Дебитомер, Антенка ТИП Акула, Бъбреци ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
Дебитомер, Антенка ТИП Акула, Бъбреци ?
Имам три бързи въпроса към Вас, драги колеги:  (520i)
1. Как да разбера дали дебитомера ми работи нормално, и дали е за смяна, и изобщо какво прави той и къде седи под капака? 

2. Искам да си сложа отзад на покрива антенка тип "Акула" като на Е60, но от къде и някои да го е правил ?
3. Искам да си боядисам старите бъбреци черни, трябва да е с боя като за цвета на колата нали ? Пласмаса е и не знам как става? Че мислим да фанем един шпреи черен как си направих джантите.. (ако не излезне добре после слагам нови от ФЕИСЛИФТ но да пробвам..)
  (ако не излезне добре после слагам нови от ФЕИСЛИФТ но да пробвам..)
4. И от къде може да си взема бели мигачи за калниците ?
Мерси предварително на отзовалите се (Upgrade No.1 ).
 ).

1. Как да разбера дали дебитомера ми работи нормално, и дали е за смяна, и изобщо какво прави той и къде седи под капака?

2. Искам да си сложа отзад на покрива антенка тип "Акула" като на Е60, но от къде и някои да го е правил ?
3. Искам да си боядисам старите бъбреци черни, трябва да е с боя като за цвета на колата нали ? Пласмаса е и не знам как става? Че мислим да фанем един шпреи черен как си направих джантите..
4. И от къде може да си взема бели мигачи за калниците ?
Мерси предварително на отзовалите се (Upgrade No.1
 ).
 ).- JayCutler
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
:)
колега за акулката отгоре в представителство на бмв ги имат.понеже и аз преди се бях навил да слагам.но ако несе лъжа са неутрален цвят и тряя си я боядисаш. 

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
тебе какво те отказа да слагаш колега? 
нещо по тънко нема ли да минем некаде по СФ, чак до представителство на бмв да ходиим за неква глезотия ебиму ма*****

нещо по тънко нема ли да минем некаде по СФ, чак до представителство на бмв да ходиим за неква глезотия ебиму ма*****
- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Само на диагностика за дебитомера - при различни обороти на двигателя генерира различни напрежения - при около 3000 об/мин. мисля някъде около 3.5 волта трябваше да дава, но е различно за различните обороти. Седи между въздушния филтър и инжекциона - представлява част от тръбопровода за въздух към двигателя, на него има букса обърната към пластмасовите колектори  дълъг е около 10 сантиметра   сега ще видя дали мога снимка да му намеря някаква

- pazokolarov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320dA 525xd
За дебитомера на въздуха (MAF-сензора): можеш да го провериш дали е в ред като му изключиш буксата. Тогава ДМЕ-то взема максималната стйност за количеството въздух по подразбиране. Ако има разлика в работата на колата при изключен МАФ, значи има проблем с него.

- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: :)
JayCutler написа:колега за акулката отгоре в представителство на бмв ги имат.понеже и аз преди се бях навил да слагам.но ако несе лъжа са неутрален цвят и тряя си я боядисаш.
А ако не е тайна каква беше цената и тя ли те отказа

8 мнения
			 • Страница 1 от 1