Какво е това?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Какво е това?

Мнение от val » 14 Апр 2004, 15:59

Вчера рерших да проверя колко снопа кабела имам при компютъра на колата (той е малкия)- извадих компютъра, след това махнах и пластмасовата подложка под него за да огледам по-добре за втори сноп с кабели... такъв нямаше, но ме заинтригува една кутия (значи тя се намира точно под тази подложка), в която влизат два снопа с кабели... та някой може ли да ми каже какво представлява тази кутия :?:
let the BMW be with you

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

ва д

Мнение от moto » 14 Апр 2004, 16:33

Тва да нее черна Кутия :lol: :lol: :lol:
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Какво е това?

Мнение от Dimitar » 14 Апр 2004, 16:36

Можеш ли да постнеш снимка, щото такива кутии дето им влизат по два снопа кабели - колкото щеш 8) .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 20 Апр 2004, 11:34

то да ви кажа от снимката едвали нещо ще си проличи... ама ще видя какво мога да направя по въпроса, аз и подсказващ надпис търсих по нея, ама не намерих нищо :( .
let the BMW be with you

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 20 Апр 2004, 11:41

Ако имаш климатик, това най-вероятно е неговото управление. Виж дали има някъкви означения на куплунзите (някъкви номера от сорта на xxxxxxx.yy или подобни) и с по колко пина са и какъв цвят, след това може да се каже нещо по-конкретно.

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Апр 2004, 14:51

аз бях записал номера на тази кутийка и после го търсих в ЕТК-то, но не можах да го открия. Имам климатик, но не вярвам да е свързано с него. Мисля си да не е нещо свързано с централното или ел.стъклата .. кой знае :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 20 Апр 2004, 15:12

Централното и ел. стъклата се управляват от модул(и), който се намира зад жабката (аз тези дни имам много големи грижи с него та съм сигурен). А иначе номерата по-кутийте са си номера само на пластмасите и затова в ЕТК-то не ти е излезнало нищо. Аз се ровичках в ETM Repair Manual-a и там са доста подробно описани и нарисувани, та на това място дето се споменава освен управлението на климатика, друго неможах да видя.

Назад към E36