Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
ебати куцуто наказали са ни 3ма за по 1 година.....да го на бия на боби у мръсната устуца......само да ми каже велко кво общо има с цска...МАЙКА ИМ ДЕЕБА!!!А лошото е че аз като гледам как е програмтата май нема как да идвам на мачовете май само 1 кръг и за по натам незнам.....търсете вратар
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Reportera написа:ебати куцуто наказали са ни 3ма за по 1 година.....да го на бия на боби у мръсната устуца......само да ми каже велко кво общо има с цска...МАЙКА ИМ ДЕЕБА!!!А лошото е че аз като гледам как е програмтата май нема как да идвам на мачовете май само 1 кръг и за по натам незнам.....търсете вратар

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Пичове до края на месеца отговарям на 0888999243 след това пак на стария номер. Кажете кога е първия мач и какви са тия наказания - май трябва да се съберем на маса 

THE ONE & ONLY E30
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Откриване на Форум Лига сезон 3: БМВ - ФМ България, Събота, 08.09.2007, 14:30, Спортна София (Борисова градина)
Среща 14:00 на СС
Гледайте да се съберем повечко хора, че пак имаме кадрови проблеми 

Среща 14:00 на СС

долен хранител

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
НЕма грижи там съм и аз
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
?
Кво става пичове. Лексаната и Мето'О ме агитират тука да играеме заедно мач, че имало свободно място при вас.
Аз съм навит, но незнам колко често ще мога да съм на линия, че пътувам доста, а и не съм много във форма.
Кажете кога мога да дойда да ме пробвате?
Аз съм навит, но незнам колко често ще мога да съм на линия, че пътувам доста, а и не съм много във форма.
Кажете кога мога да дойда да ме пробвате?

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Време за проби няма, пращай ми на ЛС 3 имена, дата на раждане, ръст, цвят на очите и мейл адрес. Дай и телефон да го имам, и ако можеш довечера ела на ЕКО направо да говорим лайв.
До утре на обяд трябвя да изпратя тези данни на организаторите, така че моля те бъди по експедитивен
Имам право да заменя наказаните играчи с нови двама, но това трябва да стане до утре, или ако успея да издействам нещо от организаторите за другата седмица, което ме съмнява
Така или иначе за събота сме камерен състав, така че ако успеем да намерим кой иска да се включи в отбора ще е добре да го вкараме до утре за да може да му излезне проверката и да играе в мача с ФМ
Положението е сериозно така че действайте, ако имате идея за нови попълнения им кажете да ми пишат на ЛС или им давайте моя телефон
До утре на обяд трябвя да изпратя тези данни на организаторите, така че моля те бъди по експедитивен

Имам право да заменя наказаните играчи с нови двама, но това трябва да стане до утре, или ако успея да издействам нещо от организаторите за другата седмица, което ме съмнява

Така или иначе за събота сме камерен състав, така че ако успеем да намерим кой иска да се включи в отбора ще е добре да го вкараме до утре за да може да му излезне проверката и да играе в мача с ФМ

Положението е сериозно така че действайте, ако имате идея за нови попълнения им кажете да ми пишат на ЛС или им давайте моя телефон

долен хранител

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Мето 100% удрям греда за събота
.....ма ситуацията е такава няма как да мръдна от работа събота и неделя даже
Мноо ми е кофти, че няма да мога да помогна но вярвам, че ще им скъсате главите 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----