Глупавата българия...
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Съчувствам ти

Хубаво ще е да има начин да си помагаме в такива случаи. С няколко приятели се викаме по тел. ако някой попадне в такава ситуация. А докато пристигне помощ - бягаш към мястото за среща или към полицията. Такова ни е обществото

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
те тия работи стават толкова бързо ,че последното което ти идва да напраиш е да хванеш телефона.Много кофти наистина ,живееш си живота и все се появява някои тъпак дето да ти го вгорчи
Бързо възтановяване ти пожелавам колега

Бързо възтановяване ти пожелавам колега

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Бързо оздравяване колега!!!
Каквото и да кажем, болката няма да отмине само с добри пожелания! Въпреки това ние сме с теб колега. Яд ме е, че немога да помогна... Но, СФОРМИРАЙТЕ НАКАЗАТЕЛНИЯ ОТРЯД и им дайте да разберат на тия тъпи копелета, откъде на къде ще раздават правосъдие тия смотаняци!
Не знам, не знам какво да кажа... Нямам думи да изразя възмущенията си от случилото се!
ОПРАВЯЙ СЕ БЪРЗО БАТЕ
Каквото и да кажем, болката няма да отмине само с добри пожелания! Въпреки това ние сме с теб колега. Яд ме е, че немога да помогна... Но, СФОРМИРАЙТЕ НАКАЗАТЕЛНИЯ ОТРЯД и им дайте да разберат на тия тъпи копелета, откъде на къде ще раздават правосъдие тия смотаняци!
Не знам, не знам какво да кажа... Нямам думи да изразя възмущенията си от случилото се!
ОПРАВЯЙ СЕ БЪРЗО БАТЕ
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе историята е дълга става въпрос, че онея видяха БМВ и в него момче с две момичета и почнаха да се правят на интересни и ме засекоха и от там аз ги изпреварих и карах пред тях умишлено бавно за да ме настигне един приятел с друго БМВ а в него трима и да няма проблеми че тея бая се беха озверили и на кръговото на 4-ти км щеха да ме изблъскат на бордюра и аз пак ги изпреварих и по нагоре ме засекоха зад една линейка и спряхме и аз не предполагах че ще ме пре*укат от бой и слезнах да се разправяме
но се оказа че тея са олигофрени и за това ме пребиха много зверски тамън трима и то само шутове в главата нямам нищо по тялото само в главата
Какво да ви кажа тоя народ е ненормален за пореден път се убеждавам
всички са толкова изнервени, че от завист и за едно засичане ще убият човек 

Какво да ви кажа тоя народ е ненормален за пореден път се убеждавам

Наистина много кофти...Но ще сте пълни пут*и ако оставите ненаказани някви КЕЛЕШИ дето си мислят че могат да праат квот им скимне.Пичове ,еб*е им мамата на такива педа*и!Сформирайте наказателен отряд от 5-10 баварки и им разбийте представата за побой!!!!!На един приятел се беше случило нещо подобно, и после нещастниците лежаха по болници....Е такива ЛАЙНА трябва да се наказват.Яд ме е,че съм от Филибето и няма как да се включа във Възмездието!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Пенчев много съжалявам за случилото се
Това не може да остане така, трябва да се научат тия келеши, че наши хора не се пипат, давай номера да ги намираме и да сформираме "правния" отдел

Това не може да остане така, трябва да се научат тия келеши, че наши хора не се пипат, давай номера да ги намираме и да сформираме "правния" отдел

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
спокойно момчета, никой до сега не е споменал, че ще остане безнаказано
не мисля, че даже някой би си го помислил 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
и все пак си мисля... случва се навсякъде, постоянно, не само тук или там. това е нещо нормално, колкото и да звучи глупаво, че подобно нещо може да се нарече " нормално ". не мисля, че държавата ни е виновна. нека не я оплюваме постоянно
аз си я обичам 

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Ма** им мръсна на тия малко комплексирани педер***чета, направо пощурявам като си помисля, че винаги като си изкарваш яко може да се появят некви глупаци като тия да проявят своятя селяния, аман от тъпи комплексирани селяни, дано ги накажат много, за да престанат да са такива селтаци!!!!!!!!!!
Пенчев и аз ти пожелавам много бързо оздравчване и дано няма никакви услужнения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пенчев и аз ти пожелавам много бързо оздравчване и дано няма никакви услужнения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-

Не знам защо написах малко!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5