не светят врътките за парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Благодаря на колегата за темата!
Аз направо си мислих, че колегите германци са забравили да сложат лампички там
Та като стана на въпрос и моите не светят някой може ли да даде малко инфо на кой предпазител са вързани?
п.с. на мястото на запалката при мен е тапа, просто не е имало запалка (и по-добре) възможно ли е и там да има осветление в този случай!

п.с. на мястото на запалката при мен е тапа, просто не е имало запалка (и по-добре) възможно ли е и там да има осветление в този случай!

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Дясната врътка е със жило
По-удобно за работа е ако се извади часовника, оттам ръката влиза и откача, натиска,..

По-удобно за работа е ако се извади часовника, оттам ръката влиза и откача, натиска,..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Завърташ бялото тяло на една страна,така че десния му край да дойде навън...разкачаш врътката,която върти от къде да духа въздуха и после тялото ще може да излезе доста по-напред...разкачаш и другите 2,сваляш тялото,разглабяш го и си сменяш крушката...после пак по същия начин,като най-трудно и пипкаво е закачането на посоката на въздуха,но аз 2 пъти успешно съм го правил 

- ///MapTo
-
-
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
robert1975 написа:врътките на парното са на една крушка-дърпаш врътките-два болата отвиваш-една крушка е-и на мен вчера изгоря и я смених-0.50 ст.е ! но не знам как се сменя тази на запалката-някои ако знае......да каже!
как да го сваля тов атъбло и да си сменя крушката защотот така ме дразни много тъмно е и нищо не се вижда а карам много вечер а и съм си свикнал всичко да ми е на ред помогнете ми благодаря предварително
ми вече няколко пъти е споменавано - няма нужда да вадиш да дърпаш цялото на климата - само сваляш панелчето (да остане по бяла пижама както е на снимката по горе) и с пинцетки или нещо от този род издърпваш лампичката , която е 1.2 вата ако не се лъжа.
а за таблото също скоро имаше тема - аз например го издърпах, като развих отляво ключа за фаровете (между другото и там смених лампичката, която също бе изгоряла и не ми подсветваше дали съм на фарове, халогени и мъгла) и бръкнах от там да го избутам, без да свалям кормило. отзад са 3 големи 3-ватови и няколко от малките по 1.2 вата.
чудех се аналоговия часовник (както е по-горе на снимката) който мн ме кефи, за разлика от повечето дето искат да го сменят, дали свети нощем - оказа се също лесно да се поизбута напред целия, след което сложих същата 1.2 ватова крушка и за него.
в резултат вечер вече сичко ми свети доволно в приятно червен отенък
а за таблото също скоро имаше тема - аз например го издърпах, като развих отляво ключа за фаровете (между другото и там смених лампичката, която също бе изгоряла и не ми подсветваше дали съм на фарове, халогени и мъгла) и бръкнах от там да го избутам, без да свалям кормило. отзад са 3 големи 3-ватови и няколко от малките по 1.2 вата.
чудех се аналоговия часовник (както е по-горе на снимката) който мн ме кефи, за разлика от повечето дето искат да го сменят, дали свети нощем - оказа се също лесно да се поизбута напред целия, след което сложих същата 1.2 ватова крушка и за него.
в резултат вечер вече сичко ми свети доволно в приятно червен отенък

- GREEN EYES
- Потребител
-
На мен скоро ми изгасна лампичката за горивото, не светва като остане на резерва. пробвах да разглобя таблото-почти успях и свалих лявата част. Централната не можах да я сваля. В резултат не стига че нищо не направих, но спря да свети сектора с изминатите километри. Обаче пък светнаха лампичките на тавана които са за четене/лява и дясна/. Някой може ли да помогне с инфо - бушони или крушки са???
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Вчера с един сасед си говорихме тои имаше ис-ка преди и каза че трябва да светят копчетата кадето се включват халогените,та вапроса ми е при мен не свети нищо там как се разглобява и ако може някакъв линк ли нещо!Сори че малко неясно съм го написал! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ///MapTo
-
-
Честно да ти кажа,писнало ми е да го предъвквам...напиши в търсачката ключ фарове и може и да се образоваш малко... 

Nukem написа:Вчера с един сасед си говорихме тои имаше ис-ка преди и каза че трябва да светят копчетата кадето се включват халогените,та вапроса ми е при мен не свети нищо там как се разглобява и ако може някакъв линк ли нещо!Сори че малко неясно съм го написал!
ми по-горе писах точно за това. ако е същия ключ фарове като моя - на една крушка са, ключа се държи на една вида отдолу , вадиш го напред , махаш куплунга отзад и сменяш крушката.

- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
Nukem написа:Вчера с един сасед си говорихме тои имаше ис-ка преди и каза че трябва да светят копчетата кадето се включват халогените,та вапроса ми е при мен не свети нищо там как се разглобява и ако може някакъв линк ли нещо!Сори че малко неясно съм го написал!
Nukem имаш ЛС.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3