Има ли скиори тука
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Рила планина, подножието на красивия връх Мальовица
Видях се с един стар приятел
Гледам пистата и мускулите на краката ми изтръпнаха,полудях
Комбито драпа много
Ееееех тая красива природа или дето има един Драгомански лаф "Оооой природо природо,и виий вальовесте каманье, пилещу цвърчу а мене ми муку та знае ли се"
В Самоков ,спрях до офиса на Главболгарстрой и заснех табелата на "Супер Боровец" - малеееее
Много писти много нещо,как се радвам
На връщане покрай Искъра ,засякох 10-ина нови Е70-тки и Е53-ката на Камор,явно бяха ходили на Боровец,щото бяха кални почти колкото мойта кола
Георги Пенчев
Видях се с един стар приятел
Гледам пистата и мускулите на краката ми изтръпнаха,полудях
Комбито драпа много
Ееееех тая красива природа или дето има един Драгомански лаф "Оооой природо природо,и виий вальовесте каманье, пилещу цвърчу а мене ми муку та знае ли се"
В Самоков ,спрях до офиса на Главболгарстрой и заснех табелата на "Супер Боровец" - малеееее
На връщане покрай Искъра ,засякох 10-ина нови Е70-тки и Е53-ката на Камор,явно бяха ходили на Боровец,щото бяха кални почти колкото мойта кола
Георги Пенчев
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
http://vail.snow.com/winter/tm.asp аз пък тая година,ще съм тук,обаче ще бачкам и няма да има много време за ски
http://vail.snow.com/winter/tm.asp аз пък тая година,ще съм тук,обаче ще бачкам и няма да има много време за ски
хах какво съвпадение и аз там ще ходя ... от 13 до 22 Януари ... вероятно ... ако има и други пишете ... пък може и да се познаем по трасето ... мойта шапка е бяло-зелено-червена
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
stjoker написа:мойта шапка е бяло-зелено-червена
Това ли ще е ориентира на сезона?
Даите да измислим некви флагчета на форума да си ги бодваме по шапките
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
колеги имам 5 комплекта ски но немам обувки а за нови пари не ми се дават та ако някой има 44-45 номер и не му трябват да свирка да измислим нещо,то не че в Русенско има и сняг де ама ще се моля 4е така ми се кара ;(
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Гост
-
а такаааааа.....!!!
имам няколко важни неща да свърша преди да се видя с Бай Св.Петър и едното беше да ида в боксовете на Формула1....направено,второто е да карам ски в Колорадо....ненаправено,...............има и други....!!!
та ви завиждам ,момчета,а па колко и работа да имате-нема начин ако сте запалени да не се хързулнете...! аз тая и другата година нема да е ,но се някой ден ше видя как е в Колорадо-да понаучиме хамериканците как се кара.
тая събота с Капитал-а дойде брошурка за Австрия и цените ми се виждат доста прилични,а и Роската Коларов казваше ,че изобщо не е по-скъпо от Банско ,та може да поразходя комби-нацията и до там зимата....!може кооперацийка да направиме.....
имам няколко важни неща да свърша преди да се видя с Бай Св.Петър и едното беше да ида в боксовете на Формула1....направено,второто е да карам ски в Колорадо....ненаправено,...............има и други....!!!
та ви завиждам ,момчета,а па колко и работа да имате-нема начин ако сте запалени да не се хързулнете...! аз тая и другата година нема да е ,но се някой ден ше видя как е в Колорадо-да понаучиме хамериканците как се кара.
тая събота с Капитал-а дойде брошурка за Австрия и цените ми се виждат доста прилични,а и Роската Коларов казваше ,че изобщо не е по-скъпо от Банско ,та може да поразходя комби-нацията и до там зимата....!може кооперацийка да направиме.....
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Penchev написа:Рила планина, подножието на красивия връх Мальовица![]()
Видях се с един стар приятел![]()
Гледам пистата и мускулите на краката ми изтръпнаха,полудях![]()
Комбито драпа много![]()
Ееееех тая красива природа или дето има един Драгомански лаф "Оооой природо природо,и виий вальовесте каманье, пилещу цвърчу а мене ми муку та знае ли се"![]()
В Самоков ,спрях до офиса на Главболгарстрой и заснех табелата на "Супер Боровец" - малеееееМного писти много нещо,как се радвам
![]()
Георги Пенчев
Колко сняг има на Мальовица? Обработват ли пистите там или им е рано още?
Има ли някаква информация какви ще са цените на Банско за 1-ви и кои писти ще работят?
- Penchev
- Сватбаря
-
На Мальовица има поне 60 сантиметра.Пистата в събота, беше леко позатъпкана от трака,но само в единия край.Влековете не работеха, само ски гардеробите - хората си взимаха писалки за ски бягане и се разхождаха по пътеката към хижата
За Банско аз лично не съм чул нито видял цени за съораженията, според мен малко слух е това ,че ще работят пистите
Аз утре заминавам натам така или иначе поне за 3 седмици, ще напиша какво е положението в дните около първи
Георги Пенчев
За Банско аз лично не съм чул нито видял цени за съораженията, според мен малко слух е това ,че ще работят пистите
Аз утре заминавам натам така или иначе поне за 3 седмици, ще напиша какво е положението в дните около първи
Георги Пенчев
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Адаш!
На тая писта, преди 2 зими, баща ми с една моторна шейна се катери нагоре и се скрива някъде зад склона. След 2-3 минути се чува зверския рев на 3-цилиндровата Yamaha. След още 10 секунди въпросния пилот започва слалом между скиорите, които се пускат надолу, задминавайки ги с бясна скорост. Спира на равното долу след пистата и казва "А-а, тия що бягат от мен бре?"
На тая писта, преди 2 зими, баща ми с една моторна шейна се катери нагоре и се скрива някъде зад склона. След 2-3 минути се чува зверския рев на 3-цилиндровата Yamaha. След още 10 секунди въпросния пилот започва слалом между скиорите, които се пускат надолу, задминавайки ги с бясна скорост. Спира на равното долу след пистата и казва "А-а, тия що бягат от мен бре?"

- Penchev
- Сватбаря
-
Народа се е спекъл викаш
Нищо не казахте за проекта супер Боровец
Ще стане върхът
Как се радвам за всичкото това,защото намразих Банско искренно много
Боровец ще задмине Банско по дължина на пистите, както и тотално по площ и разнообразие на пистите Георги Пенчев
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Penchev написа:...За Банско аз лично не съм чул нито видял цени за съораженията, според мен малко слух е това ,че ще работят пистите
Георги Пенчев
Ако можеш напиши в четвъртък или петък какво е положението, за да знаем дали има смисъл да ходим в събота. Според http://www.banskoski.com/ остават 4 дни до откриването на сезона.
- Penchev
- Сватбаря
-
Ще напиша, но честно казано имам чувството,че всичко това за 1.12 е абсолютна измишльотина, "Банско е вили на могили"
Толова е зле положението там,че не ми се мисли за тези от вас,които отидете ...
Георги Пенчев
Георги Пенчев