BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
-
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Семейни скандали на публични места
. Бургаската Група се събира в 8 и 30ч. на ОМВ на изхода на Бургас (пътя за София). И към 9 смятаме да тръгваме към Сливен. Незнам колко ще се съберем, но срещата ще е там.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Моито G идва от gточката на някои мацки дето още ми дращат на вратата!miro_mcm написа:Те не я изнасилват те направо си я ебат, я виж как е присвила очички от кеф![]()
![]()
, само не разбрах защо бозуков_g...... е по средата, а сетих се щото си го е написал на ника
![]()
![]()

- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
bozukov_g написа:Моито G идва от gточката на някои мацки дето още ми дращат на вратата!miro_mcm написа:Те не я изнасилват те направо си я ебат, я виж как е присвила очички от кеф![]()
![]()
, само не разбрах защо бозуков_g...... е по средата, а сетих се щото си го е написал на ника
![]()
![]()
![]()
![]()
я веднага да си признаеш каде си марсувал ти аааааа

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
miro_mcm написа:Те не я изнасилват те направо си я ебат, я виж как е присвила очички от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
Ей Миро,само заради тебе ще пиша......извинявам се пред всички останали,но Миро ме разкри-верно аз съм гей.Само ако обичаш приятелю ще ми кажеш ли от къде ги взе тея вежди че много ме кефят искам и аз?
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
krelion написа:miro_mcm написа:Те не я изнасилват те направо си я ебат, я виж как е присвила очички от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
Ей Миро,само заради тебе ще пиша......извинявам се пред всички останали,но Миро ме разкри-верно аз съм гей.Само ако обичаш приятелю ще ми кажеш ли от къде ги взе тея вежди че много ме кефят искам и аз?
Аз му ги нарисувах! Ама за да играем в японско еротик шоу:mhihi:

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
ikonkata написа:тс-тс-тс пак ли ще почвате да се гризете бе![]()
![]()
![]()
Кой го написа!А кой направи некролог на Хонда!!!Е разбирам,ожени се ама нали караш БМВ!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:ikonkata написа:тс-тс-тс пак ли ще почвате да се гризете бе![]()
![]()
![]()
Кой го написа!А кой направи некролог на Хонда!!!Е разбирам,ожени се ама нали караш БМВ!!!

аз съм сигурен че каквото и да напиша "хондьо" няма да се засегне защото знае какво е мнението ми за него и колата му тъй като сме постоянно заедно

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
krelion написа:miro_mcm написа:Те не я изнасилват те направо си я ебат, я виж как е присвила очички от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
От секс шопа за ОНДИ ми ги дадоха на ПРИМОЦИЯ

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i