BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2007, 11:11

Абе не че нещо,но мога да докарам стабилно количество свинско за нова година... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Имам жокер в близост и то за без пари :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2007, 11:15

elity написа:Още съм на изчакване.Днеска вече миля,че ще имам иноформация :)

Ели кажи на баща ти,че аз съм разговарял вече два пъти с този агент и ми има телефона и нека да бъде така добър да звънне иначе в събота се качвам вече горе!!! :dummy:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2007, 11:19

///MapTo написа:Абе не че нещо,но мога да докарам стабилно количество свинско за нова година... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Имам жокер в близост и то за без пари :lol:

Супер Марто! :ok: Ще се възползваме задължително. :yes: За сега стягаме кочината където ще празнуваме живите прасета дето ще бъдем и ще ни трябва и свинско за скарата! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна POL_Starshi на 28 Ное 2007, 11:20, променена общо 1 път
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2007, 11:19

След като ми потвърдите наличие на вила,която ще ни побере,ще свирна за коя дата ми трябва мисото разфасовано...200 килца :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2007, 11:23

///MapTo написа:След като ми потвърдите наличие на вила,която ще ни побере,ще свирна за коя дата ми трябва мисото разфасовано...200 килца :lol:

Абе 200 килца са ни много,ама ще го уточним!А няма ли промоция към свинското да върви и буре с вино! :mhihi:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2007, 11:26

Все си мисля,че ще се наместят за 2-3 нощувки тия килца...нужно е просто преговори с човека,който държи хижата да ни позволи да си донесем наша храна,която да готвят ;) ...
От мен мисото,виното друг да носи ;)
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2007, 11:29

///MapTo написа:Все си мисля,че ще се наместят за 2-3 нощувки тия килца...нужно е просто преговори с човека,който държи хижата да ни позволи да си донесем наша храна,която да готвят ;) ...
От мен мисото,виното друг да носи ;)

:yes: :ok: :yes: :yammy: :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от elity » 28 Ное 2007, 12:30

A_DUNCHEV написа:
elity написа:Още съм на изчакване.Днеска вече миля,че ще имам иноформация :)

Ели кажи на баща ти,че аз съм разговарял вече два пъти с този агент и ми има телефона и нека да бъде така добър да звънне иначе в събота се качвам вече горе!!! :dummy:

Е надявам се чак до там да не се стига :mhihi: :mhihi: .След обяд вече ще му дам зор ако не ми се обади скоро време :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от elity » 28 Ное 2007, 13:35

Значи,говорили са и тоя от хижата е казал,че горе било много студено и още не е решил какво да прави-дали да я даде за нова година или не.Днеска или утре ще се видят лично с баща ми и пак ще говорят и се надяваме,че ще имаме сигурен отговор ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2007, 13:43

elity написа:Значи,говорили са и тоя от хижата е казал,че горе било много студено и още не е решил какво да прави-дали да я даде за нова година или не.Днеска или утре ще се видят лично с баща ми и пак ще говорят и се надяваме,че ще имаме сигурен отговор ;)

Тва и аз го знам! :evil: Кво чека още да оправи отоплението?Май ще събираме наказателния отряд! :dunno: :dummy:
Аре ще почакаме още малко! :ahah:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от elity » 28 Ное 2007, 14:02

Еми и като се видят ако не даде хижаря конкретен отговор,аз не знам с какво друго ще мога да помогна :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 28 Ное 2007, 17:21

Значи, Бмв Теаm Сливен ще прекара Ново година на Карандила.(пожелавам приятно прекарване).На последната ви среща на Карандила,се качих да видя какво могат баварците(яд ме е че съм ви изтървал фиестите на разклона)но нямахме късмет бяхте свършили рано рано.След това си казахме с компанията "Хора дошли сме да видим бмв-тата" и тръгнахме да търсим хижата на ВиК.Просто то не беше лутане из хижите(добре,че баба лада е за оффроад)чудо голямо.Накрай след 1 час обикаляне намерихме бмв групичката...леле как успяхте да наврете зверовете един до друг на такова малко местенце.Отидохме до хижата видяхме веселбата(яко сте си изкарали).Този път,обаче ще се опитам да ви хвана(ако състоянието на компанията ми позволява т.е. да не са много пияни от рано) :lol: .
Ще следя темата тук.От писаното до сега разбирам ще сте на Миролио хижата(хубавичка е).От форума разбирам,че има доста фенове на марката в Сливен.Скоро и аз също щях да бъда горд собственик на марката... но пустите пари нестигат да поддържам такава кола(много ми допата Е36-те с това секси дупе отзад малиии).Нямам търпение да видя фиестите ви.
Поздрави.

П.П. Само заради това че сте задружни си заслужава човек да притежава Бмв ...по нататък коментара е излишен.

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 28 Ное 2007, 17:34

Totogada написа:Значи, Бмв Теаm Сливен ще прекара Ново година на Карандила.(пожелавам приятно прекарване).На последната ви среща на Карандила,се качих да видя какво могат баварците(яд ме е че съм ви изтървал фиестите на разклона)но нямахме късмет бяхте свършили рано рано.След това си казахме с компанията "Хора дошли сме да видим бмв-тата" и тръгнахме да търсим хижата на ВиК.Просто то не беше лутане из хижите(добре,че баба лада е за оффроад)чудо голямо.Накрай след 1 час обикаляне намерихме бмв групичката...леле как успяхте да наврете зверовете един до друг на такова малко местенце.Отидохме до хижата видяхме веселбата(яко сте си изкарали).Този път,обаче ще се опитам да ви хвана(ако състоянието на компанията ми позволява т.е. да не са много пияни от рано) :lol: .
Ще следя темата тук.От писаното до сега разбирам ще сте на Миролио хижата(хубавичка е).От форума разбирам,че има доста фенове на марката в Сливен.Скоро и аз също щях да бъда горд собственик на марката... но пустите пари нестигат да поддържам такава кола(много ми допата Е36-те с това секси дупе отзад малиии).Нямам търпение да видя фиестите ви.
Поздрави.

П.П. Само заради това че сте задружни си заслужава човек да притежава Бмв ...по нататък коментара е излишен.
Благодарим ти за хубавите думи :D !!! И ти можеш да бъдеш един от нас даже и да не си още собственик на БУМЕР така че се чувстваи поканен срвд наще редици!!! :bgflag:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2007, 20:29

Totogada написа:Значи, Бмв Теаm Сливен ще прекара Ново година на Карандила.(пожелавам приятно прекарване).На последната ви среща на Карандила,се качих да видя какво могат баварците(яд ме е че съм ви изтървал фиестите на разклона)но нямахме късмет бяхте свършили рано рано.След това си казахме с компанията "Хора дошли сме да видим бмв-тата" и тръгнахме да търсим хижата на ВиК.Просто то не беше лутане из хижите(добре,че баба лада е за оффроад)чудо голямо.Накрай след 1 час обикаляне намерихме бмв групичката...леле как успяхте да наврете зверовете един до друг на такова малко местенце.Отидохме до хижата видяхме веселбата(яко сте си изкарали).Този път,обаче ще се опитам да ви хвана(ако състоянието на компанията ми позволява т.е. да не са много пияни от рано) :lol: .
Поздрави.

:ok: Бравос!Аз смятам,че си истенски БМВ фен,така че добре си дошъл при нас приятелю! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 28 Ное 2007, 20:45

абе тоя хижар само отоплението ли му е проблема :?: ако е само това мисля че всеки си има в къщи печка и може да се въуражи с нея ;) пък ако се пъне за сметката за тока ще съберем по 2-3 лева чак толкова няма да се циганеем :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия