BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 10 Сеп 2007, 1:39

AlibiTu написа:Ще върви малко по-малко от Турбо Малолитражка :mhihi:
Браво на БМВ Отбора ... ще си съберем ние един Punisher Team да наказваме градските легенди :twisted:
СНимката със горещите спирачки е култува ...
СуперФлай .. какво стана с моето демо :lol:

Изображение

пожелавам ти за коледа като си дойдеш новичка турбинка под капака да се чува
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 10 Сеп 2007, 8:19

AlibiTu написа:СуперФлай .. какво стана с моето демо :lol:

Ке дойде, трай бабо за хубост :mhihi: :mhihi: Долу горе подбрах музиката вече :twisted:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Сеп 2007, 22:49

Браво на Радото,че пак но отстрами,макар че прди това много ни наказаха!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 10 Сеп 2007, 23:43

A_DUNCHEV написа:Браво на Радото,че пак но отстрами,макар че прди това много ни наказаха!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

няма проблем :winky:
ако се наложи пак ще го направя особенно в неделя като си сложа новите колектори и по-читава настройка на МС :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,
но вече голфа с КR мотора няма да го викаме че ще ми идва слаб вече :mhihi: пак и съм наточил зъби за астрата с тия 175кс че ми пречи нещо :shock: :shock: :shock:
:mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320 touring
Мечтае да кара: Е30 touring s V8

Мнение от kiro_trabanta » 11 Сеп 2007, 11:42

ехее какво направихте вие бре нямах нет 2 дена и вии сте се съсипали от писане :) браво на иконката че пак им е показал каква кола трябва да се кара и коя е колата която най-много върви :)

и Митак стига с тия кроасани е баце направо ще фалират хората от теб :))) и да се обаждаш като се виждаме из даскало :))

хайде пичове и умната

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Сеп 2007, 11:47

kiro_trabanta написа:ехее какво направихте вие бре нямах нет 2 дена и вии сте се съсипали от писане :) браво на иконката че пак им е показал каква кола трябва да се кара и коя е колата която най-много върви :)

и Митак стига с тия кроасани е баце направо ще фалират хората от теб :))) и да се обаждаш като се виждаме из даскало :))

хайде пичове и умната

Как няма да се обаждам бе :mhihi: Ти земи си изрови старите лекции ако си писал да ми ги дадеш :winky:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 11 Сеп 2007, 13:31

SuPeR_FLY написа:
kiro_trabanta написа:ехее какво направихте вие бре нямах нет 2 дена и вии сте се съсипали от писане :) браво на иконката че пак им е показал каква кола трябва да се кара и коя е колата която най-много върви :)

хайде пичове и умната

Как няма да се обаждам бе :mhihi: Ти земи си изрови старите лекции ако си писал да ми ги дадеш :winky:

Ей,мързеланко я сядай да пишеш на лекции,че ще извадя голямата тупалка!!!! :dummy: :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 11 Сеп 2007, 13:42

A_DUNCHEV написа:
SuPeR_FLY написа:

хайде пичове и умната

Ей,мързеланко я сядай да пишеш на лекции,че ще извадя голямата тупалка!!!! :dummy: :mhihi:

Тои като се е разписал... :mhihi: :mhihi: :mhihi: маи и него често ще го срещам на тенискортовете "лекции да пише" :dummy: :bchug:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 11 Сеп 2007, 14:28

Ясно!!! Вадя тупалката и кожения колан!!! Тази вечер ще му покажа как се прави зебра!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320 touring
Мечтае да кара: Е30 touring s V8

Мнение от kiro_trabanta » 11 Сеп 2007, 15:21

хахахахахаххахахахахахахаха Митак с удоволствие баце но ако ти ги дам няма да усетиш от тръпката какво е да ти изтръпне ръката от писане после няма да ти е интересно да ходиш затова ходи да попишеш малко а ако ти липсва нещо и аз го имам ще помагам :)

а за тупалките и зебрите и там какво беше още няма смисъл аз сам на принципа бии магаре по магаре затова че няма смисъл

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 11 Сеп 2007, 18:23

A_DUNCHEV написа:Ясно!!! Вадя тупалката и кожения колан!!! Тази вечер ще му покажа как се прави зебра!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти тупалката остави на нас :mhihi: ами кажи как ще праим тази механика, че утре бавата трябва да излезе от бокса :help:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 11 Сеп 2007, 21:48

kiro_trabanta написа:хахахахахаххахахахахахахаха Митак с удоволствие баце но ако ти ги дам няма да усетиш от тръпката какво е да ти изтръпне ръката от писане после няма да ти е интересно да ходиш затова ходи да попишеш малко а ако ти липсва нещо и аз го имам ще помагам :)

а за тупалките и зебрите и там какво беше още няма смисъл аз сам на принципа бии магаре по магаре затова че няма смисъл

Май,някой ми разваля дициплината?Ама ще го глобим на летището,като му намачкаме ВАЗилото с бухалките!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 11 Сеп 2007, 21:58

Е щом става дума за бухалки и аз съм там с моята любима БАТА дето си я возя в колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 11 Сеп 2007, 22:19

miro_mcm написа:Е щом става дума за бухалки и аз съм там с моята любима БАТА дето си я возя в колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ти сега да почерпиш за фаровете пак после ще ги видим тия бухалки колко са здрави :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Сеп 2007, 22:19

Ей двамата дъртаци, кво ми се прайте тука бухалки мухалки :1: Изображение Изображение Изображение

:mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия