Минутка мълчание в памет на децата, които загинаха!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 06 Апр 2004, 13:50

И аз ще го направя :cry:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 06 Апр 2004, 14:34

И аз съм с вас !!!
Мир на праха им (боже като си представя че може да е моя син) :cry: :cry: :cry: :cry:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 06 Апр 2004, 14:56

Съм за!
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Апр 2004, 15:57

днес цял ден слушам по радиото за трагедията, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Мир на праха им!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 07 Апр 2004, 9:03

Мир на праха им.
Чудно ми е само защо не е обявен национален траур. Защо за войниците които починаха в Ирак имаше, а за 12 деца няма ? 12 деца не заслужават ли национален траур ? За съжаление гъзолизките ни политици пак се омазаха. Войниците поне са знаели ,че това може да им се случи там. Докато децата ... :( :cry:

Колкото до това че туроператорите са виновни - съмнявам се. Пътя там е наистина ужасен. Отгоре на всичко е валяло и дъжд. Това е нещо като нашия Петрохан ама на 2ра степен.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Апр 2004, 11:20

В близките два града, където се е случило нещастието днес е обявен траур, Сименон Сакскобурготски все още се чуди дали да обяви траур и в България (извадка от сутрешните новини)...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 07 Апр 2004, 11:33

За НАТО - всенародни празненства а за децата няма траур. Да е... и нещасното царче. Хората от Сърбия и Чернагора обявяват траур а тоя дебил още се "чуди". Нещасник.

Аз пък днес и утре ще карам със запалени фарове в знак на траур. Който иска да се присъединява.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Апр 2004, 11:46

Ще се чуди? Цялата работа с войниците от Кербала беше заради предстоящото ни влизане в НАТО. Пука им на тях. Във вчерашния "Труд" пишеше по часове развитието на събитията у нас. Цял ден са се чудили да пратят или да не пратят помощ там?!

"Подвигът и човешкото отношение на гражданите на Сърбия и Черна гора заслужават признателността на българския народ и българската държава, пише Първанов. Той е изразил готовност след изясняването на всички факти да награди участниците в спасителната операция с български държавни отличия, съобщиха от прессекретариата на "Дондуков" 2." Ама наши така и не отидоха, що да се хабят?

"Премиерът Симеон Сакскобургготски (събудили са го в 6,30 сутринта след трагедията, сакън да не би да не си поспи!) получи съболезнователна телеграма от сръбския си колега Воислав Кощуница." А той са се чуди за кое да се хване, дали имотите си да спасява, дали да се напие по повод НАТО или какво? :D
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 07 Апр 2004, 13:55

Колежката ми е била в автобуса, за щастие е жива. Днес съм говорил час с нея и мога да Ви кажа, че нищо не е така, както го казват по медиите. Така че спрете да обсъждате неверни глупости и да се чудите защо не е обявен национален траур /все едно това ще промени нещо/ или защо не е изпратен спасителен екип там / какво може да направи той там изобщо, всички живи са спасени в първите 5-10 минути/.
Как можете да си говорите такива незначителни глупости? :cry: Децата са мъртви! Лека им пръст :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Апр 2004, 15:46

Както и да са нещата, никой няма да ги каже открито.

Но, в едно може и да не си прав. Втори ден чета статиите от "Нощен труд", (не че съм му привърженичка), но как може на страницата, където се коментира трагедията гордо да се мъдри каренце "3 дни но албума" на кой мислиш? НА АЗИС! Това не е човешко, и е глупост дори на РА която води рекламната му кампания. Вестникът все пак сигурно си спазва договора.

А, след като знаеш истината, сподели я, на всички ще е интересно. Явно няма да я научим от вестниците.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 08 Апр 2004, 9:01

Точно за това ти говоря... Какво значение има какво пише в Труд, дали има реклами около статията и още по-малко на кого?!? Какви хора сте, бе? Има 10 трупа, а ти повече се интересуваш от това как е станало, защо, и на кого има реклами във вестника! Това няма АБСОЛЮТНО никакво значение - по-добре отделете по няколко минутки да си помислите за тези деца, техните семейства и за пропилените им животи! Какво е станало, има ли виновни и кои са те, няма абсолютно никакво значение вече :cry:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Апр 2004, 11:39

tsvet40 написа: Какво е станало, има ли виновни и кои са те, няма абсолютно никакво значение вече :cry:

извинявай, не искам да спорим в такава тема, прав си нищо не може да се направи вече.
Но защо да не се извлекат поуки, за да няма следващия път 30 трупа,защо да не се разследват и обявят причините и който е виновен да си понесе отговорността за несвършената работа. Това няма да върне децата, но може да спаси други.
Предлагам да спрем с това и просто да се замислим за дечицата и довечера всеки да си постави една свещичка на прозореца.
:cry: :cry: :cry:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 08 Апр 2004, 14:53

Днес бях на погребението :cry: .Нямата се на представа за каква атмосфера ставаше на въпрос,.Цял Свищов се беше събрал и плачеше :cry: ,а за родителите на починалите деца.....просто няма да коментирам.До колкото разбрах Юлиян Манзаров са го извадили в безсъзнание,съживили са го посредством изкуствено дишане и пак е почнал да спасява и на на фаталния курс се е подхлъзнал на реиса, ударил си е главата и до там :cry: :cry:

Още веднъж поклон пред светлата им памет
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 08 Апр 2004, 14:57

а забравих да кажа че днеска най големия ташак беше че като президента дойде и беше като атракция :evil: :evil: :evil: :( за шибаните пенсии на по 70-80 години
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 08 Апр 2004, 16:17

Да ти кажа откровенно след написаното за погребението. Яд ме е, че си "заминаха" ДЕЦА!
И без това в България прирастът на населението е -3. И без това намаляваме и няма раждаемост, а това са отгледани деца.
Там загинаха много малки деца. И онова момче, футболистът е имало бъдеще. На едно 11-годишно момченце бях на рожден ден, вечерта след трагедията. Гледах го колко е невинно, как се радва, как е още дете, което расте.

Преди две вечери спазих обещанието. Загасих лампата и запалих свеща до прозореца. Искрено се надявам такива трагедии повече у нас да няма и да има повече деца, да се смеят, да тичат, да растат и да бъдат щастливи! 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата