Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
да бе то преди да се спретне контрола все има навити и като се зазвани после ми аз сега немога...ако беше казал по рано и тн...
На 1 септември май ще ни е първия мач за сезона финал за купата....преди това да играем е минимален шанса

На 1 септември май ще ни е първия мач за сезона финал за купата....преди това да играем е минимален шанса

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
в понеделник звъня да видя как върви с екипите и ще съобщя.....Буфера се е прибрал наи сетне от селото...мето и останалите се прибират до дни може и да има време за една контролка преди финала....немам търпение само дано нещо не се обърка че съм на прослушване за една работа и да не стане така да съм на работа тогава....
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

о щях да забравя има да се дават пари за екипите моля тези който имат да дават да се вземат в ръце...КРИКА,СКОТ,АЕРО,МЕТО И ПАЦО..на пацо мето ще ги донесе като се прибере но другите моля да вземат некво рационално решение 

поздрави

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
ей бате тряа верно ти дам паритеReportera написа:о щях да забравя има да се дават пари за екипите моля тези който имат да дават да се вземат в ръце...КРИКА,СКОТ,АЕРО,МЕТО И ПАЦО..на пацо мето ще ги донесе като се прибере но другите моля да вземат некво рационално решение

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----