M 635 CSi / истински УНИКАТ в България !
Модератор: Общи модератори
			62 мнения
			 • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- BFM
- младши ентусиаст
- 

- Кара: на 3-та
Е няма такава кола, братче...
			Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
		- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз просто нямам думи   

Явор от Варна е първия Българин,който притежава наистина уникални БМВ-та ,тази Е24-ка с този нищожен пробег е перла в короната на неговата колекция от БМВ-та ... предполагам 

В темата за е34-ката му,бях написал и предложил на шега да карам една от двете му машини до събора,но сега ми става ясно ,че ще трябва автовоз 

Обачеее с тези темпове до пролетта може да станат и два автовозите 

Имам идея да му отредим място на годишния БМВ събор оградено с ленти,където експонатите да бъдат изложени за да могат всички да се радват на историята с главно И 

Със здраве да си ползва новата придобивка 

Георги Пенчев

Явор от Варна е първия Българин,който притежава наистина уникални БМВ-та ,тази Е24-ка с този нищожен пробег е перла в короната на неговата колекция от БМВ-та ... предполагам

В темата за е34-ката му,бях написал и предложил на шега да карам една от двете му машини до събора,но сега ми става ясно ,че ще трябва автовоз

Обачеее с тези темпове до пролетта може да станат и два автовозите

Имам идея да му отредим място на годишния БМВ събор оградено с ленти,където експонатите да бъдат изложени за да могат всички да се радват на историята с главно И

Със здраве да си ползва новата придобивка

Георги Пенчев
от това да купиш някое пежо 407 или форд мондео или даже новото 320д взимаш едно Е34 М5 което ще е по надеждно от Е60 М5 даже  ама как ги намира тия коли не мога да разбера?!?от изложения?убива колекционери?
 ама как ги намира тия коли не мога да разбера?!?от изложения?убива колекционери?   майтап де...хванете го човека да пише че като видях и това и ми падна следобедното кафе на пода и едни очи ей така
 майтап де...хванете го човека да пише че като видях и това и ми падна следобедното кафе на пода и едни очи ей така   с думите "е а сиктир бе какво е това??"
 с думите "е а сиктир бе какво е това??"
накрая трябва да признаете колеги че толкова впечатление не ви прави Е60 М5 или на росен новото М3 колкото тези екземпляри които са участвали в сънищата ви като пубертети...

ама как ги намира тия коли не мога да разбера?!?от изложения?убива колекционери?
 ама как ги намира тия коли не мога да разбера?!?от изложения?убива колекционери?   майтап де...хванете го човека да пише че като видях и това и ми падна следобедното кафе на пода и едни очи ей така
 майтап де...хванете го човека да пише че като видях и това и ми падна следобедното кафе на пода и едни очи ей така   с думите "е а сиктир бе какво е това??"
 с думите "е а сиктир бе какво е това??"
накрая трябва да признаете колеги че толкова впечатление не ви прави Е60 М5 или на росен новото М3 колкото тези екземпляри които са участвали в сънищата ви като пубертети...
- zAcK
- Старши Алкохолик
- 

- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Аз пак останах като паметник, 5 мин гледам и не вярвам

Адската машина. Акула от всякъде

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!  

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ms
- 

- 

- Кара: Кенеф от Инголщат

Откъде ги намирате тея автомобили

И един тъп въпрос да задам- на мен ли така ми се струва, или тая кола е с някакъв странен размер гуми

- The7omahawk
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
THUNDER написа:Когато собственика има време и желание, може да разкаже и историята на колата, която е не по-малко любопитна!
Да бе, за 1100км историята е впечатляваща, до морето и обратно

Сериозно - трябва някой, който умее да снима да иде при този НЕЧОВЕК и да наснима както подобава тези произведения на изкуството за да направи други такива! Накефих се на М5-та и красивата му 8ца, но Е24 ми е любов от поглед...Перла!
- bam-bam
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
- LeX
- Капетано
- 

- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
е мойта пък има ел. рекаро а тая няма   майтапа настрана колата найстина е уникална! искам да се запозная с този човек като се прибера в България
  майтапа настрана колата найстина е уникална! искам да се запозная с този човек като се прибера в България   честито за придобивката и да я пазиш, както заслужава този уникален автомобил
 честито за придобивката и да я пазиш, както заслужава този уникален автомобил   

п.с. някой пита за гумите...да уникален размер са, правени са от Мишелин едно време за спортните модели на БМВ, Ягуар и някой други марки, размера им е метричен 

п.п.с колата не е от америка, след 86-та американските и европейските имат еднакви брони че не е американска се познава и по разположението на капачката на маслото
  че не е американска се познава и по разположението на капачката на маслото  
			 майтапа настрана колата найстина е уникална! искам да се запозная с този човек като се прибера в България
  майтапа настрана колата найстина е уникална! искам да се запозная с този човек като се прибера в България   честито за придобивката и да я пазиш, както заслужава този уникален автомобил
 честито за придобивката и да я пазиш, както заслужава този уникален автомобил   

п.с. някой пита за гумите...да уникален размер са, правени са от Мишелин едно време за спортните модели на БМВ, Ягуар и някой други марки, размера им е метричен

п.п.с колата не е от америка, след 86-та американските и европейските имат еднакви брони

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
			62 мнения
			 • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5