Откраднаха ми спойлера.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Откраднаха ми спойлера.

Мнение от krika » 27 Мар 2004, 19:33

Мамка им наркоманска през ноща са го изкъртили :evil: добре че не съм ги видял като се прибирах от кръчма че както бях пиян штеше да има жертви :evil: .Не ме е яд за спойлира а за това че са го изтръгнали по най-бруталния начин.Беше хванат с 4 болта за задния багажник и направо са скъсали ламарината :shock: и сега си имам 4 дупки на багажника :evil: .Незнам какви хора могат да сторят такова нешто на такъв красив автомобил като е30 а и преди 6 месеца я боядисах с супер боя.А забравих те не са хора а наркомани.Ако можете да видите колко тъжен и обиден изглежда сега Мечо (както можете да се досетите така се казва колата ми)но това е реалността в нашата държава и ще трябва да се премиря нищто неможе да се напрови за съжаление.Нарочно изчаках да отминат няколко часа защото бях толкова ефектиран че ми трепериха ръцете и щях да псувам с всяка дума. Имам и един въпрос имам пълно авто каско та какво ше ми платят съмнявам се да платят спойлера но поне за ремонт на багажника неможе дане дадат.Аз уш писах там че е със спойлери и се вижда как вандалски е искъртен ама :dunno: :dunno: .

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 27 Мар 2004, 22:20

Напълно ти съчувствам! Ебати малоумниците,... ебати държавата...!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 28 Мар 2004, 9:35

баси тия краднат всичко, бях чувал че краднели гърнета Remus -връзали ги с въже за няква кола и гас, браони , че и калници :shock: ,на един приятел му откраднаха и радиатора :mha:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Мар 2004, 16:04

на един приятел му откраднаха и радиатора :mha:

Смешно ли ти е? На теб ако ти изкъртят радиатора със се цялата предница май няма да ти е толко весело... :? :? :?
Нищо лично...

Без коментар, кво ли не правят хората, баси...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 54321 » 28 Мар 2004, 17:26

не Vicho няма да ми е смешно каквото и да ми откраднат щот са ме щавили често и знам какво е, особено когато нямаш много пари и си зглобявал музика цифра време :бас бокс ,който заема 2/3 от багажника с две 12" , с усилвател, с невероятен еквалайзер Alpine, кората с говорителите на нея. Неща които са ми отнели доста време и пари за да зглобя и неща които са невъзобратими, като еквалайзера например, но винаги ми е било смешно когато някой си слага главата в торбата за смешни пари, радиатор от Renault 9 1.4 не знам да ли ще им стигне да се друсат 2 дни , а и ем отнело доста време да го вземат и ти предполагам знаеш какво е щяло да им се случи ако...смешно ми беше , че когато откраднаха последния ми касетофон взеха 2 торби с домати и краставици от багажника, смешно ми беше и когато ми откраднаха мултицета и кутия Marlboro от жабката смешно ми е защото знам какво ЩЕ им се случи КОГАТО някой ги хване и са ми смешни те а не потърпевшите, жалко че не си го разбрал и че ме нападаш по този повод ЛИЧНО или НЕ

Аватар

Мнение от krika » 28 Мар 2004, 22:03

Аз мислих да си слагам по яка музика ама след оная вечер ништо няма да правя то не си заслужава да им пълня вените на тия наркомани скапани :evil: .Вече си мисля за гараж и исках да питам дали има хора който си плаштат за гараж и колко плаштат :?: не говоря за платен паркинг там ми е ясна работата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Мар 2004, 22:13

54321!

Съжелявам, не съм те разбрал... просто ми стана кофти! :? Не ми се случвало да ми откраднат нищо, все още (да чукна на дърво). Просто си представям какво е да бачкаш за нещо толкова време и накрая някой смотаняк да счупи/открадне всичко! Баси тия хора не в затворите тряя да стоят ми не знам къде, да ги изселват на луната, белким си откраднат зъбите един друг там... или направо да им режат пръсти, да ги спукват от бой, ама сериозно, да седят по 1,2 месеца в болница и т.н.! Верно е, че сме цивилизовано общество, обаче това се не носи... БАСИ!!!

Пийс 54321
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от krika » 28 Мар 2004, 22:30

Да си призная тва което каза vicho за рязането на пръсти и якия бой ми мина през главата при вида на 4те дупки в багажника и липсващия спойлер ама скапаняците вече ги нямаше и след няколко часа ми остана само едно такова гадно чувство на тези на който им се е случвало се сещат.На мене не ми е за първи път но тва чувство си е същтото И май не се свиква :cry:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 54321 » 29 Мар 2004, 9:07

Vicho
:yes: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 29 Мар 2004, 14:46

krika, значи :arrow: абсолютно същото се случи с бившата ми...кола де. Знам какво е :( , знам и как изглежда багажника ти сега :(
По въпроса с каското :arrow: платиха ми само за боя и за работа, крилото не го включиха :? , мисля че към 40-50 лева дадоха, което не ти купува ново крило. Говоря за Юпитер, което ме кара да спомена колко 2 месеца ми въртяха с парите и с нервите :!:
Все тая, оправи си колата и да не и се случват таквизи посегателства повече.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Мар 2004, 15:05

А мене питате ли ме като, миналото лято заминавам да работя на морето и си викам чакай да си кача касетофона щото от страта кола им е играчка да го измъкнат, отключваше се с поглед...един готин Kenwood от най-последните модели беше с всички шукартити и управления на чейнджъри тинтириминтири абе хубав беше, прибирам си го аз да ми краси стаята :arrow: и заминавам на морето и на следващата сутрин майка ми се обажда и уплашена почва да нарежда по телефона и да плаче, че през ноща са влезнали през прозореца в нас някви наркоманчета и са вземали каквото могли на ръка да изнесат през прозореца (живеем на втория етаж, и понеже съседите отдолу си напраиха много яки решетки тип "стълба" се принудихме и ние вече да си сложим решетки - на втория етаж), земали и телефона, пари, чантата, документа от колата, ключа, добре че колата оставили :lol: и веднага се почнаха едни разправий по телефони и т.н. и както и да е скрихме колата на паркинг докато и сменят ключалките и се намерят документите и аз си се прибирам след 2 месеца в нас и радостен си викам ей сега, като си купя колата (тази дето карам сега), ще си тупна якия кастофон, чейнджърче и едни колонки....и минават се няколко дена в трескаво търсене на подходящия автомобил и аз се подсетих за касетофона и понеже не го видях да си седи на секцията и питам майка ми къде го е прибрала и тя вика: "Аз касетофон не съм видяла там..." и аз прерових къщата и си спомних със сигурност, къде го бях оставил преди да замина и там го нямаше :roll:
Та да ви кажа тея педе***тчета да ги убие господ :idea: Не ме е яд за касетофона, от където дошъл, там отишъл но бяха упоили майка ми и тя после месеци не можеше да спи, тея са си за куршум :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 29 Мар 2004, 15:31

Споко приятел кфо да се прави има и такива хора.... да им ***** мамата. :(
Ама може да питаш оня индивид с трабанто той може да ги познава демек да са му авери хахах

п.с пич станалото станло ташак да става

Назад към Извън Темата