BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
AGENT_OO8 написа:ехее не бях влизал от доста седмици и са се изписали повече от 100 страници
хубаво е да се видят толкова хора специално от сливен.
браво момчета!!!
п.с.Радо колицата ти се е понаучила да варви като гледам)
ооооо казак де се губиш бе

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Сега говорих с управителя на вилата.Каза ми,че стягал отоплението на вилата защото имал проблеми.Щял да ми се обади другата седмица за това как стоят нещата и ни имал впредвид! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- drift2g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
- Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii
AGENT_OO8 написа:ехее не бях влизал от доста седмици и са се изписали повече от 100 страници
хубаво е да се видят толкова хора специално от сливен.
браво момчета!!!
п.с.Радо колицата ти се е понаучила да варви като гледам)
Ооо каза4и ко напрай ве.Тя на Радо колата винаги си е вървяла ами твоя мъртвец ко го направи

Fuck life before life fucks you!!!
Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
A_DUNCHEV написа:Сега говорих с управителя на вилата.Каза ми,че стягал отоплението на вилата защото имал проблеми.Щял да ми се обади другата седмица за това как стоят нещата и ни имал впредвид!
Да си го пазя ли като сигурен жокер това събиране за нова година или да не разчитам?
че още няколко чиляка са навити да тръгнат с мен...

///MapTo написа:A_DUNCHEV написа:Сега говорих с управителя на вилата.Каза ми,че стягал отоплението на вилата защото имал проблеми.Щял да ми се обади другата седмица за това как стоят нещата и ни имал впредвид!
Да си го пазя ли като сигурен жокер това събиране за нова година или да не разчитам?
Става въпрос за БМВ Тийм Сливен все пак!!!
Не трябва да се съмняваш

- ///MapTo
-
-
Magi написа:...
Съмнения нямам,но предлагам този път предварително,преди всеки един от нас да е влезнал в хижата,да застане един отпред и да събира парите и за кувертите и за нощувките,за да няма пак вътрени и пак ощипани госпожици...

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз ще съм на вратата с още 2-ма помощника
... общо тегло колко 1 хонда
... такаче няма проблем с парите
Дано хижата е сигурна, иначе Апостол ако иска може и цялата да я запази
... ще я напълним .. винаги ще се намери някой да дойде...

Дано хижата е сигурна, иначе Апостол ако иска може и цялата да я запази

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- ///MapTo
-
-

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
///MapTo написа:A_DUNCHEV написа:Сега говорих с управителя на вилата.Каза ми,че стягал отоплението на вилата защото имал проблеми.Щял да ми се обади другата седмица за това как стоят нещата и ни имал впредвид!
Това което написах по-горе е за сега.Надявам се всичко да се нареди.

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
ikonkata написа:teko написа:AlibiTu написа:teko написа:bozukov_g написа:Приятелю колицата ти върви доста прилично и намирам за похвално тва което си направил с нея.VaLy0 написа:ikonkata написа:вчера дидо пусна бомба в двора на вальоно и според мен нещата с астрата са все още на кантар и вальо трябва да се замисли за някоя друга шукария по колата ако иска да покаже че е по добър
![]()
![]()
мишо дето се надува толкова нека си даде сликовете и пак ще говорим!!!
еи гипс какво ще кажеш да ти напукам шушоните и ас счервения звяр
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей тез червени Е30-ки много се слагат на Е36-ците
ще го скасам този гипс само да си направя регистрациите
абе пич ти на кой пишеш бе че нещо неможем да схванем тука
на вало пиша
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
teko написа:
на вало пиша
стига си цитирал толкоз много хора бе!!! по един ти казах не по 10 и разчупи малко тоя ГИПССС

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Тъпа работа момчета
книжката явно ще става 1000 лв. или 700 или колкото е там.. и съм прецакан с 1 месец щото ще почвам курсовете чак края на януари.. ако ги почна...

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Имайки се в предвид, че курсовете в момента са пълен смях ... смятам, че е редно нивото на обучение да се качи.... от там и цената на самия курс.
Само да споделя как е в ГЕрмания, щото правих и тук книжка. Курса струва към 1500 евро! Ходиш на теория и паралелно на шофиране, като ти изискват поне 30 часа да си карал! После отиваш на теоретичен, който е доста по-труден от тоя в БГ, защото може да имаш 2 верни или нито един, а не както в БГ само 1 верен! САмата теория е много добре практически ореантирана. После имаш още малко шофиране и изпит кормуване. Като изпита ти не е 5 мин ... както беше примерно моя в БГ, ами е поне 40 мин!!! Прекарват те през куп трудни места и за 2-3 малки грешки си скъсан (не говоря изобщо за по-сериозни грешки .. там веднага). После имат 2 години пробен период, в който ако те хванат с над 0.0 промила ти зимат книжката и други такива ...
Само да споделя как е в ГЕрмания, щото правих и тук книжка. Курса струва към 1500 евро! Ходиш на теория и паралелно на шофиране, като ти изискват поне 30 часа да си карал! После отиваш на теоретичен, който е доста по-труден от тоя в БГ, защото може да имаш 2 верни или нито един, а не както в БГ само 1 верен! САмата теория е много добре практически ореантирана. После имаш още малко шофиране и изпит кормуване. Като изпита ти не е 5 мин ... както беше примерно моя в БГ, ами е поне 40 мин!!! Прекарват те през куп трудни места и за 2-3 малки грешки си скъсан (не говоря изобщо за по-сериозни грешки .. там веднага). После имат 2 години пробен период, в който ако те хванат с над 0.0 промила ти зимат книжката и други такива ...
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Излиза, че нивото на обучение ще могат да си го позволят само по-заможните...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.