ДАЙТЕ СЪВЕТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ДАЙТЕ СЪВЕТ

Мнение от lordofthedance » 17 Апр 2004, 6:54

ЗДРАВЕИТЕ ПИЧОВЕ,ИМАМ НУЖДА ОТ КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ ЗА ТОВА КАК МОГА ДА МОНТИРАМ ТАКА ХАЛОГЕНИТЕ ФАРОВЕ,4Е ДА НЕ МОГАТ ДА ГИ КРАДАТ ТАКА ЛЕСНО.СТАВА ВЪПРОС ЗА Е36.ПИСНА МИ ДА СИ КУПУВАМ ХАЛОГЕНИ.КАК МОГА ДА ГИ ЗАКРЕПЯ ТАКА,ЧЕ ОСВЕН ДА СВАЛЯТ БРОНЯТА ДА НЕ МОГАТ ПО ДРУГ НАЧИН.ИМА ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАНИТЯТ ИЛИ ДА СЕ ХВАНАТ СЪС СЕКРЕТНИ БОЛТОВЕ.СЪЩИЯТ ВЪПРОС ИМАМ И ОТНОСНО ЛЕТИТЕ ДЖАНТИ И КОЙ Е НАИ СИГУРНИЯТ НАЧИН ЗА ТЯХ.СЕКРЕТНИТЕ БОЛТОВЕ ДОСТАТЪЧНО НАДЕЖДНИ ЛИ СА И ПО КОЛКО БРОЯ СЕ СЛАГАТ НА ДЖАНТА?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Апр 2004, 7:48

Здравей и на теб! Добре дошъл! Хубаво е като сравнително нов потребител да се огледаш тук и да свикнеш с правилата на форума, които са написани в горния десен ъгъл на монитора ти..

1. Не е много учтиво да пишеш с големи букви - приема се, че крещиш! Кофти! Изключи си Caps Lock-а за напред.
2. Тази тема е за Е36 форума - има такъв - да!
3. Там има такава тема, точно по този въпрос, дори не е стара - чети!
4. Преди да седнеш да напишеш поредната тема, по която има милиони отговори и мнения прочети малко форума, разгледай го, виж функцията "търсене". Не бързай да пляскаш тема, където се сетиш и да отваряш работа на хора като мен, които бдят за реда тук!

Назад към Извън Темата