ВИРУСИ-ТЕ
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ВИРУСИ-ТЕ
Днеска съвсем случайно попаднах на една прграмка (антивирсусна и др. функции) http://www.noadware.net/
Както знаете новите вируси блокират защитните функции на по-големите антивирусни програми (Нотън, Касперски).
И преди малко вече се ядосах, защото Компа ми е уж бърз, пък нещо бави, Касперския вика -нема вируси??, по локалната ми мрежа никой не дърпа от мене - с две думи - нещо не е наред.
тегля аз от http://www.noadware.net/ програмката, която ви казах че съвсем случайно открих и ето ви резултата:
55 инфекции
дадох адреса на един френд - той се фана за главата - 100!!!
да видиме кой от вас ще бие тези рекорди
ПС: eto koд дa си я регистрирате:
Name: ORiON s/n: GJPYS-4DRSR-XE8QT
ПС2:от както минах процедурата, компа лети!!!!
Както знаете новите вируси блокират защитните функции на по-големите антивирусни програми (Нотън, Касперски).
И преди малко вече се ядосах, защото Компа ми е уж бърз, пък нещо бави, Касперския вика -нема вируси??, по локалната ми мрежа никой не дърпа от мене - с две думи - нещо не е наред.
тегля аз от http://www.noadware.net/ програмката, която ви казах че съвсем случайно открих и ето ви резултата:
55 инфекции

дадох адреса на един френд - той се фана за главата - 100!!!
да видиме кой от вас ще бие тези рекорди

ПС: eto koд дa си я регистрирате:
Name: ORiON s/n: GJPYS-4DRSR-XE8QT
ПС2:от както минах процедурата, компа лети!!!!

- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Добре,как да е регистрираш като ти иска вида на кредитната карта,номер на кредитна карта и някакъв валиден 3 цифрен код?
Ами като за начало си update-ни антивирусната ( или по скоро си качи такава) Защото Касперски не е антивирусна програма а подобие на такава. Аз от Symatec corporate edition 8.1.13 съм много доволен. A NoAdware намери 3 NONcritical cocies.
Всички са тръгнали на там НО АЗ не бързам.
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
НЕ НА АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Любопитно ми беше да я пробвам тая програмка. Какво установи тя - обяви за dangerous единствено доунлоад менаджера ми, няколко кокита и което най-много ме учуди - няколко txt и log фила
. И нищо повече. Представям си за да ти се разбърза компа, какви неща си бил инсталирал преди това дето тя ги е махнала
.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
- ///M3
- младши ентусиаст
-
4-ти път ( току-що ) - 2 ...
Някой да има логично обяснение на нещата - уж ги трие , пък на следващото включване на компютъра и те малко по малко се възстановяват ...
:x

Някой да има логично обяснение на нещата - уж ги трие , пък на следващото включване на компютъра и те малко по малко се възстановяват ...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
като почти нищо неразбиращ щи кажа, че Интернет експлорера лови секви бацили, постоянно се инсталират секви глупости, реклами и т.н. на Пц-то и го забавят... И всеки път като отвориш експлорер и познай какво става, почва възстановяването
:x :x :x :x
Решението, друг браузер, а именно МОЗИЛА!!! И аз карам на експлорер щот съм свикнал ама имам приятели с мозилата и нищо не ловят!

Решението, друг браузер, а именно МОЗИЛА!!! И аз карам на експлорер щот съм свикнал ама имам приятели с мозилата и нищо не ловят!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Как да кажа 16 кукита и два файла единия е key logger на Quality инструмент за пърформанс и други типове тестове
Не знам защо кукитата ги брой толкова опасни
реално нямам нищо на машината.Не разбирам как може такива рекорди да правите или броите и кукитата !?!?
Какво правите та да придобиете такива "страшни" програми

Не знам защо кукитата ги брой толкова опасни

Какво правите та да придобиете такива "страшни" програми

May the BMW force be with you!
- ///M3
- младши ентусиаст
-
vicho написа:Решението, друг браузер
Ами аз доскоро ползвах Операта , защото ми се беше бъгнал Windows Explorer-ът , обаче след като форматирах Ц-то - пак WE ... Свинкнал съм си на него и т'ва е - най-ми е удобен ! Ама много боклуци , много чудо - той е като магнит за гадни реклами и други простотии из нет-а .
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2