BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Soul_Fly написа:Колеги, днес се случи поредното нещастие! Сякаш проклятие е хварлено върху нас!!!
Днес докато с Митака отивахме да видим стъклото, на ъгъла на Сити-то завиваме на дясно и хоп искача един москвич зад една каруца и резултата си и....ло маиката![]()
![]()
![]()
Трябва да се земат спешни мерки срещу това!!! Краино време е да отидем и някои поп да ни пораси,че както ми е трагнало не ми се живее!!!
Много съжелявам приятелю!Егати каръкството дето ни е нападнало.И аз днес от бързане си тунинговах огледалото в гредата на гаража.Направо немам думи!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: !
взе ми го от устата....ама има време нека поизчакам пък някой може да се сети ....the_gate написа:bmwfena написа: ще си намеря друго място къето да се разходя през уикенда...!:
нали знаеш къде живея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Палнете една свещичка и за мен,че досега само предната броня го отнася,ама както е тръгнало...знае ли човекSoul_Fly написа:Така е! Лично аз се замислям да запаля една свещ утре вечер в царквата. ако някои желае нека доиде с мен.
Дано момчетата да я оправят качествено че не мога да я гледам така, направо ми се каса сарцето

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Незнам кво да кажа вече... Такава каръщина ни е застигнала всички, че нямам думи
Миленски важното е, че сме живи и здрави и се разминахме с малкото зло, пък тенекиите ще ги оправим
Трябва да направим една сбирка в църквата, крайно време е вече 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
bmwfena написа:взе ми го от устата....ама има време нека поизчакам пък някой може да се сети ....the_gate написа:bmwfena написа: ще си намеря друго място къето да се разходя през уикенда...!:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И така Фенче!
Никой не иска да прави нищо и оставаме аз,ти,Саманта и Митака.Запазил съм места в една почивна станцийка.Ще Ви чакаме най-късно в Сливен в 06.30 на 01.09.Аз ще съм дежурен тогава и ще гледам да се сменя по рано за да можем към 7.15-7.30 да потеглим нагоре преди да са затворили пътя.Ако ще идваш потвърди!!!

Последна промяна POL_Starshi на 31 Авг 2007, 10:45, променена общо 1 път
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
азсъщо ще дойда но ще слизам до града защото хинца ще идва итреа да го приютя, а ти Бисере не ми се пръй на "обиденото Миче" щот да не се биеме. на къв се прайш кого заплашваш аааааааааааааааааа. да не сме малки деца че да се сърдим я по полека лилави братко
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
miro_mcm написа:азсъщо ще дойда но ще слизам до града защото хинца ще идва итреа да го приютя, а ти Бисере не ми се пръй на "обиденото Миче" щот да не се биеме. на къв се прайш кого заплашваш аааааааааааааааааа. да не сме малки деца че да се сърдим я по полека лилави братко
Че ти си бил жив ве братле!Ами вземи и него горе!
Последна промяна POL_Starshi на 30 Авг 2007, 20:57, променена общо 1 път
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Soul_Fly написа:Здр. колеги.
Случаино на някои да му се намира маска за Е36 и ако може ориентировачна ценапак и сериозно се замислям и за ляв калник ама маи вече се вманиячавам
Не се коси!!!Ще оправим Бимата!!!!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
A_DUNCHEV написа:bmwfena написа:взе ми го от устата....ама има време нека поизчакам пък някой може да се сети ....the_gate написа:bmwfena написа: ще си намеря друго място къето да се разходя през уикенда...!:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И така Фенче!
Никой не иска да прави нищо и оставаме аз,ти,Саманта и Митака.Запазил съм места в една почивна станцийка.Ще Ви чакаме най-късно в Сливен в 06.30 на 01.09.Аз ще съм дежурен тогава и ще гледам да се сменя по рано за да можем към 7.15-7.30 да потеглим нагоре преди да са затворили пътя.Ако ще идваш потвърди!!!
![]()
![]()
Поканата важи и за останалите приятели!!!!
![]()
![]()
Къде се скрихте всички мераклии ве???
- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
мамка му мн ми се ходи нагоре да гледам Ралито ама ....... сам на работа и то последна седмица и .......... си таковало таковата
не е чесно кажете им да го отложат ралито за др седмица

не е чесно кажете им да го отложат ралито за др седмица

- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
ааааа и забравих да кажа поне правете снимки и клипове че после да дадете да се подразня малко
)) хайде пр изкарване пичове и умната
съжалявам за пича дето са му отнесли БиБата съжалявам брат ама се случват такива неща и на мен ми се случи едно такова нещо преди година ама ...... ламарини оправихме ги
пак си се разминал леко радвай се щото можеше да е мн по зле
пр изкарване пак и искам снимки
и клипове 

съжалявам за пича дето са му отнесли БиБата съжалявам брат ама се случват такива неща и на мен ми се случи едно такова нещо преди година ама ...... ламарини оправихме ги

пр изкарване пак и искам снимки