BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Големи братко къде те спипаха тея педали бе да ЕБА АЗ МИЛОТО ИМ МАМИ ДА ПОЕБА, много мръсни копелета са тия сливенски ченгета. На мене всички актове са ми само тука в сливенско да ги е............................
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
miro_mcm написа:Големи братко къде те спипаха тея педали бе да ЕБА АЗ МИЛОТО ИМ МАМИ ДА ПОЕБА, много мръсни копелета са тия сливенски ченгета. На мене всички актове са ми само тука в сливенско да ги е............................

тука съм много съгласен с твойто мнение

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
bozukov_g написа:Наште са наи-краставите заядливи педали, каде ли не сам скитосвал такива копелета не сам срещал

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз с пловдивските най добре се разбирам///milko way написа:bozukov_g написа:Наште са наи-краставите заядливи педали, каде ли не сам скитосвал такива копелета не сам срещал
и Аз така си викам за Пловдивските--ама явно навсякъде са еднакви-и Те хладилник пълнят

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
bmwfena написа:аз с пловдивските най добре се разбирам///milko way написа:bozukov_g написа:Наште са наи-краставите заядливи педали, каде ли не сам скитосвал такива копелета не сам срещал
и Аз така си викам за Пловдивските--ама явно навсякъде са еднакви-и Те хладилник пълнят
да бе да-с това Х на номера говори ми за разбирателство и съчувствие в П-в

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
кво им трябва разбирателство ве///milko way написа:bmwfena написа:аз с пловдивските най добре се разбирам///milko way написа:bozukov_g написа:Наште са наи-краставите заядливи педали, каде ли не сам скитосвал такива копелета не сам срещал
да бе да-с това Х на номера говори ми за разбирателство и съчувствие в П-в

- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Нищо не им давам мама им алчнаbmwfena написа:кво им трябва разбирателство ве///milko way написа:bmwfena написа:аз с пловдивските най добре се разбирам///milko way написа:bozukov_g написа:Наште са наи-краставите заядливи педали, каде ли не сам скитосвал такива копелета не сам срещал
да бе да-с това Х на номера говори ми за разбирателство и съчувствие в П-ввадиш кинтата и ти стават приятели
аз си ги харесвам

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bozukov_g написа:Нищо не им давам мама им алчнаbmwfena написа:кво им трябва разбирателство ве///milko way написа:bmwfena написа:аз с пловдивските най добре се разбирам///milko way написа:bozukov_g написа:Наште са наи-краставите заядливи педали, каде ли не сам скитосвал такива копелета не сам срещал
да бе да-с това Х на номера говори ми за разбирателство и съчувствие в П-ввадиш кинтата и ти стават приятели
аз си ги харесвам
![]()
![]()
И аз нищо не давам !!! По добре да ги дам като глоба и да ми се върнат като заплата от колкото да им пълня джобовете! Педали!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
май се поотклонихме от темата ама....по добресухо отколкото некъв ден да ми кажат---книжката чао щото немаш точки
системата ни е такава 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Бозуков и Радото!Какви сте ги вършели на Сакса,ве!!! Четири
бутилки
в ковчега
на мъртвеца
Я си признавайте веднага!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Аз, Дидо и Крелион маи сме изпили 4 бутилки балантаис. Ама ако питаш мен нее така, аз нищичко не помняA_DUNCHEV написа:Бозуков и Радото!Какви сте ги вършели на Сакса,ве!!! Четирибутилки
в ковчега
на мъртвеца
Я си признавайте веднага!!!!!
![]()
![]()
![]()