ИЗМАМНИК ВЪВ ФОРУМА !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 24 Авг 2007, 19:48

Мишеле в кво са те забъркали бе... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Авг 2007, 22:40

абе да му напраим една засада на тоя а .... и да му дадем едно сокоизтискване :mhihi:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 24 Авг 2007, 23:20

Mishel_Vaian написа:Браво Тедко разконспирирал си ги иначе като ми звънна да ме питаш въобще не зацепих за какво става въпрос помислих че си полудял :uups: Иначе педалите са видяли кой е от бургас и каква кола кара и така мамичката им измет гадна долна от спин да умрат втори път да ги хване мадете им да исъхнат на стафиди да станат децата им лайна да ядат !!! :twisted:

бате, аз тогава бях закъсал със служебния бус за бензин и бях полудял и най-малко очаквах да ми се обади някой, който да се представи от твое име и да почне да ми върти далавери :evil: да му еба майката аз на него :dummy: напълно подкрепям бам-бам да му разфърляме муцуната :bang: :box: направо си е чист късмет че с тебе се познаваме и ти имам номер и т.н....
точно затова написах във форума за тия изцепки, щото не искам някой да изгърми и то по повод членство във форума на БМВ клуб България ;) в крайна сметка сме тук за да си помагаме, а не някав простак да му еба майката накриво, да ни прави на будали :ranting:
хората знаеха подробно и за тебе и за мене кви коли караме и т.н. дори знаеха че сам се качил на е28, а карам е28 от 3 седмици :evil: така че е човек, който чете форума :!:
КОЛЕГИ, ИМАЙТЕ ЕДНО НАУМ :!: АКО СЕ ОБАДИ НЯКОЙ, КОЙТО УЖ Е СЕ ОБАЖДА ОТ ИМЕТО НА НЯКОЙ ОТ ФОРУМА ... ПРОВЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС... ЧЕ АКО ГО НАМЕРИМ ТОЯ ЧЕ МУ ПРАИМ БЪРНАУТ НА ПРИЧЕСКАТА И ПЛОВДИВСКАТА И БУРГАСКАТА ГРУПА :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Авг 2007, 23:38

:mhihi: :mhihi: :mhihi: За т'ва ша правите като мене. Не знам ли номера
на тоя дет ми се обажда хич не дигам. Ако ще да звъни 1000 пъти :D
Хич не мъ брига ако ще да се обажда папата, президента или Памела Андерсън :mhihi:
Не знам ли номера, ку..ец да го дигна :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 24 Авг 2007, 23:42

zAcK написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: За т'ва ша правите като мене. Не знам ли номера
Хич не мъ брига ако ще да се обажда папата, президента или Памела Андерсън :mhihi:

досега никой не се е осмелявал да се бъзика с мен по тел. :evil: и ся тфа е сефтето .... но има логика и аз да го прилагам тоя вариант ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Авг 2007, 0:40

zAcK написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: За т'ва ша правите като мене. Не знам ли номера
ако ти звъне Памелка......малееййй
ще ти посърне чурата ве ...Закиии
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Авг 2007, 1:00

На един приятел бяха звъняли на баба му и дядо му! че бил одарил дете с колата и да дадат 3000 лв да няма проблеми, но хората бързо се усетили. Немога да ги разебра тея с телефонните измами малумни ли да кви са и аз незнам, цяла Българя знае за тея измами и продължават, но знае ли човек може и да има балъци които да се връзват...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Авг 2007, 10:07

Немаше да говориш така ако ползваш телефона си за бизнес и го раздаваш наляво надясно.
Щото просто няма как да имаш номерата на всички те си клиенти примерно ;)
Но тогава има и друг лек,просто влачиш още един с теб и по натоварения баца само от 9 до 17ч. и така.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 25 Авг 2007, 10:42

така искам да се видим с некои такав тарикат ахаахаха ама късмет :(
чуждото е общо !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Авг 2007, 11:04

BMWALPINA написа:На един приятел бяха звъняли на баба му и дядо му! че бил одарил дете с колата и да дадат 3000 лв да няма проблеми, но хората бързо се усетили. Немога да ги разебра тея с телефонните измами малумни ли да кви са и аз незнам, цяла Българя знае за тея измами и продължават, но знае ли човек може и да има балъци които да се връзват...

абе има,пенсионерите са толкова наивни горките че се ловат кат шарани :mhihi: скоро на един познат приятела му отива с тяхните на гости при дядо си и баба си и дядката почва да го разпитва кво става с вау4ерите които му ги е дал и пича :shock: та значи на дядката някои му се е обадил и се представя за внука и изка номерата на ваучери за 200 на вивател че закъсал в чужбина не знам си кво!
и аре от там обясняваи на 80годишен че не си бил ти и е бил измамен
дядката си знае своето друго не изка да чуе ти му обясняваи че не си му званял от половин година,та караници разправии,обиди чак са се дигнали до раионното :mhihi: и дъртия ча тогава се съгласил че е може евентуално да е бил измамен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Авг 2007, 13:28

тя "Добър ден има колет за вас"
аз "Какъв колет?"
тя "Подарък"
аз "От кой?"
тя "Ами станало е объркване и няма име на изпращача"
аз "За кой е колета?"
тя "За вас"
аз "Кой съм аз?" :mhihi:
тя "Ами вие"
аз "Кой?"
тя "Ами само вашия номер е даден"
аз "Кой ми е номера?" :mhihi:
тя "Ами..."
аз "Кой е поръчителя?"
тя "DHL"

И край... Как така DHL ще ми е поръчител за колет :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Авг 2007, 16:38

Как един не се сети да се оговорат с тея бе,... кат ги натръшкаш ще намалят поне малко :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M3
Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)

Мнение от Eddiy » 25 Авг 2007, 17:27

:dummy: :dummy: :dummy: :box: :box: :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Авг 2007, 20:12

///peter написа:Как един не се сети да се оговорат с тея бе,... кат ги натръшкаш ще намалят поне малко :mhihi:

Има ,има.Даже е имало и XXL пълнометражен филм с някакви тарикати от Ст. Загора.Честито на печелившите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 26 Авг 2007, 14:06

Мамааа им гадна на тия уруди ... Обадиха се на баба ми в Ямбол и и казали че съм катастрофирал на някакво кръстовище и имало пострадали и съм нямал ваучер да звънна та някакъв друг звънял от мое име... А баб и добре че знае жената че мъкна два телефона и двата са на сметка.. Та остава да не и звънна... И не им се вързала....

И на мене ми звъняха със същия номер : Позна ли ме ... Алабала.. същия репертоар като един колега горе.. И му теглих на педалчето толкова майни че му се зави свят... :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата