВА насрана държава пичове-на връщане се пребах мноо лошо и погрешка минах по т. нар. подбалкански път-е тва го има май в Афганистан само-караш около 200 км. по изцяло кърпен и то нескопосано път, отвреме-навреме най-неочаквано изникват ГРАНДЕ дупки и си като на електронна игра-слаломи или разбити джанти или по-лошо....Слава богу оцелях-НЕ МОЖАХТЕ ДА МЕ ПРЕБИЕТЕ И ТОЯ ПЪТ мазни лайновози, дето само прибирате данъци и такси!!!!!!!
На едно място отново за кой ли път съжалих, че живея в тая мръсна дупка наречена бг-некъв жп прелез, аз съм първа кола, чакаме щото е спусната бариерата-композиция се движи напред-назад в опит да закачи един вагон най-отзад...минава повече от половин час, а дебилите не могат да свършат тая елементарна работа, отзад се събира колона около половин километър и отпред също, и всички седят и се чудят на кой свят са...аз слизам от колата, отивам до будката на идЕота дето е отговорен за вдигането и свалянето на бариерата и най-културно питам не може ли докато за пореден път се опитват да закачат вагона и трасето де факто е чисто, да вдигне да минеме-тоя ми вика не зависи от мене....аз оттам излизам от будката, отивам от задната и страна, бия един шут на кучето дето ме лае и се изпикавам на будката пред цялата колона...следват свиркания и ръкопляскания

Верно че всеки път си викаме догодина в Гърция или Турция ма тоя път вече задължително-в тая клоака гадна вече НЕ!!!!!!
Да не говориме за кретените с кошници за по 2 хилки кви простоти правят по и без това насраните пътища- и после що катастрофи....

В общи линии моренцето беше ОК (добре, че всички хотели са с басейни, че морето беше адски насрано-не се къпах нито веднъж в тия лайна!!!), но пак си личеше отвсякъде, че си в страна от 5-тия свят...и това в най-истинския-Съни Бич, а кво да кажеме за мизерии като Ахтопол или другите подобни....

Дай боже догодина като човек в Гърция или още по-истински в Испания! А, и да го духат зеленодрешковците дето се изживяват верно като полицаи....кой заблуждавате бе плужеци?????

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Баце, за т'ва, че си се забил в най-голямата клоака никой не ти е виновен ... На Съни се ходи на диско и по кръчми, не на плаж ... Общо взето вече на черноморието за туристи не става - местата с отворен достъп са претъпкани и благодарение на самите им посетители приличат на бунища, а някои предприемчиви чичковци са си заградили малко полу-законно известни части плажна ивица на разни закътани местенца и там си е все още супер, ама не е за ширпотреба ...
In Ban We Trust!
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Знаеш ли какво?! ...следващия път си стой в насраната Шопия и не се показвай навън, защото сипеш само лайна и нищо друго!!!!!!!
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
И що мислиш така?!с гордост ще отбележа, че повечето са с номера С, СА, както и трябва да бъде!!!!!!!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
според мен сам си си насрал почивката отивайки на претъпкан и засран вече курорт ( не го сравнявай с Ахтопол щото там е като в рая в сравнение със Съни- спокойствие ,чисти плажове и др екстри),минавайки по шибан път и т.н. .. а от софия по мръсен претъпкан със селяни от всички краища на страната град няма да знаеш ,обиколил съм ги всичките по безброй пъти ,само там отивам с огромно неудоволствие почващо още като се кача на магистралата на Ябланица 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
съгласен съм 100% с теб и аз се разправях с един глупак в албена че използвахме душовете на басеина в един хотел ама караи
само за едно ще те поправя идеята на ваипъра е змеи а не змия
галерията ми 

само за едно ще те поправя идеята на ваипъра е змеи а не змия

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Точно тоя е Вайпъра колега-страховит е!!!!!!
А селяците отново се показаха кои са...седете си в гората бе, както каза едно момче в една друга тема...
Е верно има и свестни пичове там ма са МНОООООГО малко!
Опознай родината, за да обикнеш София!!!!!!!!!!
А селяците отново се показаха кои са...седете си в гората бе, както каза едно момче в една друга тема...

Е верно има и свестни пичове там ма са МНОООООГО малко!
Опознай родината, за да обикнеш София!!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
moni76 написа:Знаеш ли какво?! ...следващия път си стой в насраната Шопия и не се показвай навън, защото сипеш само лайна и нищо друго!!!!!!!
Това за "Шопия"-та не съм го чул

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
доста си прав и както винаги в типично твоя стил кефиш
Между другото се засякохме в сл. бряг неделя следобед

Между другото се засякохме в сл. бряг неделя следобед
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Alexi написа:според мен сам си си насрал почивката отивайки на претъпкан и засран вече курорт ( не го сравнявай с Ахтопол щото там е като в рая в сравнение със Съни- спокойствие ,чисти плажове и др екстри),минавайки по шибан път и т.н. .. а от софия по мръсен претъпкан със селяни от всички краища на страната град няма да знаеш ,обиколил съм ги всичките по безброй пъти ,само там отивам с огромно неудоволствие почващо още като се кача на магистралата на Ябланица

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
И какво излиза ти като псуваш не си селянин а аз като не псувам съм селянин
Добре бе като народа е насран ти какво правиш тук
Ходи си в прекрасната "Америка"