Една много добра Е36ца
Модератор: bum_bum
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Обаче ми е много весело като чета мнението на селяците дето оплюха труда и старанието на Божо и на майсторите му.
Това, селяни, се нарича ентусиазъм, майсторлък, умение, професионализъм и т.н.
Как пък все ще се намери някой да осере хорския труд.
Колата е станала уникално.
Ся всеки от тия дето храчат ще каже че си изказва обективното мнение без да иска да обижда, но всеки от тях тайно завижда че неговата бима не е такава.
Защо като не можеш да си направиш нещо трябва да оплюеш това което са направили другите.
Моите адмираций за Божо и майсторите му, и пожелание:
Божка, желая ти всичките ти коли да са все такива "селски"
Карай си селянията и се кефи как отворените въздишат след теб

Това, селяни, се нарича ентусиазъм, майсторлък, умение, професионализъм и т.н.
Как пък все ще се намери някой да осере хорския труд.
Колата е станала уникално.
Ся всеки от тия дето храчат ще каже че си изказва обективното мнение без да иска да обижда, но всеки от тях тайно завижда че неговата бима не е такава.
Защо като не можеш да си направиш нещо трябва да оплюеш това което са направили другите.
Моите адмираций за Божо и майсторите му, и пожелание:
Божка, желая ти всичките ти коли да са все такива "селски"
Карай си селянията и се кефи как отворените въздишат след теб

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
- 

- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Е само не моа да разбера за кво пишете глупости и се излагате бе хора-колата е УНИКАЛНА! Личи си, че са дадени маса пари и в случая са дадени не напразно-изглежда убийствено колата! Са че вие господа нямате или не бихте дали тия пари-ма слабо ни интересува-момчето си е направило колата ЕДИНСТВЕНА и то по тарикатския начин-С ПАРИ, а не с идейки и мърцинярски копия и подобия на оригинални неща!
А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003...... )!!!
 )!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви ...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
 ...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии 

А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003......
 )!!!
 )!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви
 ...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
		United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
re
The_Ancient написа:Еми кво се обяснява тука 100 евро 1000 евро... нали той си ги е дал парите за неговата кола, него да си го кефи, аз поне не бих дал толкова пари само за да мога да напиша в некъв си форум, фаровете ми не са такива, а инакви...
Пич, ти явно четеш между редовете! Аз не съм написал колко ми струват фаровете на старата кола (това всеки, който се интересува го зае), за да се изфукам, а за да докажа на отворкото по-горе, че не съм човек, който критикува, защото не може да си го позволи!!! Малко е тъпо при положение, че съм слагал само ориг. тунинг компоненти (спойлерите бяха с TUV и от пластмаса) да ми обяснява, че не мога да си позволя да ми излеят от стъкломат 4 спойлерчета и да си взема едни Сонарки за 300 лв.

Всеки, който поства инфо за подобренията по колата си във форум трябва да е готов да чуе както доброто, така и лошото. Нали сте чували за градивна критика, известна напоследък сред масите като "Стимулиращо НЕ"

///M Club Member
		Re: ...........
Тоо Cool написа:Е само не моа да разбера за кво пишете глупости и се излагате бе хора-колата е УНИКАЛНА! Личи си, че са дадени маса пари и в случая са дадени не напразно-изглежда убийствено колата! Са че вие господа нямате или не бихте дали тия пари-ма слабо ни интересува-момчето си е направило колата ЕДИНСТВЕНА и то по тарикатския начин-С ПАРИ, а не с идейки и мърцинярски копия и подобия на оригинални неща!
А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003......)!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!

