Дали е вярно ?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Дали е вярно ?
прочетох го в 1 форум и реших да го сложа и тука, ако някои го знае или го е пробвал да каже дали е така
Apparantly your phone can be used to detect police since they can tune into the same band - but this was posted on a international site so we don't know if it works in UK??? Anyway here is the procedure ::
Go to:
Settings -> Security Settings -> Restrict Group -> Activate and enter the code 00000 then press Ok.
Doing that you can see a little icon in your display phone, it has a range of 1 Km, the phone detect the police radar by bipping like a message.
Please note that this codes are reported not working at some country, we need feedback also if it works in your country.
http://www.dalartworks.co.uk/bhangra/phones.php
Apparantly your phone can be used to detect police since they can tune into the same band - but this was posted on a international site so we don't know if it works in UK??? Anyway here is the procedure ::
Go to:
Settings -> Security Settings -> Restrict Group -> Activate and enter the code 00000 then press Ok.
Doing that you can see a little icon in your display phone, it has a range of 1 Km, the phone detect the police radar by bipping like a message.
Please note that this codes are reported not working at some country, we need feedback also if it works in your country.
http://www.dalartworks.co.uk/bhangra/phones.php
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Тва ква измама е ... имам 8250 и никъде няма Рестрикт Груп, а в Closed Group, като напиша 00000 и .. нищо не става 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- ati
-
ivo написа:...а освен тая настойка на телефона ако вьржеш и ЦД на предното стькло, ченгетата шанс нямат
аз този номер го знам, но не мога да си обясня - ЗАЩО

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

На пича с 8250 ако иска ше му обясня за кво служи Closed User Group.
Доколкото за онова с диска на предния джам докато некой не ми го обясни ше съм абсолютно убеден че тва са глупости.
w124 написа::lol: Батка един от моя клас преди време ми е показвал тва нещо. Той беше с един мноо скапан Alcatel. Ше вида за модела и ше пиша.
На пича с 8250 ако иска ше му обясня за кво служи Closed User Group.
Доколкото за онова с диска на предния джам докато некой не ми го обясни ше съм абсолютно убеден че тва са глупости.
Точно така - Алкател - One touch easy - това бяха първите алкатели, които пуснаха на промоция и приличат малко на дамска превръзка. Те наистина имаха опция антирадар. Аз си бях взем малко след това алкател - One touch view, който на външен вид е абсолютно същия, но нямаше антирадар.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз съм с Алкател 310 и имам анти радар. Набирам шест нули и натикам звездичка и се появява някакво меню и там го има антирадара
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ati
-
Аз съм с това подобие на мобилен телефон, знам за това меню със звездичките, но при мен няма такова нещо
Означава ли, че с кадърен техник на гсм-и може да ми се качи като софтуер

Означава ли, че с кадърен техник на гсм-и може да ми се качи като софтуер

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
w124 написа:На пича с 8250 ако иска ше му обясня за кво служи Closed User Group.
Не видчх някъде да съм написал, че не знам за какво е Closed User Group? Или ти просто искаш до обясниш на някои? ако е така няма проблем

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
15 мнения
• Страница 1 от 1