Какво ме дразни в е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
ивчо3 написа:furnata написа:На купето колана е много неудобен за хващане като си седнал и ако трябва да реагираш бързо ти се изважда рамото![]()
Напротив, удобен е. Пробвай да си регулираш височината на колана.
При моята кола регулировката е повече от 10 см. Това е измислено с цел да е удобно за хора с различен ръст и височина на раменете.
Furnata друго искаше да каже, че като си седнал за да хванеш колана или трябва да се завъртиш целия или лявата Ти ръка трябва да е ампутирана и на нейно място да имаш пиратска протеза с кука!
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Малко е тясна (говоря за тези който са зад шофьора, но предвид мойте размери няма такава която да е широка). И тези седалки се порят на поразия. Иначе това е колата. Просто е уникална, независимо, че карам най-слабия и модел.
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
|`oTuH написа:може би това че няма хубави светлини при движение на заден ход...
за справка имам един служебен VW Caddy и като включа задна се осветява все едно има халогени...
какво приказваш бе човек аз виждам като ден........
Мен ме дразни че ми се рестартира таблото с уредите ама скоро и това трябва да оправя.
Иначе колата е перфектна.
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
turboto написа:ивчо3 написа:furnata написа:На купето колана е много неудобен за хващане като си седнал и ако трябва да реагираш бързо ти се изважда рамото![]()
Напротив, удобен е. Пробвай да си регулираш височината на колана.
При моята кола регулировката е повече от 10 см. Това е измислено с цел да е удобно за хора с различен ръст и височина на раменете.
Furnata друго искаше да каже, че като си седнал за да хванеш колана или трябва да се завъртиш целия или лявата Ти ръка трябва да е ампутирана и на нейно място да имаш пиратска протеза с кука!
Това е така, ако коланът не е закачен за лостчето за вдигане на шоферската седалка. Моето купе е по-дръто и лостчето е бая голямо и на шофера, и на пасажера и нема проблем коланът да седи закачен там и на двете седалки. А иначе по темата... НИЩО

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
D3BEP написа:Дразни ме и разхода. Силно завишен за такава кола. Има джипове харчат по - малко. ....И те имат комфорт и мощни двигатели, а харчат по - малко.
Дразни ме шумният климатроник(обикновенно го издувам на макс) и не по - малко шумният мотор. Макар и да е даже тих за годинките си. На дълъг път обаче понякога почва да ме нервира.
Разхода.... дай примери за алтернативни коли с комфорт и мощните двигатели, които харчат по-малко?!?!?!?
Шумен климатроник - аз не знам кола, която ако вентилатора й е надут до дупка и не се чува... въздушната струя си е въздушна струя... специално съм се заслушвал в други автомобили и на макс си бучи по същият начин... сега не сравнявам '96 BMW с 2004 Honda например... ами алтернативни модели на различни производители..
Шумен мотор - ми... то "рева" на BMW-то си е автентичен и уникален бре... пък и от E36 не можеш някси да очакваш перфектна шумоизолация. Аз смея да кажа, че под 3к оборота двг.-то не се чува, нагоре вече е ясно... дай пример за алтернативна кола с подобен мотор, която да е по-тиха..
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-