BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз спирам да говоря коя колко върви!
Хубаво е, че всички удобриха предложението ми и ще си направим едно вътрешно турнирче ... т.е. по-точно да се каже класация. Там ще стане ясно кой колко му бяга каручката. Може и хора от други градове да се включат, ако имат желание.
Иначе за зимата да се организираме нещо карандилче
... ама тоя път и аз като съм си в Сливен! И без никакви ангажименти на следващия ден. Като предложението е да се качи живо прасе горе на хижата и на място да го гътнем и да го разфасоваме
... а ако сме повечко хора може и две прасета да земем.
А и ще има верочно снежец .. така няма всички ще могат да дрифтят и няма да се хабят гумите
Хубаво е, че всички удобриха предложението ми и ще си направим едно вътрешно турнирче ... т.е. по-точно да се каже класация. Там ще стане ясно кой колко му бяга каручката. Може и хора от други градове да се включат, ако имат желание.
Иначе за зимата да се организираме нещо карандилче

А и ще има верочно снежец .. така няма всички ще могат да дрифтят и няма да се хабят гумите

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
AlibiTu написа:Аз спирам да говоря коя колко върви!
Иначе за зимата да се организираме нещо карандилче... ама тоя път и аз като съм си в Сливен! И без никакви ангажименти на следващия ден. Като предложението е да се качи живо прасе горе на хижата и на място да го гътнем и да го разфасоваме

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
AlibiTu написа: Иначе за зимата да се организираме нещо карандилче... ама тоя път и аз като съм си в Сливен! И без никакви ангажименти на следващия ден. Като предложението е да се качи живо прасе горе на хижата и на място да го гътнем и да го разфасоваме
Евалля Страоттно

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
дай да измислим по колко пари ще събираме и в коя хижа, да няма после неразбрали 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
b2 написа:дай да измислим по колко пари ще събираме и в коя хижа, да няма после неразбрали
първо трябва бройката на маймуните

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Кочинка

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
A не не ... в на Радо буса
Ами кои ... аз викам тоя път да сме основно от нашите хора и да се обадим на сериозните маймуни от другите градове, като например на Хахо, Стамбо и т.н. .. тия дето предния път са били там и тия дето са сериозните. Трябва да решим коя ще е датата. Пердлагам на 29 Декември Събота (пада се точно между коледа и нова година). Хижите вие ги знаете. На първата сбирка по-добре сте си изкарали, такаче предлагам да е същата хижа, а и такива да ни зъдалжават да ядем в ресторанта да ги нямаме!!! Иначе казваме кои сме сигурните за горе. Правим един списък с бройките и Събота преди да се качим горе отиваме и купуваме 1 прасе
, разбира ме се какво още ще купуваме и по колко пари, без да има после изненади.

Ами кои ... аз викам тоя път да сме основно от нашите хора и да се обадим на сериозните маймуни от другите градове, като например на Хахо, Стамбо и т.н. .. тия дето предния път са били там и тия дето са сериозните. Трябва да решим коя ще е датата. Пердлагам на 29 Декември Събота (пада се точно между коледа и нова година). Хижите вие ги знаете. На първата сбирка по-добре сте си изкарали, такаче предлагам да е същата хижа, а и такива да ни зъдалжават да ядем в ресторанта да ги нямаме!!! Иначе казваме кои сме сигурните за горе. Правим един списък с бройките и Събота преди да се качим горе отиваме и купуваме 1 прасе

- AlibiTu
- ентусиаст
-
Значи аз ще водя списъка с хората! Трябва само да провери някой от къде може да купим едно живо прасе. Какви пари ще струва, за да може да се направи една група сметка кой колко ще даде. Също да се провери на коя хижа ще сме. За да може примерно до края на тоя месец да знаем всичко и да резервираме и така.
1. Кой ще провери кви пари ще е прасето?
2. Кой ще провери как стоят нещата с хижата? (цени крайни)
От там нататъка правя една груба сметка на кой по колко се пада и почвам да пиша списъка.
Предлагам пари да се събират само за хижата и прасето.... така всеки ще си купи алкохолно отделно квото му се пие и мезета. Вече там може и в по-малки групи да се организирват хората, но това си е личен избор.
1. Кой ще провери кви пари ще е прасето?
2. Кой ще провери как стоят нещата с хижата? (цени крайни)
От там нататъка правя една груба сметка на кой по колко се пада и почвам да пиша списъка.
Предлагам пари да се събират само за хижата и прасето.... така всеки ще си купи алкохолно отделно квото му се пие и мезета. Вече там може и в по-малки групи да се организирват хората, но това си е личен избор.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
Задачите са ясни. Вие действайте .. знаете се
.. очаквам да ми кажете само на 1 и 2 информацията и да може да се каже някаква сума за каквато говорим и да почвам със списъка.

- drift2g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
- Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii
Браво за идеята ама не ли малко късно според мене пове4ето хижи ще са запаени, дано излезе нещо. А кой ше го коли тва прасе в тоя студ горе аз само съм гледал има ли касапи в отбора
Fuck life before life fucks you!!!
Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=