Глупавата българия...
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Глупавата българия...
...такива парадоски само в България стават...да си возя аз колата снощи и при мене още две момичета...и си се прибираме и някви дръвници... беха трима при това ме изфинтираха малко и аз малко се прецаках и резултата е на лице
сгънаха ми вратата и то със собствената ми глава...после същата тая глава я ритаха (само нея) същите тея трима "ОЛИГОФРЕНИ" докато не изпадна в безсъзнание и то пред очите на приятелката ми и още едно момиче и навсичкото отгоре и тех са разметали докато са се опитвали да ми помогнат докато аз съм си лежал в безпомощно състояние под задницата
Не искам да ви опиша че като се погледна в огледалото се плаша
сигурно ви е ясно на какво прилича лицето ми
не знам колко ритници е изяло но не са малко
трябва да ходя сега на скенер да не излезне някое усложнение :x
НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА СЕ СЛУЧВА
ДОРИ И НА ТЕЗИ КОИТО МИ ГО ПРИЧИНИХА
знам че по един или друг начин ще им се върне
А собственика на колата веднага го напраиха на кайма в районното няколко часа след случая
по стечение на обстоятелствата това се разигра зад линейка и веднага ми е била указана необходимата помощ и записан номера на автомобила от който слезнаха тея ИДЕОТИ и поне единия си го отнесе :x
Още сигурно го мачкат в районното
казаха че си е признал и за другите двама и те ще си получат заслуженото
Но има една приказка бой и *бане не се връщат
бития си е бит
Това е от мене, отивам да лежа и почивам, сериозна работа е това
П.С. Написах това защото до скоро като четях по вестниците за такива случки все си мислех че това на мен не може да се случи
но ето че се случи и пак добре се отървах
мисълта ми беше че никой не е застрахован срещу такава случка и мислете с главите си и бягайте на време с колите си
Аз напраих грешка че не избягах и сега съжалявам
но станалото станало
Важното е да няма тежки последствия

Не искам да ви опиша че като се погледна в огледалото се плаша

НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА СЕ СЛУЧВА

А собственика на колата веднага го напраиха на кайма в районното няколко часа след случая

Още сигурно го мачкат в районното

Но има една приказка бой и *бане не се връщат

Това е от мене, отивам да лежа и почивам, сериозна работа е това

П.С. Написах това защото до скоро като четях по вестниците за такива случки все си мислех че това на мен не може да се случи

Penchev много съжелявам
Оправяи се по-бързи4ко......От поста ти оба4е неразбрах то4но какво се е слу4ило та да пострадаш така:(
Дано си полу4ат заслуженото,както каза дори са посегнали на приятелката ти
Жалко 4е не сме били там да ти помогнем навреме
По4иваи сега и надявам се скоро пак да си на линия.Успех приятелю 

Дано си полу4ат заслуженото,както каза дори са посегнали на приятелката ти

- Новини
-
Penchev, колега .....мога ли да те помоля ако разполагаш с регистрационния номер на колата им, да ми го дадеш на ЛС. Къде се е чуло и видяло някакви копеленца да се излигавят така с член на нашата БМВ глутница? Колеги, ще подминем ли такова нещо безнаказано?
В каква ли държава живеем се чудя понякога .......някакви мижави копеленца да бият само момче с две момичета ....а къде се е чуло и видяло да посягат и на дамите?!? Аман от комплексари ....
Penchev оправяй се бързичко ....найстина ми е кофти за случилото се и найстина дай да им го върнем подобаващо .....с теб сме ...

В каква ли държава живеем се чудя понякога .......някакви мижави копеленца да бият само момче с две момичета ....а къде се е чуло и видяло да посягат и на дамите?!? Аман от комплексари ....
Penchev оправяй се бързичко ....найстина ми е кофти за случилото се и найстина дай да им го върнем подобаващо .....с теб сме ...

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Пенчев,ако ти се наложи ядрен резонанс за главата свиркай...защото имам доста познати лекари и от тях знам 4е на скенера не се вижда вси4ко....а за копеленцата дето са ти при4инили това - според мен рано или късно всичко на теази земя се връща,в техния случай доста бързо(поне на единия от тях)
P.S.скорошно оздравявяне ти пожелавам.
P.S.скорошно оздравявяне ти пожелавам.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
изрод4ета...и не за друго а за това 4е са посегнали на нежния пол ми става толкова гадно...и у мен възниква въпроса-КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ТАКИВА МРЪСНИЦИ...ДА ПОСЕГНАТ НА ЖЕНА..ТОВА НЕ Е МЪЖ!
пенчев съжалявам за слу4илото се.ти гледаи преди вси4ко да се оправиш а разплата остави за после...както каза асен те са направили голяма гре6ка като са посегнали на един от нас.с теб съм ни6то 4е съм на 14.такава подла постъпка трябва да бъде наказана...НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВАМЕ!!!
пенчев съжалявам за слу4илото се.ти гледаи преди вси4ко да се оправиш а разплата остави за после...както каза асен те са направили голяма гре6ка като са посегнали на един от нас.с теб съм ни6то 4е съм на 14.такава подла постъпка трябва да бъде наказана...НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВАМЕ!!!

8.32
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Кофти работа,дано няма усложнения.Пожелавам ти бързо оздравяване! Колкото до келешите ще им се върне сигурен съм!Нещо ако има нужда
ГСМ 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Доста неприятна гледка си в момента, но ти пожелавам да се оправиш по-скоро. Абе като се замисля можеше и по-лошо да е при положение че са те ритали по главата .. абе не ми се мисли. Хайде оправяй се по-бързо, че няма с кой да ходя ЕКО 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Ей на това му викам яка българска тъпотия
! Оправяй се бързо, а след това му мисли за отмъщение! С теб съм, ако трябва ще викнем и тежката гвардия...
! Мамка им просташка!
ПС:Не разбрах за какво точно е станало?

ПС:Не разбрах за какво точно е станало?
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001

Тъжно...
Пенчев, желая ти бързо възстановяване

Дано това ви е последната подобна случка

пп Ако ще сформирате наказателен отряд, с вас съм.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Леле човек дано си добре ,тия се някога ще си получат заслуженото !!!(можем и ние да помогнем да им се случи).Оправай се бързо .Човек в такива ситуаций трудно преценява кое ще е добре и кое не.Дано на дамите да им няма нищо,в такива ситуаций им казвам за тяхно добро да се дръпнат пък с мен квото стане!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Оздравяваи и по добре им го върни и ти , защото там сте един голям отбор и ако на тия копеленца им се изсипите с 10 баварки да видят ко може да им се случи 

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5