Темпомат
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
GVT написа:Mollov написа:Е, ако тръгнеш да поръчваш от DE вероятно може и да е по-евтино от 1300лв... съмнявам се, че там струва 750 EuroТрябва да се провери
За чий х** ти е тая простотия?На предишната кола я имах и съм го включвал само един два пъти .
Да бре точно особено ако ако ходиш примерно до Атина и обратно и подържаш скорост от 130км/ч за около 700км само магистрала в едната посока, направо ти се схваща крака.
ре
Kris написа:GVT написа:Mollov написа:Е, ако тръгнеш да поръчваш от DE вероятно може и да е по-евтино от 1300лв... съмнявам се, че там струва 750 EuroТрябва да се провери
За чий х** ти е тая простотия?На предишната кола я имах и съм го включвал само един два пъти .
Да бре точно особено ако ако ходиш примерно до Атина и обратно и подържаш скорост от 130км/ч за около 700км само магистрала в едната посока, направо ти се схваща крака.
Поддържам,
лоша екстра няма

Особено на магистрала не се налага да се сменят скорости(поне често). Вкарваш на пета предавка и вече си играеш с лостчето. Добре и удобно е направено(само понякога човек пуска чистачките и се чуди защо няма никаква реакция
), даже да ти се наложи да изключиш от cruise control'а за някакви маневри достатъчно е да си вкараш пак на предавката с която ще продължиш и кликваш за последната запаметена скорост. Няколко поста на горе един колега казал че го е използвал един или два пъти! За магистрала си е невероятно удобно, за места където има ограничение на скороста също върши идеална работа. При ръчните скорости ако види много зор само трябва ръчно да се реагира, и без това си има известни проценти и времена на скороста която е зададена да поддържа и ако не успява се само-изключва. От друга страна помага и за икономия на горивото. Ако е на приемлива цена според мен си е много добра екста.
Поздрави

Поздрави
Последна промяна swh_bmw на 23 Окт 2007, 17:59, променена общо 1 път
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Mollov написа:Е, ако тръгнеш да поръчваш от DE вероятно може и да е по-евтино от 1300лв... съмнявам се, че там струва 750 EuroТрябва да се провери
Aз проверих в немския форум http://www.bmw-syndikat.de/
и там втора ръка темпомат върви около 200Е със всичките кабели и другите глупости към него.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Да доста е хубаво, а също и от него подаваш гас и отнемаш, на дълъг път винаги го ползвам и разхода си пада доста спрямо с крак, защото понякога много натежава 

Kris написа:GVT написа:Mollov написа:Е, ако тръгнеш да поръчваш от DE вероятно може и да е по-евтино от 1300лв... съмнявам се, че там струва 750 EuroТрябва да се провери
За автоматик съм съгласен.А иначе за Атина,имам поне по едно патуване в месеца,и още не мога да се оплача ,че ме е заболяло крачето.

ре
Аз моя мога да Ви го продам. Току що е монтиран чисто нов
цена 750 лв. + упътване и 1 год. гаранция. Условието е да си го свалите сами, защото монтажа/демонтажа в БМВ е 350 лв. 

- angelj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds, 325Cic, 330Ci M, E39 525i M
- Мечтае да кара: M6
Izvinqvam se,no nqmam kirilica.Predi nqkolko dni si kupih 325tds auto,na centralnata konzola nai-dolu ima display s mnogo kop4eta,mislq 4e ima kruiz kontrol no ne znam kak raboti celiq panel
ре
angelj написа:Izvinqvam se,no nqmam kirilica.Predi nqkolko dni si kupih 325tds auto,na centralnata konzola nai-dolu ima display s mnogo kop4eta,mislq 4e ima kruiz kontrol no ne znam kak raboti celiq panel
Добре дошъл сред нас и честито за покупката! Сега по въпроса ти - това, което гледаш е борд компютъра на автомобила. Темпомата се контролира от лостче от дясно на волана под ръчката за чистачките

Последна промяна SkyWalker на 25 Окт 2007, 8:11, променена общо 1 път
///M Club Member
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
За да не отварям нова тема... възможно ли е темпомата за Е36 да се управлява от волана? И някой от вас намери ли си втора ръка и колко му е излезнало?
Mens sana in corpore sano
Re: Темпомат
Аз пътувам доста често по магистрала и ми се върти идея да монтирам темпомат.
Не ми стана ясно точно какво се монтира в колата освен лостчето.
Сложно ли е? Някакви допълнителни модули, датчици?
Задълчително от е36 ли трябва да е темпомата, защото ако взимам ще е втора ръка.
Не ми стана ясно точно какво се монтира в колата освен лостчето.
Сложно ли е? Някакви допълнителни модули, датчици?
Задълчително от е36 ли трябва да е темпомата, защото ако взимам ще е втора ръка.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2