Какво е това?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
Какво е това?
Вчера рерших да проверя колко снопа кабела имам при компютъра на колата (той е малкия)- извадих компютъра, след това махнах и пластмасовата подложка под него за да огледам по-добре за втори сноп с кабели... такъв нямаше, но ме заинтригува една кутия (значи тя се намира точно под тази подложка), в която влизат два снопа с кабели... та някой може ли да ми каже какво представлява тази кутия 

let the BMW be with you
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
ва д
Тва да нее черна Кутия

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: Какво е това?
Можеш ли да постнеш снимка, щото такива кутии дето им влизат по два снопа кабели - колкото щеш
.

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
то да ви кажа от снимката едвали нещо ще си проличи... ама ще видя какво мога да направя по въпроса, аз и подсказващ надпис търсих по нея, ама не намерих нищо
.

let the BMW be with you
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ако имаш климатик, това най-вероятно е неговото управление. Виж дали има някъкви означения на куплунзите (някъкви номера от сорта на xxxxxxx.yy или подобни) и с по колко пина са и какъв цвят, след това може да се каже нещо по-конкретно.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Централното и ел. стъклата се управляват от модул(и), който се намира зад жабката (аз тези дни имам много големи грижи с него та съм сигурен). А иначе номерата по-кутийте са си номера само на пластмасите и затова в ЕТК-то не ти е излезнало нищо. Аз се ровичках в ETM Repair Manual-a и там са доста подробно описани и нарисувани, та на това място дето се споменава освен управлението на климатика, друго неможах да видя.
7 мнения
• Страница 1 от 1