Споделям! Има много истина в този пост
 Просто както казах и преди - всеки е с правото си на мнение! всеки би трябвало да е и готов и за хубавото и за критиката.
  Просто както казах и преди - всеки е с правото си на мнение! всеки би трябвало да е и готов и за хубавото и за критиката.///M Club Member
		- HeAdY-NuKeR
- Потребител
- 

- Кара: 206 GTi
- Мечтае да кара: М5
@SkyWalker несъмнено няма по-красива и скъпа М3-ка от твойта   

Забрави да кажеш колко пари си дал за емблемката и двойнолепещото

Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос 

- |`oTuH
- ентусиаст
- 

- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
аре стига ве пловдивската група... някой като каже че не го кефи колата и ще му изкарате очите... различни хора, различни предпочитания
ясно е че е най-добре тунингованото БМВ в България, а и не само, просто някои хора не харесват този тип тунинг.
			ясно е че е най-добре тунингованото БМВ в България, а и не само, просто някои хора не харесват този тип тунинг.
4 8 15 16 23 42
		- Breyton
- ентусиаст
- 

- Кара: E34
Колата е страхотна.Браво за положения труд.А иначе е ясно че ще има критици.Те новите модели на БМВ се критикуват а какво остава за нещо правено в БГ 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
- 

- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Е кво пречи да се критикува?Всеки си има вкус, на някой им харесва на други не.И няма нужда да обиждате тези,които не харесват колата.Все едно същите те да обиждат хората,които я харесват.Нали затова е форум всеки да си каже мнението без значение какво е 

Tux0 Ca !

ре
HeAdY-NuKeR написа:@SkyWalker несъмнено няма по-красива и скъпа М3-ка от твойта
Токущо направи много тъпо изказване. Не съм с ///М3 (за мое огромно съжаление), а емблемката нова и оригинална е към 30-35 лв. Двойнолепещо питай в Практикер на щанда на Tesa или лепило капчица

Ако мога да помогна с още нещо кажи, ще е радост да помогна с инфо на съфорумец. Това, че не ми допада този тунинг, не означава, че трябва да се караме и да се обиждаме, нали?
  Ако мога да помогна с още нещо кажи, ще е радост да помогна с инфо на съфорумец. Това, че не ми допада този тунинг, не означава, че трябва да се караме и да се обиждаме, нали?///M Club Member
		- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
и кво ся регистрирахте се тука да защитавате? ми правилно казаха хората по-горе, на някой не му харесва, на друг му харесва!
плюс това тук е форум и всеки може си даде мнението, колкото и да не ви харесва
			плюс това тук е форум и всеки може си даде мнението, колкото и да не ви харесва

- dobo-is
- младши ентусиаст
- 

- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Re: Една много добра Е36ца
MaXimal написа:
Браво на собственика - на живо изглежда още по-добре.
днес я видях в Пловдив,наистина много изпипана
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
- 

- Кара: 318
HeAdY-NuKeR написа:Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече)

като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...
когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува

Великодушен си евала,а от коментар се въздържам щото съм Голфаджия и не разбирам
 Великодушен си евала,а от коментар се въздържам щото съм Голфаджия и не разбирамре
petio_petiov написа:HeAdY-NuKeR написа:Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече)

като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...
когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува

Великодушен си евала,а от коментар се въздържам щото съм Голфаджия и не разбирам
Това от подписа ти е един доста добър "Голф" екземпляр
 С подобна машина нямаш право на естетско мнение на тема "Тунинга на Е36, повлиян от нашествието на НЛО"
  С подобна машина нямаш право на естетско мнение на тема "Тунинга на Е36, повлиян от нашествието на НЛО"  

///M Club Member
		Винаги са ми били ужасно смешни разни заухави прошляци (с извинение), които все намират начин да станат интересни с критикуването на нечии труд, без да имат зад какво да застанат. Най-малкото ако онзи господин със струващите 1000лв Хелла предни фарове на БИВШАТА му кола имаше поне най-малка идея колко труд, пот, пари и преди всичко НЕРВИ отидоха по правенето на БМВ-то, много ме съмнява да беше писал изобщо. Примера със ЗАЗ-ката е направо смешен, защото съм 100% сигурен, че 99% от каращите БМВ имат на поне едно място в колата емблемата ///М  Нагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза
 Нагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза  
   Защото за разлика от повечето от вас се очаква скоро тя наистина да проима най-важната част от ///М, а познайте коя е тя !?
 Защото за разлика от повечето от вас се очаква скоро тя наистина да проима най-важната част от ///М, а познайте коя е тя !?   

Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на Божо До тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици
 До тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици  

Нагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза

Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на Божо
 До тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици