Тази наша хубава страна...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Engi е прав мом4ета има си идиоти навсякаде по света . Тук (Германия) си имам една червена любимка в квартала една Е30 MPower червена ама страхотна,грее направо без никакви допълнителни изгъзици по нея , абсолютно оригинална запазена и постоянно като мина покрай нея и си я поздравявам .
Е скъсаха се да я дерат тая колица , незнам какво му е на собственика , но чак на мен ми иде да не спа една седмица ама да го барна тоя и да му е*а майката .
Е скъсаха се да я дерат тая колица , незнам какво му е на собственика , но чак на мен ми иде да не спа една седмица ама да го барна тоя и да му е*а майката .
Най-мразя да съм прав!!!
Днес поразпитах малко из оня квартал. Разбрах от кой блок е мръсника. Предполагам и коя може да му е колата. Обаче как да съм сигурен
Не искам да го отнесе някой невинен. Днес доста си помислих
и от дилемата: да го отнесе гадината заедно с някой невинен или просто да преглътна... май избрах второто.

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Такива хора на всякъде има.
На един приятел с Е30ка кво не са му правили. Яайца хвърлят, дерат, пикали са по нея, вообще не ми се говори.
А Брисбейн се брои за спокоен град.
Другото гадно нещо е че тук са прекалено тъпи да се замислят чия кола дерат. И после мафиотите били виновни. Ако аз имах БМВ и някой ми го удере, и аз бих пратил 3-4ма да го посетят с брадви и/или автомати.
На един приятел с Е30ка кво не са му правили. Яайца хвърлят, дерат, пикали са по нея, вообще не ми се говори.
А Брисбейн се брои за спокоен град.
Другото гадно нещо е че тук са прекалено тъпи да се замислят чия кола дерат. И после мафиотите били виновни. Ако аз имах БМВ и някой ми го удере, и аз бих пратил 3-4ма да го посетят с брадви и/или автомати.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз пък имам едни приятели единия, от които има пежо 205 и всички се бяха на пили и другите двама олигофрена му бяха препикали пежото, абе е баси хората!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2