Един проект от братска хАмерика :-)))
Модератор: bum_bum
			47 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4

Един проект от братска хАмерика :-)))
И така лудостта започна отново  Както винаги всичко се роди през дългите безсънни нощи.
Както винаги всичко се роди през дългите безсънни нощи. 
Както е казал поета, изживяването е нищо без да споделиш с приятели:mhihi: По едно време имах твърдата увереност в себе си че ще издържа докрай без свистене,ама не можах и 2 години да устискам 

Та всичко започна преди 5 месеца когато си закупих един доста запазен екземплър Е30 от 87-о лето.325иС с 5 скорости,шперче и малко други шукарийки,всъщност всички дето ги има за модела.Учудващо читав за 217000+++ мили(340000+++км.).Умерено спортно окачване,шорт шифтър, не гори и не тече масло и други.Перфектният кандидат за малко бууст Наистина малко,а когато мотора се счупи и се сдобие с 2.7 литра долнище може да получи и малко овърбууст
  Наистина малко,а когато мотора се счупи и се сдобие с 2.7 литра долнище може да получи и малко овърбууст  

Целта засега е скромни 0.7 бара със бързо спулваща турбинка.Напоследък ме е завладяла идеята да заменя драга с дрифтинг,така че сетъпа е оруентиран точно натам.Сток ЕКУ с къстъм турбо чип-ограничител на 6900 оборота и връща аванса с до 5 градуса над 3000 оборота и фул тротъл.24 либри дюзи,дебитомер от късните М30 535 или 735 Е32 или Е34.Доста разпространен сетъп между Е30 феновете тука,и доста надежден.
Ето това е бъдещият нарушител на спокойствие помежду другото много баварци има пред нас,не ги знам на кой са
 помежду другото много баварци има пред нас,не ги знам на кой са   

След дълги безсънни нощи на Ибей подаръците почнаха да пристигат.

Мойта слабост-К26:uups:

Днес дойдоха малко подаръци от Сумит рацинг

Едно момче от Индиана прави такива неща за уредчета за Е30.Има такива които се слагат на мястото на касетофона,пепелника,централната духалка,шофьорската духалка.

Както е казал поета, изживяването е нищо без да споделиш с приятели:mhihi: По едно време имах твърдата увереност в себе си че ще издържа докрай без свистене,ама не можах и 2 години да устискам

Та всичко започна преди 5 месеца когато си закупих един доста запазен екземплър Е30 от 87-о лето.325иС с 5 скорости,шперче и малко други шукарийки,всъщност всички дето ги има за модела.Учудващо читав за 217000+++ мили(340000+++км.).Умерено спортно окачване,шорт шифтър, не гори и не тече масло и други.Перфектният кандидат за малко бууст
 Наистина малко,а когато мотора се счупи и се сдобие с 2.7 литра долнище може да получи и малко овърбууст

Целта засега е скромни 0.7 бара със бързо спулваща турбинка.Напоследък ме е завладяла идеята да заменя драга с дрифтинг,така че сетъпа е оруентиран точно натам.Сток ЕКУ с къстъм турбо чип-ограничител на 6900 оборота и връща аванса с до 5 градуса над 3000 оборота и фул тротъл.24 либри дюзи,дебитомер от късните М30 535 или 735 Е32 или Е34.Доста разпространен сетъп между Е30 феновете тука,и доста надежден.
Ето това е бъдещият нарушител на спокойствие

След дълги безсънни нощи на Ибей подаръците почнаха да пристигат.
Мойта слабост-К26:uups:
Днес дойдоха малко подаръци от Сумит рацинг
Едно момче от Индиана прави такива неща за уредчета за Е30.Има такива които се слагат на мястото на касетофона,пепелника,централната духалка,шофьорската духалка.

^^Клипчета ще има.То тука не е много здравословно,ма то е ясно 4е някой ден ще изям дървото  

^Чипа уж е копие на TCD чип(надявам се).% градуса изглеждат добре за този бууст.Ако се върне повече,няма да усетиш буста , а за по-сериозни апликации то е ясно че сток ЕКУ-то не стаа.
 , а за по-сериозни апликации то е ясно че сток ЕКУ-то не стаа.
Ето и едно дост чисто(за сега ) машинно отделение с някои компоненти готови да се врътнат.
 ) машинно отделение с някои компоненти готови да се врътнат.

^Чипа уж е копие на TCD чип(надявам се).% градуса изглеждат добре за този бууст.Ако се върне повече,няма да усетиш буста
Ето и едно дост чисто(за сега
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Евала Кире   

Един човек възкликна за 1,1 ,че било "течение а не налягане" , но щом си решил да гониш наякакъв баланс ще стане екстра колицата
  , но щом си решил да гониш наякакъв баланс ще стане екстра колицата   

Гледам там и едно Е34 комби 

Георги Пенчев

Един човек възкликна за 1,1 ,че било "течение а не налягане"

Гледам там и едно Е34 комби

Георги Пенчев
^^ Баланс му е майката,а и на сме на 20 години  Комбито е екстра,мноо му са радвам.Тука такова 95-та 130000 мили,идеално състояние,за по-малко от $6 бона не мое да го барнеш.Дълга история, ма си го купих от Ню Йорк и ми го докараха пред вратата без да ставам от компа
 Комбито е екстра,мноо му са радвам.Тука такова 95-та 130000 мили,идеално състояние,за по-малко от $6 бона не мое да го барнеш.Дълга история, ма си го купих от Ню Йорк и ми го докараха пред вратата без да ставам от компа  

^Това си е баш къстъм колектор.Досвидяха ми се $200 и сега ме е малко яд,ама това е.Този поне е изпитана конструкция.
Днеска пак малко подараци ме чакаха пред вратата,май ще пали м тая седмица 

И тука нещо друго дойде,ама не е за мен:roll:

Комбито е екстра,мноо му са радвам.Тука такова 95-та 130000 мили,идеално състояние,за по-малко от $6 бона не мое да го барнеш.Дълга история, ма си го купих от Ню Йорк и ми го докараха пред вратата без да ставам от компа

^Това си е баш къстъм колектор.Досвидяха ми се $200 и сега ме е малко яд,ама това е.Този поне е изпитана конструкция.
Днеска пак малко подараци ме чакаха пред вратата,май ще пали м тая седмица

И тука нещо друго дойде,ама не е за мен:roll:
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
aaaaa Кирееее  туй за м50 ве
  туй за м50 ве 
			 туй за м50 ве
  туй за м50 ве 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Колега а как ще спираш после? Сигурен съм че имаш идеи и по този въпрос, Или искаш първо да изсъска и тогава   

Иначе евала. Слядя ти темата с интерес.

Иначе евала. Слядя ти темата с интерес.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- DrivinGGoD
- 
				The Ultimate Driver  
- 

- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
 2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
 2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
 2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
 2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
 2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
 2009- - '92 BMW E36 320i
 2011- - '98 BMW E36 323Ci
Welcome back Кире...Очакваме да я видим в действие...
			------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

47 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4