FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н. (Архив2)
Модератор: Общи модератори
- KickingKing
- ентусиаст
-
Българския език е единствения който притежава 4 степени за сравнение.
далеч
по-далеч
най-далеч
на майната си
прост
по-прост
най-прост
полицай

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
" Българският език
1.Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има -далече, по-далече, най-далече, на майната си. Или - готина, по-готина, най-готина, бах мааму.
3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има- Бил съм се бил напил.
4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don't know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "ебеш ли му мамата!", "а - сега ме хвана!"
6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова"."

1.Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има -далече, по-далече, най-далече, на майната си. Или - готина, по-готина, най-готина, бах мааму.
3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има- Бил съм се бил напил.
4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don't know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "ебеш ли му мамата!", "а - сега ме хвана!"
6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова"."

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Illusion
- Бургаското явление
-
А кво прави в магазин за сузуки?
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
///MapTo написа:Разговор между мен и една кифла във скайп,която е написала до снимката си LSD rulzz...
Аз: знаеш ли изобщо какво означава това LSD?![]()
Тя:Ти как мислиш,дали незнам,щом съм го написала?
Аз: Айде кажи ми де...ще ти дам жокер на английски...Limited Slip Differential...
Тя:lsd-to e nai razprostraneniq haliucinogen , kazva sa oshte i trip , i e malki parcheta hartiq napoeni s LSD i ima razlichni risunki , efekta e do chas ako iskash dozi piitai pak
Няма толкова трагичен случай...![]()
![]()
ДА ма въпроса е къде по точно е трагедията, нейните знания за видовете наркотици или твоя начин да се праиш на тарикат като си прочел нещо тука и го говориш на кифлите, тиквеник

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Oпределения за хора, извършващи дейности:
Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
Човек, който лиже жените по циците - БОЗКОЛИЗИН
Човек, който мрази тиквите - АНТИКВАР
Човек, който си харчи всичките пари - ДОЦЕНТ
Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
Човек, който лиже жените по циците - БОЗКОЛИЗИН
Човек, който мрази тиквите - АНТИКВАР
Човек, който си харчи всичките пари - ДОЦЕНТ

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
err0r написа:...
Човек,който спира коне - КОНСПИРАТОР
Животно,което си заравя главата в динята - ДИНОЗАВЪР
имаше още много,но не ги помня

- KickingKing
- ентусиаст
-
///MapTo написа:Разговор между мен и една кифла във скайп,която е написала до снимката си LSD rulzz...
Аз: знаеш ли изобщо какво означава това LSD?![]()
Тя:Ти как мислиш,дали незнам,щом съм го написала?
Аз: Айде кажи ми де...ще ти дам жокер на английски...Limited Slip Differential...
Тя:lsd-to e nai razprostraneniq haliucinogen , kazva sa oshte i trip , i e malki parcheta hartiq napoeni s LSD i ima razlichni risunki , efekta e do chas ako iskash dozi piitai pak
Няма толкова трагичен случай... :mhihi:![]()
Е копеле ти си смешния в случая

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!