Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Engi написа:само да вметна... така покрай другото. Момчета, не иска писане и морална подкрепа. Става въпрос за пари. Ако всеки даде по 1лв., проблема е решен. Нека не си говорим повече глупости и се "подкрепяме". Просто нека всеки помогне с каквото може.

и аз съм на това мнение, затова и не бях писал нищо в темата, досега
Tux0 Ca !

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
sonny написа:ИЛИЯН написа:sonny написа:noiseless написа:За по-мързеливите, като мен - може да се направи банков превод и през epay.bg. От менюто "Преводи"се избира "Изпратете вносна бележка по банкова сметка (към физическо лице, фирма или бюджета)" и се попълват данните.
Успех с операцията!
За теб и останалите мързеливцимога да се ангажирам аз да мина и да събера като цветарка, говориме за хората от София. Който иска ,д ами даде телефони адрес и аз ще го навестя
След което ще предам всичко на Ванката
Сонка ака можеш мини и през Дружба аз също искам да помогна но за жалост няма да имам възможност да мина през Екото днес![]()
Ако не ще преведа утре или понеделник по банков път.
0889581905 оставям тел. ако случайно и някой друг ходи до Екото от Дружба.
Сони ако ходиш до дружба и ти е възможно звънни на 0889 634 829 Вальо аз ще дойда в дружба.Ако не пиши ще се пробвам с банките.
M2PR написа:Темата е прегледана над 3000 пъти, писалите само около 60.
Не става с писане. Аз не бях се обаждал тук, но съм пуснал превод - скромно, но от сърце. Ако има възможност нека някой да споменава докъде е стигнало набирането на средствата, защото колко по-близо сме до сумата, толкова по-постижима изглежда целта и повече хора биха се активизирали...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Ако има възможност нека някой да споменава докъде е стигнало набирането на средствата, защото колко по-близо сме до сумата, толкова по-постижима изглежда целта и повече хора биха се активизирали...

Аз утре ще преведа, но докъде стигнаха нещата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, МадВаньо ъпдейтва ежедневно информацията на 2 страница в тази тема
Аз имам смътното усещане (незнам защо),че преди "финала" ще е най-трудно - дано не съм прав ...
На редовната сбирка днес ,беше пълно с хора,дойдоха и такива ,които никога не са били на сбирка.Лошото е ,че повода не е хубав
Защо така не мога да се начудя
Георги Пенчев

Аз имам смътното усещане (незнам защо),че преди "финала" ще е най-трудно - дано не съм прав ...
На редовната сбирка днес ,беше пълно с хора,дойдоха и такива ,които никога не са били на сбирка.Лошото е ,че повода не е хубав

Георги Пенчев
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Penchev написа:Колеги, МадВаньо ъпдейтва ежедневно информацията на 2 страница в тази тема![]()
На редовната сбирка днес ,беше пълно с хора,дойдоха и такива ,които никога не са били на сбирка.Лошото е ,че повода не е хубавЗащо така не мога да се начудя
![]()
Георги Пенчев
колега,вчера и аз бях там(на ЕКО-то)за първи път и малко се разочаровах

изглежда не съм питал правилните хора

тъй като нямам време да отида до банката,някой да ми каже по какъв начин мога да дам парите

или да се свърже с мен по телефона-0888602723 или 0889844818
п.с.Как е минала операцията

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
mariovj написа:...
Явно найстина не си питал правилните хора...мен вчера поне 4-5 човека ме попитаха на кого да дадат парите,които се събират и всички упътих към Георги Пенчев...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
sonny, благодаря, че занесе паричките снощи на Еко вместо мен!
Съветвам всеки който има желание да помогне да го направи било то чрез sonny, на място или по банков път!
Пецата заслужава всичко което ще направим за него!
Съветвам всеки който има желание да помогне да го направи било то чрез sonny, на място или по банков път!
Пецата заслужава всичко което ще направим за него!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Много ми се иска да помогна... страшно много съм затънал в дългове! Ще се опитам да направя нещо по въпроса!