Дайте съвет пичове
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
Дайте съвет пичове
дайте съвет кой е наи добрия бензин с който да зареждам бмв-то и коя или кои бензиностанции саи най добрите за момента в Бг.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ЛУКойл уууууууу :x :x :x
газта им е отвратителна мога да кажа...за бенц, бива ама мноо скъпо дават за производители!!!!!!!
ина4е на6та я храним от перос ойл.

газта им е отвратителна мога да кажа...за бенц, бива ама мноо скъпо дават за производители!!!!!!!
ина4е на6та я храним от перос ойл.

8.32
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аз лично зареждам на ОМВ и съм доволен наи добрия бензин за БМВ е 98 но финансовото положение не позволиава друго освен 95 

[quote="PIONEER"]ЛУКойл уууууууу :x :x :x
газта им е отвратителна мога да кажа...за бенц, бива ама мноо скъпо дават за производители...quote]
а ама лукойл и газ ли продавали
Има една бензиностанция в София на Лукойл след софия ленд по посока Кошарите - аз почнах само от там да наливам и държа да кажа че бензина им е доста читав нищо че пак няма никаква разлика между 95 и 98
Просто колата ми фърфи най-нормално с него

газта им е отвратителна мога да кажа...за бенц, бива ама мноо скъпо дават за производители...quote]
а ама лукойл и газ ли продавали

Има една бензиностанция в София на Лукойл след софия ленд по посока Кошарите - аз почнах само от там да наливам и държа да кажа че бензина им е доста читав нищо че пак няма никаква разлика между 95 и 98

Просто колата ми фърфи най-нормално с него
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Лукойл или в краен случай ЕКО, от другите не съм доволен
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз сипвам 98, може би не е 98 октана но е повече от 95 на ОМВ който е около 93 октана
показано от кола закачена на сервизен тестер, заредена само с 95 от ОМВ
А относно този бензин
когато сипя от него колата работи толкова равномерно на празен ход, че ако съм вътре мога да се объркам че не работи, а когаот сипя 95 от ОМВ, Шел, ЛукОил, Б Плюс или където и да било на празен ход се усеща едно леко притреперване
С този 98 с двама човека и багаж (не малко) на равен участък колата ми стига до ограничителя на оборотите на 5-та предавка, а с 95 от ОМВ малко преди ограничителя
и разлика в разхода има
определено няма да сипя вече на ОМВ или където и да било 95, просто съм ужасно доволен от този бензин 

А относно този бензин

С този 98 с двама човека и багаж (не малко) на равен участък колата ми стига до ограничителя на оборотите на 5-та предавка, а с 95 от ОМВ малко преди ограничителя

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
naskoksan написа:
а ама лукойл и газ ли продавали![]()
еми не продават ли в сф.???

8.32
10 мнения
• Страница 1 от 1